Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu ayın maaşından kredi kartı ,faturalar ve harçlıktan kalan 3000 tl yi nasipse birikime ayırdım.

Cüzdan kumbaramda bugün itibariyle 1800 tl olmuş
Canım cüzdan kumbara işini merak ediyorum 1800 güzel birikmiş Allah bereket versin ne yapacaksın şimdi o parayı altına çevirecek misin

Gözüm iyice korktu geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Pazardan bikac sebze meyve aldim 35 TL harcadım.
240 şu faturası ve umdugumdan düşük maaş sebebiyle 5 g altın hayal gibi 3 g olcak gibi.. harcamalarimi minimuma indirdim ama maalesef.Bu hafta alacak başka ihtiyacım da yok halbuki

hayırlısı olsun.

Canım cüzdan kumbara işini merak ediyorum 1800 güzel birikmiş Allah bereket versin ne yapacaksın şimdi o parayı altına çevirecek misin
CanTorun ablaya yazdığım gibi hemen hemen hiç tl yok elimde o nedenle altın almıyacağım
Ömrüm olursa Ağustos maaşı da gelsin duruma göre bakarım

Cok uzuldum, Allah sifa versin.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
Geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin
Hepimizi korusun
Gözüm iyice korktu geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim kızlar hastaneye yattı eltim kaynımın da ateşi filan çıkıyormuş ona ve kayınvalideme de test yaptılar inşallah onlarda çıkmaz oğlu 6,5 yaşında çocuk da zaten pozitif çıkar diye test yapmamışlar kayınvalidemde şimdi onda varsa net kayınvalideme de geçecek rabbim korusun inşallahhhh

Geçmiş olsun canım,
Hangi ildeler

Akşam erken uyuduğum için erkenden de uyandım.
İlk iş olarak kredi kartıma 904 ödeme yaparak kartımı kapattım ve limiti 300 e düşürdüm Talimatlarımı hesap numarama çekmiştim zaten.
Kira, kapıcı,aidat ve harçlık ayırdıktan sonra kısmetse 3 g alicam haydi bismillah

Bereketli olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…