- 1 Ekim 2013
- 8.453
- 20.461
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
hayırlı olsun ,aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah..
tesekkür ederimm bornozlar ve kahvaltı takımı için kararsızım almadım henüz[/QU
kavaltı takımı güzel ,insanın iştahını açar :)
pek bi begendim ama almadım kahvaltı takımı henüz fotograflar kaliteli değil ama gözüküyo en azından
Eki Görüntüle 823894 Eki Görüntüle 823892 Eki Görüntüle 823893
cok güzel canım ya bence imkanın varsa al bende böle pembiş güllü seylere taktım bende böyle bişi düsünüyorum
6 kişilik 240 lira canım 6 kişilik az olur diye iki takım alıp 12 ye tamamlim diyorum nası olur bilmiom ama pahalı mı? Aynı desenden baharat takımı 4 büyük 4 küçük 88 lira nası sence siz daha tecrübelisiniz
canım bence 6 kişilik yeter bence 12 kişilikte fazla oluR baska eksikliklerini alırsın.baharat takımıda güzel olur.fiyatıda iyi kaliteli belli.ben ceyiz setinin içinde kahvaltı takımını almayı düsünyom ama belli olmaz
canım ama soyle dusundum farzet dayımlar geldi annemlerde geldi parca parca kahvaltılıklar hiç hos durmaz ki yanlıs mı dusunuyorum ki bilemedim
bunlar daha evvelden paylastıgım fotograflar simdilik bu kadarız :)
Canimm aldiklarin cok guzel gule gule kullan mesaj atmistim sana banyo paspaalarinla alakali ne marka ogrenebilirmiyim cok cok begendim . Bornozlarla alakali eger bitane beyaz varsa baska takim dusunuyosan renkli al canim kahvalti takimin cok hos ama eger dugun yakin degilse bekle yeni modeller cikacakmis zuccacoye fuari eyluldeydi tanittiklari urunler kasima dogru cikcakmis bekleyebilirsin
tesekkürler canım ben yorum yapmıstım görmemişsindir yazılardan :) 200 liraya aldım ayak havlusuda var ben ceyiz ürüneri satna bi dükkandan aldım ama aynısını home sweet home da grdum. resimde gözükmeyen ayak havlumda var, ben de coooooook begenerek aldım
bunlar da pek bi begendiğim ama henüz almadığım bornozlarr
Eki Görüntüle 823889 Eki Görüntüle 823890 Eki Görüntüle 823891
Gule gule kullanmak nasip olur insaAllah.Kahvalti takiminin aynisindan bende begenerek aldim tatlimm.
şimdiden hayırlı olsun Allah tamamlamayı nasip etsin inşallah :) 3. resimdeki bayan bornozuna bayıldım resmen. markası ne bornozun bu nerde satılıyor? :)