Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hayrola şekerim ne oldu ?
Sebebi çok
Yüksek tansiyon rahatsızlığım var
sıcaklar
koronadan tedirginim,
tanıdıklarımın beni anlamayışları, benim evham yaptığımı düşünmeleri,
Halıları daha yıkamaya vermedim ama kendimde temizleyemedim,
Eşimin yardımcı olmayışı,her şeyi yalnız düşünmekten, yetişememekten yoruldum,
İşte böyle Hakkınızı helal edin.

Geçmiş olsun
Tanıdıklarının söylediklerine ya da tavırlarına hiç takılma
Ama eşinin yardımcı olmasını isterdim
Evin bütün sorumluluğu tek kişiye ait olduğu zaman o kişi çok çabuk yıpranıyor ruhsal ve fiziksel açıdan
Rabbim yardımcın olsun canım

Amin canım, Allah razı olsun,ev işlerinde yardımcı olmaz. Her gün ev mi temizlenir modunda neyi var her yer ter temiz der. Dağınıklık hiç rahat sız etmez, yiyelim, içelim, gezelim der kafaya takmaz acelesi yoktur, her şeyin vakti vardır ona göre.
Kışlık ihtiyaçlarımızı erzak bakliyat , salça, turşu, zeytin, peynir, zeytinyağı bunları düşünür toptan alırız.

Aynısı benim eşim temizlik yapıyorum hergün temizlik yapılırmı diyor bana, yapmayınca birikiyor, ütüyü biraz erteliyorum sonra başa çıkacagım diye canım çıkıyor. Çok iyi anlıyorum sizi ben hergün gezen biri degilim, bana diyor ki sen evden çıkmak istemiyorsun diyor. Gezen bir kadın olsam hoşuna gidecek diyorum. Ben de nasıl davranacagımı bazen şaşırıyorum. Yardım etmediği gibi bir de köstek oluyor. Asla emekli olma diyorum biz seninle aynı evde zor yaparız diyorum. Sıkmayın canınızı yazın buraya birlikte okuruz birbirimizi.

Çok teşekkür ediyorum.
Allah sana da kolaylık versin kardeşim.Allah bağışlasın sizin kızlarınız var allah iyilerle karşılaştırsın, gelecekleri parlak olsun. Amin.
Bizim çocuğumuz olmadı, yeğenlerle avunuyoruz. Eşimde bende kronok hastalıklardan dolayı malulen emekliyiz. Eşim evden doktor kontrolünde, ve alış verişte çıkar. Ben gezmeyi ve misafir ağırlamaya severdim bu koronadan ( mart) tan beri evden 3 kere mecbur olunca çıktım kimseyi kabul etmedim. İnternetten görüştüm bir çok kişiyle ve ailemle. Bu da beni etkilemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…