Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selam canlar, ugrayamiyorum kac gündür, haftasonu yogun gecti. Hava güzel dag bayir gezdik temiz hava piknik güzel gecti. Pazar günü biraz miskinlik, cicekerimle ugrastim, camasir yikandi ama bugün sepet dolu gene 😱 Bu günde cocuklarla hayvanat bahcesine gittik, hem eglendiler hem yoruldular. Eve su alindi, toplamda 60 lira harcamisimdir. Yarin dip köse temizlik yaparim. Iyi aksamlar.
Vealeykumselan canım hoşgeldin
Ne güzel vakit geçirmişsin sefan olsun 😍

20200714_085205.jpg
Screenshot_20200714-053434_Chrome.jpg

Memurlar nette 14 günlük farkı da içine alıp hesaplama yapılmış

Bordroda ise 14 günlük fark henüz ortada yok
Önümüzdeki hafta ya da haftalarda ama bu ay içinde ek bordro ile o fark da yatırılır
20200714_085205.jpg
Screenshot_20200714-053434_Chrome.jpg

Sabah 06.25 gibi çocukla beraber uyandım😴
Kahvaltı sonrası biraz bahçede kum ile oynadık,eve geldik.Camasir vardı çıktı astım yenisini attım.
Oglusta da sabah sabah bir enerji 🤦🏻‍♀️

Sendikayı bilmem de fark sadece bu ay yatıyor.
Oglus bensiz oynamıyor nerede hata yapıyorum ya normal mi bu durum
Benim torunumda yalniz oynamaz di. Baktigim donemde surekli hayali oyunlar kurgulardik. Artik konusmaktan oyle yorulurdum ki, aksamlari esimle tek kelime etmeye mecalim kalmazdi.
Benim oglum da oyleydi, kizim oynardi. Yalnizligi da severdi, halâ sever ve oglum halâ yalnizligi sevmez.
Yani tek cocuk veya alistirmakla da pek ilgisi yok. Oglum da, torunum da oyun kurgusunda cok basariliydi. Armut pis, agzima dus olayi degil. Kurguladiklari oyunu paylasmayi cok seviyorlar, fitratla alakali...
Yetiskinler de oyle degil mi?
Bazisi yalnizligi sever, bazisi bir fincan kahveyi tek basina icemez. :KK66:

Benim torunumda yalniz oynamaz di. Baktigim donemde surekli hayali oyunlar kurgulardik. Artik konusmaktan oyle yorulurdum ki, aksamlari esimle tek kelime etmeye mecalim kalmazdi.
Benim oglum da oyleydi, kizim oynardi. Yalnizligi da severdi, halâ sever ve oglum halâ yalnizligi sevmez.
Yani tek cocuk veya alistirmakla da pek ilgisi yok. Oglum da, torunum da oyun kurgusunda cok basariliydi. Armut pis, agzima dus olayi degil. Kurguladiklari oyunu paylasmayi cok seviyorlar, fitratla alakali...
Yetiskinler de oyle degil mi?
Bazisi yalnizligi sever, bazisi bir fincan kahveyi tek basina icemez. :KK66:
Karakter meselesi olacağını hiç düşünmemiştim 🤷🏻‍♀️Ben de yalnızlığı sevmem bana çekmiş 😁

@Altisapka simdi aklima geldi.
Babasi torunumla birlikte bir aksam kizilderili cadiri yapmis.
Kuzum da zil caldi deyip durup durup kapiya kosuyormus. Sekiz on kere bu durum tekrarlaninca, kizim olayi anlamis. Sen birini mi bekliyorsun oglum demis. Torun da belki anneannem gelir de, ikimiz icine girer oynariz diye onu bekliyorum. Sabaha cok var, gormesi lazim demis. 😍
Kizim farkettirmeden beni aradi, ben de oylesine ugramis gibi yaptim. Cadirin icinde bir saat oynadik.
Cocuk paylasmayi seviyor, yapacak bir sey yok... 😍🤷‍♀️

Oglus uyudu,üstte temizlik var inşallah çabuk biter 🤷🏻‍♀️
Şimdi biraz uyuyayım malum erken uyandım,sonra da maas miktarı netlestigine göre inşallah en sevdiğim şeyi yapayım gidecek kalacak olanı hesaplayim.

X