kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

çoook tesekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun. masa örtüsü almaya gtmistim kalmamıstı cumartesi. vitrinde serili bunları begendim bunlar nasipmiş. bugunde gittim o gün kalmayan masa örtüsü ve peçeteleri aldım bunlar cok bilindik inş bunları da seviyosunuzdur %50 indirimle 28,4 a aldım bunları daEki Görüntüle 898924 Eki Görüntüle 898925
:KK16::KK16::KK16:
Aynılarını bir önceki kampanyasndan almıştım güle güle kullanalımm :KK1:

çoook tesekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun. masa örtüsü almaya gtmistim kalmamıstı cumartesi. vitrinde serili bunları begendim bunlar nasipmiş. bugunde gittim o gün kalmayan masa örtüsü ve peçeteleri aldım bunlar cok bilindik inş bunları da seviyosunuzdur %50 indirimle 28,4 a aldım bunları daEki Görüntüle 898924 Eki Görüntüle 898925
:KK16::KK16::KK16:

çok guzel ballim bunlar bende aynılarından aldım ki :)) gule gule kullanırsın inş. :KK16:

üşenmedim kendim çektim :KK1::KK1: ama şuan evimizdeki masa siyah olduğu için beyazdaki kadar hoş durmadı benim evim beyaz olur daha güzel duru inşAllah :KK16: english home %50 indirimden kaptımmm hepsi 178 yerine 89 lira tuttu:KK76:
4 adet sehpa örtüm
Eki Görüntüle 896975
40x90 runner
Eki Görüntüle 896977 Eki Görüntüle 896978
fiskos yada masa örtüm
Eki Görüntüle 896979 Eki Görüntüle 896980

ilaveten bide madame coco dan havlu aldım o da %50+%20 indirimden 8.5 lira
Eki Görüntüle 896982 Eki Görüntüle 896981
:KK16::KK16::KK16::KK16: begendiniz mi bakimmm
bunlarda çookk guzel ballim çok begendim :) burda bunlardan kalmamış ya :KK50: hep tek tekti .

tesekkür ederim canımmmm haftasonu nihayet tencere seti mi alıcam inşAllah :) hisar rio tencere seti yanında da caydanlık 550 lira dedi 10 aya kadar da taksit olur dedi

Kuzucum son aldıklarını da güle güle kullan çok güzeller :KK16:

Tencerelerin şimdiden hayırlı olsun, aldığında bizimle de paylaş muhakkak :KK31:

canım güle güle kullan hepsinden bende de var ama hala gözüm kayıyo aç gözlü müyüm neyim :KK56:

canım güle güle kullan hepsinden bende de var ama hala gözüm kayıyo aç gözlü müyüm neyim :KK56:

:KK1::KK1: tesekkür ederim canım. gcen pazar avm de sırayla çeyizle alakalı yerlere giriyodum kardesimde yanımda.diyoki "abla sana emel sayının yeni şarkısını armağan ediyorum sarkıda dioki aç aç gözün aç " :KK1::KK1::KK1: sen yazınca o geldi aklıma

Son düzenleme:
bunlar olmadan kız çeyiz yaptı sayılmıyormuşşş:p mutlulukla kullan canım ben de çok beğeniyorm bunları ama ikea bana çok yakın evde kalabalık yapmayayım diyorm şimdiden

ayy canım benim bulunduğum yerde yok malesef,hatta ben daha gitmedim yakın olsam senin gibi, kesin giderim sık sık :KK16: istanbula ankaraya gidincede gezmekten sıra ikeaya gelmio malesef neyse gittiğimde bi toplu alırım ınsAllah

:KK1::KK1: tesekkür ederim canım. gcen pazar avm de sırayla çeyizle alakalı yerlere giriyodum kardesimde yanımda.diyoki "abla sana emel sayının yeni şarkısını armağan ediyorum sarkıda dioki aç aç gözün aç " :KK1::KK1::KK1: sen yazınca o geldi aklıma

ayy Allah iyiliğini versin güldürdün beni hepimize armağan olsun o zaman :KK9:

X