- 1 Ekim 2013
- 8.454
- 20.463
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
Ceyizini cok begendim. Aldigin her seyin bir ortak bir teması var ve birbiriyle uyumlu, tebrik ederim
Çok güzeler canım maşallah düşünceli kadınmış nazar degmesinMakineyide istedigin zaman alırsın garantisini kurunca başlatıyorlar :)
canım bizde kız camasır ve bulasık makınesini alıyo,bide küçük ev aletlerini. beyaz esya için para ayırıp peşin alırım o zaman inş indirim bitmez umarım
Bizde nasıl bilmiyorum vallahi canım, ama benim bildiğim tüm beyaz eşyayı da alıyo olabilir amaan biz beraber yapıcaz zaten herşeyi sevgilimle, hem baksana sadece çamaşır ve bulaşık makinesi alıcakmışsın çok zora sokacağını düşünmüyorum şahsen ikisini birlikte alsan bile..
valla canım en bastan olanı diyorum ben yoksa damat bey alınca zaten sonradan borcumuz ortak olcak birlikte almış olcaz bizde
Peki senin istediğin düğünden sonra borç olmaması mı? Ya da ne kadar az olursa o kadar iyi mi diye düşünüyorsun canım?
evet canım aynen öyle,para biriktiriyorum sevdiceğimde biriktiriyo kv m de yardımcı olacakmış biraz.benim annemde bulasık makınamı ve diğer bi kaç alıncaklarımdan alacak inş.ama cogunu biz yapıcaz inş çok borcumuz olmaz
İnş. canım bizde aynı düşüncedeyiz Allah izin verirse biraz birikim biraz kredi derken kendimiz yapmak istiyoruz. Hayırlısı artık..
ondan işte diyodum taksitleri aradan cıksın sonraki taksitlere yer acılsın diye canım ama sorduklarımdan aldığım genel cevap biriktir alırsın şeklinde
Düğün tarihin ne zaman? Benim düşüncem şu çeyiz zımbırtısını minumum düzeye indirmek bitiremesem bile, çünkü hem bu devam edip diğer taraftan büyük eşyalara girersem daralır, bunalırım ben..
İndirimler her zaamn vaar biri biter biri başlar peşin al en güzelitesekkür ederim canım peşin almak daha doğru galiva bide 10 taksit yapınca haklı olarak üstüne para ekliyo peşin alınca indirim yapıyolar acelemde olmadığına göre biriktirim alım diyorum ama bu seferde indirim biter mi bilmiyorum
kızçeler cumartesi eklemek istedim bi heyecanla ama bi türlü ekleyemedim.
işteee bayıla bayıla aldığım çook severek aldğım son ceyizlerim
linens 3 lü çay şeker vs saklama kavanozlarım
Eki Görüntüle 951671 Eki Görüntüle 951673
linens 3 li baharatlık,sosluk vs cok amaclı kaselerim ve tepsisi
Eki Görüntüle 951674 Eki Görüntüle 951678 Eki Görüntüle 951681
özdilek kışlık nevresim takımı (kızlar yerine özellikle bayıldım eminim sıcacık tutar )
Eki Görüntüle 951683
nazar değmesin inşAllah
Koştura koştura geldim resmen
Wayyy anasını sayın seyircileerrr bunlar tam benlikkk cidden
Yeminimi bozdum uleynnn o üçlü baharatlıktan benim de almam lazım bir dahaki ay
valla ben de çok begenerek aldım güzel günlerde kullanalım inşAllah canım
kızçeler cumartesi eklemek istedim bi heyecanla ama bi türlü ekleyemedim.
işteee bayıla bayıla aldığım çook severek aldğım son ceyizlerim
linens 3 lü çay şeker vs saklama kavanozlarım
Eki Görüntüle 951671 Eki Görüntüle 951673
linens 3 li baharatlık,sosluk vs cok amaclı kaselerim ve tepsisi
Eki Görüntüle 951674 Eki Görüntüle 951678 Eki Görüntüle 951681
özdilek kışlık nevresim takımı (kızlar yerine özellikle bayıldım eminim sıcacık tutar )
Eki Görüntüle 951683
nazar değmesin inşAllah
Bende haftasonu linensteydim canım çok hoş aldıkların bende çok beğenmiştim.Ne kadara aldın tatlım sen bi fiyat karşılaştırması yapayımmm
150 liraydı %30 indirimle 105 e aldım canım tesekkür ederim daha güzelleri senin olsun