kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

kızlar hisar kütahya porselen vs değişik ev ürünleri satan bi bayide hisar tencere seti+ tava 399 taksit, 350 peşin olarak buldum. normalde yapısmaz sahan seti hediye 670 lira. sahan tencere olmadan 500 lira. ama problem su ki ondeki hisar yazısı arka planı siyah olandan. marka takıntım yok ama hep diğerlerine bakıodum diye bi tuhaf geldi gözüme ne dersiniz biri orda gördüğüm biri de yeni katalogtaki. tuhaf gelebilir ama takıldım

(seti taksitli 400 lira, peşin 350 lira)

(sahan hediyesiz seti 500 lira, hediyeli 670 lira. )

Son düzenleme:
çeyizimin ennn kıymetli parçaları bunlar kızlar. rahmetli ananem bu fincan takımını yaklasık 50 yıl önce almış ben de çeyizime aldım onları 4 tane kalmıs bu güne :) diğeri de günlük kullandığı tepsisiydi,bide porselen çaydanlığını aldım :)

Hani bir tabir vardır ya "Oldies but goldies" diye, işte bu çeyrek asırlık, buram buram yaşanmışlık kokan parçalar cidden altın kadar kıymetli benim gözümde..
Ben de annemin bir fincan takımına el koydum bu şekilde
Hepsini mutlu günlerde kullan canım benim

inşAllah canım benim.bu kadar yıl saklamıs küçücük evinde bende layıkıyla saklayabilirim inşAllah

inşAllah canım benim.bu kadar yıl saklamıs küçücük evinde bende layıkıyla saklayabilirim inşAllah

canlarım yazınızı okuyunca inanın çok duygulandım.. bende 1 sene önce babaannemi kaybettim ve ondan geriye bana da kristal bardak setleri çelik tencere seti kalmış benim için saklamış.. yazınızı okuyunca aklıma geldi tekrar,paylaşmak istedim içimde tutamadım k.bakmayın...

Canim Allah gani gani rahmet eylesin. Cok tatlilar birde 50 yillik gecmisi var.umarim sende uzun yillar kullanirsin

üşenmedim kendim çektim ama şuan evimizdeki masa siyah olduğu için beyazdaki kadar hoş durmadı benim evim beyaz olur daha güzel duru inşAllah english home %50 indirimden kaptımmm hepsi 178 yerine 89 lira tuttu
4 adet sehpa örtüm
Eki Görüntüle 896975
40x90 runner
Eki Görüntüle 896977 Eki Görüntüle 896978
fiskos yada masa örtüm
Eki Görüntüle 896979 Eki Görüntüle 896980

ilaveten bide madame coco dan havlu aldım o da %50+%20 indirimden 8.5 lira
Eki Görüntüle 896982 Eki Görüntüle 896981
begendiniz mi bakimmm

Son düzenleme:

Şahaneler 16: Güle güle kullan tatlım

çok zarif çok hoş..bayıldım..güle güle iyi günlerde kullan canım..

bi ara gidip english home mağazasını talan edeyim diyorum ama evden çıkmaya üşeniyorum..:)

çoook tesekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun. masa örtüsü almaya gtmistim kalmamıstı cumartesi. vitrinde serili bunları begendim bunlar nasipmiş. bugunde gittim o gün kalmayan masa örtüsü ve peçeteleri aldım bunlar cok bilindik inş bunları da seviyosunuzdur %50 indirimle 28,4 a aldım bunları daEki Görüntüle 898924 Eki Görüntüle 898925

nereden almıştın bunları? güzelmiş güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…