Vealeykumselan canım hoşgeldinSelam canlar, ugrayamiyorum kac gündür, haftasonu yogun gecti. Hava güzel dag bayir gezdik temiz hava piknik güzel gecti. Pazar günü biraz miskinlik, cicekerimle ugrastim, camasir yikandi ama bugün sepet dolu geneBu günde cocuklarla hayvanat bahcesine gittik, hem eglendiler hem yoruldular. Eve su alindi, toplamda 60 lira harcamisimdir. Yarin dip köse temizlik yaparim. Iyi aksamlar.
Hayal kırıklığıE bordro yayınlanmış
Daha 14 günlük fark yatırılır önümüzdeki günlerdeHayal kırıklığı125 fark var sadece .. memurlar netteki hesap gerçekçi değilmiş
125 in yarısıdir o fark.Cok az zam gelmiş ya da vergi dilimine girmişim neyse bereket versinDaha 14 günlük fark yatırılır önümüzdeki günlerde
Evet125 in yarısıdir o fark.Cok az zam gelmiş ya da vergi dilimine girmişim neyse bereket versin
Branş mısın canim
BES de var benim o da kesildi bu arada,126 ₺
Benim bes yokBES de var benim o da kesildi bu arada,126 ₺
Himm halbuki her ay fark yatmıyor ki..Saçma olmuşEki Görüntüle 2662211 Eki Görüntüle 2662212
Memurlar nette 14 günlük farkı da içine alıp hesaplama yapılmış
Bordroda ise 14 günlük fark henüz ortada yok
Önümüzdeki hafta ya da haftalarda ama bu ay içinde ek bordro ile o fark da yatırılır Eki Görüntüle 2662211 Eki Görüntüle 2662212
Ağustos 'ta 14 günlük fark ve sendika varsa sendika için yatan 115 tl olmayacakHimm halbuki her ay fark yatmıyor ki..Saçma olmuş
Sendikayı bilmem de fark sadece bu ay yatıyor.Ağustos 'ta 14 günlük fark ve sendika varsa sendika için yatan 115 tl olmayacak
Tabiki 14 günlük fark sadece bu aySendikayı bilmem de fark sadece bu ay yatıyor.
Oglus bensiz oynamıyor nerede hata yapıyorum ya normal mi bu durum
Benim torunumda yalniz oynamaz di. Baktigim donemde surekli hayali oyunlar kurgulardik. Artik konusmaktan oyle yorulurdum ki, aksamlari esimle tek kelime etmeye mecalim kalmazdi.Sendikayı bilmem de fark sadece bu ay yatıyor.
Oglus bensiz oynamıyor nerede hata yapıyorum ya normal mi bu durum
Karakter meselesi olacağını hiç düşünmemiştimBenim torunumda yalniz oynamaz di. Baktigim donemde surekli hayali oyunlar kurgulardik. Artik konusmaktan oyle yorulurdum ki, aksamlari esimle tek kelime etmeye mecalim kalmazdi.
Benim oglum da oyleydi, kizim oynardi. Yalnizligi da severdi, halâ sever ve oglum halâ yalnizligi sevmez.
Yani tek cocuk veya alistirmakla da pek ilgisi yok. Oglum da, torunum da oyun kurgusunda cok basariliydi. Armut pis, agzima dus olayi degil. Kurguladiklari oyunu paylasmayi cok seviyorlar, fitratla alakali...
Yetiskinler de oyle degil mi?
Bazisi yalnizligi sever, bazisi bir fincan kahveyi tek basina icemez.