Ramazan ayında da korona vardıKorona vurmuştur
1-VaillantHanımlar kombine hangi markayı önerirsiniz ? annemlerin apartmana da doğalgaz sistemi döşenecek, kombi alınacakmış.
Ben de..Al-sat işi altinds değil de dövizde tutar diye düşünüyorum.Herkes isini kendi bilir elbette, ben de alim firsati verdigi takdirde TL'da tuttugum butun birikimi altina gommeyi dusunuyorum...Hayirlisi olsun.
Amin canımRamazan ayında da korona vardı
Çocuklar anne babam gayrimenkul satışlarından iyi para kazanıyor tek satışta 4000 5000 tl komisyon alıyormuş ayda 4 5 tane iş yapıyor filan filan söylenip duruyorlar.
Babalarının parası herkese parası var da bize yok
Neyse Allah devlete zeval vermesin kendime sağlığın her türlüsünü versin
Beni Rabbim kendisinden başkasına muhtaç etmesin
Haftalık gelen bu mutfak parası çocukların karnı burada doyduğu için çocuklar eli iş tutup yuvadan uçsalar zaten vermez
Bir ara yaptim al-sat isini, iyi de kazandim. Ama cok yorucu, ruyalarim bile donusmustu...Ben de..Al-sat işi altinds değil de dövizde tutar diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim canımVaryemez
Eşimin arkadaşı doğalgaz işi yapmakla birlikte vaillent satıyorlar, eşim ona sordu vaillent alalım mı diye buderus öeermiş bizde buderus taktırdık su ana kadar bir sıkıntı olmadı. Memnunuz tabi yine son karar sizin.
HoşgeldinIyi akşamlar kızlar
Yoğun zamanlar geçirdim yorgun ama iyi
Temizlik yemek, sohbet, mesai vs
Patlıcan yemeği, pirinç pilavı, cacık vardı akşam yemeğinde
3.75tl ye ekmek aldım sadece
Kombi e.c.a kullanıyoruz sanırım yoğusmalı
1-Vaillant
2-Buderus
Varyemez ben kombi ile ilgili net bir fikir sahibi değilim maalesef ☺ama Daikin Vaillant bilinen markalar
Iyi akşamlar kızlar
Yoğun zamanlar geçirdim yorgun ama iyi
Temizlik yemek, sohbet, mesai vs
Patlıcan yemeği, pirinç pilavı, cacık vardı akşam yemeğinde
3.75tl ye ekmek aldım sadece
Kombi e.c.a kullanıyoruz sanırım yoğusmalı
Çok teşekkür ederim canlarHoşgeldin ☺Annemlerde de ECA var yoğuşmalı memnun onlar da