kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

Canımmm tüm çeyizlerine bayıldımm süperlerr zevkimiz de nerdeyse birebir :13: Hepsini en güzel günlerde kullan ben de açacağım kendime bir topik ama hepsi bi yerde toplamaya eriniyorum

Canımmm tüm çeyizlerine bayıldımm süperlerr zevkimiz de nerdeyse birebir :13: Hepsini en güzel günlerde kullan ben de açacağım kendime bir topik ama hepsi bi yerde toplamaya eriniyorum

tesekkür ederim canımm daha güzelleri senin olsun biraz ara vericem yaza çamaşır ve bulasık makınamı almak istiyorum inş peşin,para biriktirmem gerekiyor

Son düzenleme:
canım çok güzeller güle gül kullan bende senin gibi herşeyimi kendi paramla aldım o yüzden biraz yavaş ilerliyorum :)

canım çok güzeller güle gül kullan bende senin gibi herşeyimi kendi paramla aldım o yüzden biraz yavaş ilerliyorum :)

canım coook tesekkür ederim daha güzelleri senin olsun Allah yardımcımız oluyor cok şükür, eminim ailemizde elinden geleni yapmaya calışır taksitlerim birikti biraz, ara verdim ben de yaza kadar gözlemdeyim

canım coook tesekkür ederim daha güzelleri senin olsun Allah yardımcımız oluyor cok şükür, eminim ailemizde elinden geleni yapmaya calışır taksitlerim birikti biraz, ara verdim ben de yaza kadar gözlemdeyim

Bi kaç şey daha aldıktan sonra bende sanırım bi süre gözlemde kalıcam insanın aldıkça alası geliyo durduramıyorum kendimi artık

son ganimetlerimm ayy yerim ben onları
A101 paşabahçe süt şişelerimmm
desenine bayıldıgımmadame coco havlummm
english home hasır çantam (havluluk )

bir pembeci dost daha buldum kendime. ne kadar güzelmiş aldıkların güle güle kullan

ay canim bnimm cok tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun elimden geldigince guzel secmeye calisiyorum Allahim cumlemize hayirlisiyla kullanmak nasip etsin :)

mukemmel halilari ve genel esyayi beyaz secme bence temizligi cok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…