kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

6 mayısta inşAllah düğünüm kulübe girmeyeli çook olmus:KK45: ama alırken çook severek aldım pamuk saten diye hatırlıyorum nete baktım şimdi pamuk saten yazıyor. kalitesininde iyi olduğunu düşünüyorum çünkü açıp inceledik alırken.inş yıkanma kullanmada da sorun olmaz benim aldığım takımda hem nevresim hem pike takımı var pikesi yatak örtüsü gibi duruyor.
Evet dun aksam yorum yazdim sansima bugun girmissiniz:21:
Ya ben de internette bir takim begendm de sitede hep pamuk yaziyordu sadece, ben de pamuk satenleri daha cok begendigim icin her pamuk yazani gorunce "hadi yaa tuhh"modundaydim:KK48::KK48:
Ama gidip yerinde de bir didik didik bakmak lazim sanirim, ben netten siparis ederim diyodum ama bilemedim simdio_O
Bir de hem nevresim hem pike demissiniz, yani bir nevresimi bir pikesi mi var yoksa herseyden double mi var, yani iki carsaf 4+4 8 yastik fln mi?

Evet dun aksam yorum yazdim sansima bugun girmissiniz:21:
Ya ben de internette bir takim begendm de sitede hep pamuk yaziyordu sadece, ben de pamuk satenleri daha cok begendigim icin her pamuk yazani gorunce "hadi yaa tuhh"modundaydim:KK48::KK48:
Ama gidip yerinde de bir didik didik bakmak lazim sanirim, ben netten siparis ederim diyodum ama bilemedim simdio_O
Bir de hem nevresim hem pike demissiniz, yani bir nevresimi bir pikesi mi var yoksa herseyden double mi var, yani iki carsaf 4+4 8 yastik fln mi?

msjınızın maili geldi de o yuzden girdim :anneadayı:

netten baktım set bu şekilde :
Pike: 240x260cm

Nevresim: 200x220cm

Çarşaf: 240x260cm

Yastık Kılıfı: 50x70cm(4 Adet)

Renk: Krem

Kalite: %100 Pamuk Saten

ben bi magazadan almıstım 680 yada 760 mı neydi tam hatırlmıyorum:KK22:

msjınızın maili geldi de o yuzden girdim :anneadayı:

netten baktım set bu şekilde :
Pike: 240x260cm