kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

Çoook güzelmiş tatlım güle güle kullan

daha güzelleri sizin olsun canım begenmenize cok sevindim bugun erkek arkadasımla annesi de tesadüfen english home a gtmişler annesi de aynı takımı begenmiş alalım size demiş,sevdiceğimde benim english homedan bugun nevresim aldığımı biliyo kesin bunu begenmiştir diye aldırmamış sonra alırız anne demiş sonuç aynısı iyiki almamış

canım güle güle kullan çok güzel ben biraz fenayımdır keşke alsaydı aa aynısından iki tane oldu birinden birini değiştireyim deyip değiştirirdin ohhh mis gibi 2 nevresimin olurdu

kızlar bu nevresim takımını bugun gördüm tesadüfen cok begendim yumusacık polar gibi taksitli fiyatı 144 lira markası özdilek......... da 110 lira. biraz fazla para harcadım bu ara alamam galiba ama nası sizce hem model hem fiyat

kızlar çeyizime son eklenen parça,madame coco polar sabahlığım
20 gündür netten bakışıoduk en sonunda kavuştuk
(resim küçük ama daha net halini bulamadım :44:)

kızçeler gecen hafta annemle gezerken english homeda tepsi seti tarzı bi takım vardı çoook begenmiştim ama almamıştık. pazar günü bitanecik müstakbel kv m de tesadüfen görmüş bana hediye almak istemiş henüz tanışmıyoruz ama ilk hediyesi çok mutlu oldum hele de benim begendiğim bişeyi sanki biliyomuş gibi almasına daha da sevindim fotograflarını çektim sizin için 4 içiçe tepsiden oluşuyo son iki parça yarım tepsi şeklinde

Son düzenleme:
kızlar bi sorum olacak sizlere arçelik çamaşır makınamızdan cok memnunuz maşAllah. 2 yıl oldu alalı daha önce de arçelikti 20 yıl kullanabildik valla şimdi kendi çeyizime de almayı düşünüyorum. peşin 1430 lira elden 10 taksitle 1600 lira. henüz nişanlı yada sözlü değiliz ama nasipse 2015 te evlenebilirim. sizce şimdiden alayımmı yoksa parayı biriktir peşin mi al dersiniz :)

Canım bence şuan alma çünkü aldığın zaman garantisi boşuna gitmiş olacak evleninceye kadar ve sürekli yeni modeller çıkıyor piyasaya o yüzden bence biriktir paranı istediğin ürünü gider alırsın nakit paranla. Naçizane fikrim bu :)

yok canım çeyizlik diyosun garanti boşa gitmiyo. onlarda duruyo makınan eve kurulunca garantisi başlıyomuş. hatta mesela 2 sene sonra evlendin aldığın makına modelinin bi üst modeli çıktı,onu veriyolarmış. tabi bu ancak ana bayilerde oluyo. sonradanda hepsi bi araya gelcek alıncakların diye korkuyorum :18::18:

Çeyiz alışverişin bitmediyse alma bence, ben beyaz eşyamı en sona almayı planlıyorum gidip toptan çıkaracağım, eğer alışverişin bitti ya da azaldıysa da kenara para koymanı tavsiye ederim en azından gidip ne alacaksan hepsini almış olursun.

Ceyizini cok begendim. Aldigin her seyin bir ortak bir teması var ve birbiriyle uyumlu, tebrik ederim

Son düzenleme:
Çok güzeler canım maşallah düşünceli kadınmış nazar degmesin Makineyide istedigin zaman alırsın garantisini kurunca başlatıyorlar :)

canım bizde kız camasır ve bulasık makınesini alıyo,bide küçük ev aletlerini. beyaz esya için para ayırıp peşin alırım o zaman inş indirim bitmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…