Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Aynısı benim eşim temizlik yapıyorum hergün temizlik yapılırmı diyor bana, yapmayınca birikiyor, ütüyü biraz erteliyorum sonra başa çıkacagım diye canım çıkıyor. Çok iyi anlıyorum sizi ben hergün gezen biri degilim, bana diyor ki sen evden çıkmak istemiyorsun diyor. Gezen bir kadın olsam hoşuna gidecek diyorum. Ben de nasıl davranacagımı bazen şaşırıyorum. Yardım etmediği gibi bir de köstek oluyor. Asla emekli olma diyorum biz seninle aynı evde zor yaparız diyorum. Sıkmayın canınızı yazın buraya birlikte okuruz birbirimizi.
Aynı benim çocukların babaları eski yaşadıklarımı hatırlattın
Geçen sene evden ayrıldım bu yılın baharıyla birlikte 2 yıldır evin halısı perdesi yıkanmıyor camı kapısı dolapları silinmiyor 😖😖😖nasıl biliyorlarsa öyle yaşasınlar şimdi büyük oğlan orada kalsa da banyo dahi yapamadığını söylüyor o evde pislikten 😂😂😂😂😂

Aynı benim çocukların babaları eski yaşadıklarımı hatırlattın
Geçen sene evden ayrıldım bu yılın baharıyla birlikte 2 yıldır evin halısı perdesi yıkanmıyor camı kapısı dolapları silinmiyor 😖😖😖nasıl biliyorlarsa öyle yaşasınlar şimdi büyük oğlan orada kalsa da banyo dahi yapamadığını söylüyor o evde pislikten 😂😂😂😂😂
Ben kızlarımla çok mutluyum. Kafama takmamaya çalışıyorum. Evde günlük işlerimi hallettikten sonra sizlere bakıyorum tv açık açıkcası pandemi öncesi-sonrası hayatımda büyük değişiklik olmadı ben kendimle mutluyum bunu keşfedeli bayagı oldu. Gerisi de zaten kızlarımın başarıları, okulları, hayatlarında her zorlukta yılmadan neler yapabileceklerini unutmamalarını söylüyorum sağlıklarının en büyük hazineleri bunu unutmayın herşeyin üstesinden gelirsiniz diyorum. Dündü galiba Özrengincim trilyonda bir ihtimal dahi olsa onu da düşünün dedin galiba yada ona benzer birşeydi çok begendiim o cümleni, hep hatırımızda kalması gerekir trilyonda bir ihtimal bile olsa.
Ben sende kendimi görüyorum, evin temizliği, bakımı, sofra saatine doğru hazılıklar günlük alışverişler ve en önemlisi çocuklar ve birikim ben bunlarla vaktimin çogunu geçiriyorum birikim de yapmaya çalışıyorum imkanlarım ölçüsünde Allah bugünümüzü aratmasın. Eşimle anlaşarak evlendik, ama yıllar geçtikçe fark ettim ki ben ona katlanıyormuşum, bunu sevgi sanıyormuşum. Büyük kızım gözümü açtı, eşim tembel yaradılışlı biridir, bir şey istesen varya yapması için Allahım yapmasa iyi deriim. Büyük kızım böyle zamanlarda anne sen söyleme şimdi zor gelir ben söyleyeyim der di çocuklar o zamandan beni koruma altına aldılar. Ama kızlarım büyüdü artık ben de işi bıraktım sanki işlerim biraz daha kolaylaştı ya da ben kendime öyle hissettiriyorum. Ata erkil erkek büyütülüyor bazen kızlarım için endişeleniyorum onlar da benim yaşadıklarımı yaşayacaklar diye. Benim eşim hastanede çalışıyor sabah 8 de mesai akşam 4.30 da evde oluyor hemen uzanır, adamı evde otururken göremezsin zaten hep yatar. Fena gömdüm adamı. Kusura bakmayın kızlar çenem düştü.

Öğleden önce annem gelmiş sevindim
Birlikte kahvaltı yaptık balkonda sohbet ettik sonra gitti
Makinaya beyazları attım ,yıkandı. Serdim .
Şubat 15 te kullanmaya başladığım 4 kg lık omomatik bugün bitti. (5 ay kullanmışım)

Mayıs ayında 8 kg lık stoğa indirimden alıp koymuştum.

Ben kızlarımla çok mutluyum. Kafama takmamaya çalışıyorum. Evde günlük işlerimi hallettikten sonra sizlere bakıyorum tv açık açıkcası pandemi öncesi-sonrası hayatımda büyük değişiklik olmadı ben kendimle mutluyum bunu keşfedeli bayagı oldu. Gerisi de zaten kızlarımın başarıları, okulları, hayatlarında her zorlukta yılmadan neler yapabileceklerini unutmamalarını söylüyorum sağlıklarının en büyük hazineleri bunu unutmayın herşeyin üstesinden gelirsiniz diyorum. Dündü galiba Özrengincim trilyonda bir ihtimal dahi olsa onu da düşünün dedin galiba yada ona benzer birşeydi çok begendiim o cümleni, hep hatırımızda kalması gerekir trilyonda bir ihtimal bile olsa.
Ben sende kendimi görüyorum, evin temizliği, bakımı, sofra saatine doğru hazılıklar günlük alışverişler ve en önemlisi çocuklar ve birikim ben bunlarla vaktimin çogunu geçiriyorum birikim de yapmaya çalışıyorum imkanlarım ölçüsünde Allah bugünümüzü aratmasın. Eşimle anlaşarak evlendik, ama yıllar geçtikçe fark ettim ki ben ona katlanıyormuşum, bunu sevgi sanıyormuşum. Büyük kızım gözümü açtı, eşim tembel yaradılışlı biridir, bir şey istesen varya yapması için Allahım yapmasa iyi deriim. Büyük kızım böyle zamanlarda anne sen söyleme şimdi zor gelir ben söyleyeyim der di çocuklar o zamandan beni koruma altına aldılar. Ama kızlarım büyüdü artık ben de işi bıraktım sanki işlerim biraz daha kolaylaştı ya da ben kendime öyle hissettiriyorum. Ata erkil erkek büyütülüyor bazen kızlarım için endişeleniyorum onlar da benim yaşadıklarımı yaşayacaklar diye. Benim eşim hastanede çalışıyor sabah 8 de mesai akşam 4.30 da evde oluyor hemen uzanır, adamı evde otururken göremezsin zaten hep yatar. Fena gömdüm adamı. Kusura bakmayın kızlar çenem düştü.
Lütfen yazma bana fenalık geldi 😂😂😂şaka tabiki yaz içinden nasıl geliyorsa yaz.

Benim çocukların babalarının bir versiyonu da sizde mi var 😖😖😖

Aynen 7 yıl lise sondan itibaren görüşüp evlendim ama tam bir tiyatrocu poker surat ile evlenmişim tek taraflı yıprandım durdum ailesi bir yandan kendisinin ailesinin yaptığı psikolojik baskılara göz yumması son yıllarda onun da bana eziyet edenler listesine dahil olması
Benim de büyük oğlan karşısına alıp beni senin bunlara hiçbir mecburiyetin yok anne bizler için bunca yıl katlanmışsın ama biz büyüdük herşeyin farkına vardık biz küçükken ayrılsan belki seni suçlardık ama senin suçlanacak bir tarafın yok
Kaç kurtul bunlardan bunlar senin sağlığını bozacaklar, delirtecekler buna izin verme dedi

Bu ayın maaşından kredi kartı ,faturalar ve harçlıktan kalan 3000 tl yi nasipse birikime ayırdım.

Cüzdan kumbaramda bugün itibariyle 1800 tl olmuş

Merhaba hanımlar Temmuz birikimim bir çeyrek başka yapamam, önümüz bayram ve hiç gitmek istemesemde düğünler var. Altınlarını mutlaka almam lazım çok şükür bir çeyrekte bana göre iyi bir birikim.
Mesajını görünce yazmadan duramadım canım eltim de ailesinin yanına kız kardeşinin nişanına gitti hamile 8 aylık kendini çok korumasına rağmen bugün öğrendi ki corona olmuş

Lütfen kalabalıkta bulunmayın👍👍👍

Mesajını görünce yazmadan duramadım canım eltim de ailesinin yanına kız kardeşinin nişanına gitti hamile 8 aylık kendini çok korumasına rağmen bugün öğrendi ki corona olmuş

Lütfen kalabalıkta bulunmayın👍👍👍
Geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin
Hepimizi korusun 😔

Balkonu yıkadım
Evi vileda ile sildim,lavabo yıkadım
Yoruldum
Dinlenmek için mutfağa geçtim puding yapıyorum

X