Canım cüzdan kumbara işini merak ediyorum 1800 güzel birikmiş Allah bereket versin ne yapacaksın şimdi o parayı altına çevirecek misinBu ayın maaşından kredi kartı ,faturalar ve harçlıktan kalan 3000 tl yi nasipse birikime ayırdım.
Cüzdan kumbaramda bugün itibariyle 1800 tl olmuş
Gözüm iyice korktu geçmiş olsun Allah acil şifalar versinMesajını görünce yazmadan duramadım canım eltim de ailesinin yanına kız kardeşinin nişanına gitti hamile 8 aylık kendini çok korumasına rağmen bugün öğrendi ki corona olmuş
Lütfen kalabalıkta bulunmayın
Canım cüzdan kumbara işini merak ediyorum 1800 güzel birikmiş Allah bereket versin ne yapacaksın şimdi o parayı altına çevirecek misin
Aslında Gr devamlı yukseliyo alsan bile kar etmezsin ama zarar da etmezsin.Bereketli olsun canımCanTorun ablaya yazdığım gibi hemen hemen hiç tl yok elimde o nedenle altın almıyacağım
Ömrüm olursa Ağustos maaşı da gelsin duruma göre bakarım
Cok uzuldum, Allah sifa versin.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
Geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin
Hepimizi korusun
Çok teşekkür ederim kızlar hastaneye yattı eltim kaynımın da ateşi filan çıkıyormuş ona ve kayınvalideme de test yaptılar inşallah onlarda çıkmaz oğlu 6,5 yaşında çocuk da zaten pozitif çıkar diye test yapmamışlar kayınvalidemde şimdi onda varsa net kayınvalideme de geçecek rabbim korusun inşallahhhhGözüm iyice korktu geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun canım,Çok teşekkür ederim kızlar hastaneye yattı eltim kaynımın da ateşi filan çıkıyormuş ona ve kayınvalideme de test yaptılar inşallah onlarda çıkmaz oğlu 6,5 yaşında çocuk da zaten pozitif çıkar diye test yapmamışlar kayınvalidemde şimdi onda varsa net kayınvalideme de geçecek rabbim korusun inşallahhhh
Benim yatırılmışBaktım maaş yatmamış
Bereketli olsun canımAkşam erken uyuduğum için erkenden de uyandım.
İlk iş olarak kredi kartıma 904 ödeme yaparak kartımı kapattım ve limiti 300 e düşürdümTalimatlarım hesap numarama çekmiştim zaten.
Kira, kapıcı,aidat ve harçlık ayırdıktan sonra kısmetse 3 g alicam haydi bismillah
Amin canım hepimizeBereketli olsun canım
cogu cocuk öyle canimSendikayı bilmem de fark sadece bu ay yatıyor.
Oglus bensiz oynamıyor nerede hata yapıyorum ya normal mi bu durum