- 29 Aralık 2017
- 541
- 489
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Ne kadar güzeller,güle güle kullan.Allah mutlu etsin inşallah. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet aslında yapmaliyim bunu çünkü burda ceyiz yapip sonra kaybolanlara bende kiziyordum hep ilk aklima gelen bambum marka urunler doldurmayiniz efendim ceyizinizi bunlarla bulaşık makinesine girmiyorlar zaten ama elde yikamaya bile cilalari kayboluyor sağlari sollari atiyor, catliyor illa ki hevesiniz varsa tepsiler çok suya maruz kalmadığı icin onlarla alabilirsiniz hevesinizini yada baska marka bambu ürünlere yonelin esimin zucccayiden aldigi markasizlar taş gibi duruyor mesela..yaa hayırlı olsun :) sayfanı baya takip ediodum özlicez çeyizlerini:d Bi ara iyi ki aldım dediğin çok memnun kaldığın ya da kalmadığın şeyleri paylaşabilir misin?
Çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin...Ne kadar güzeller,güle güle kullan.Allah mutlu etsin inşallah. :)
Ütüyü yazmışken aklıma gelen kurutmalığımıda ekleyeyim. Markası ceraware bundanda çok memnunum yer kaplamaması hafif olması sebebiyle kolay taşınması..özellikle yanlardaki o askılar acayip işime yarıyor eğer tek makine yıkarsam asılacakları oraya asıp geri kalanları geniş geniş seriyorum akşamdan sabah kurumuş oluyorlar onun dışında iki makineyi çok rahat alıyor Yalnız buda gazella gibi fiyatlı bi ürün O açıldığında odada çok yer kaplayacağı için bunu tercih ettim. İlerde kurutma makinesi almayı çok istiyorum imkanı olan baştan alsın derim evin içinde sürekli çamaşır hem hiç hoş olmuyor hemde çamaşır tozu bitmiyor evdeBiz evlenirken evilerimizden pek kıyafet vs getirmedik her şey yeni halılar battaniyeler derken evi tekstil tozundan arındırana kadar canım çıktı diyebilirim...
Canim cerawera kurutmalik yazinca videosu var çıkıyo öyle ufak tefek bi askilik değil gayet rahat asiliyo herşey bi incele ihtiyacın varsa Senin düğün ne zaman tarih belli mi canımPaylaştığın bilgiler için çok sağol canımm:) bu çaşaır kurutmalığında pantolon nasıl asılıyor acaba bana askı aralıkları biraz kısa geliyodu da o yüzden almıyordum
teşekkür ederim bakıcam videosuna 4 ay sonra benim düğün temmuzda :)Canim cerawera kurutmalik yazinca videosu var çıkıyo öyle ufak tefek bi askilik değil gayet rahat asiliyo herşey bi incele ihtiyacın varsa Senin düğün ne zaman tarih belli mi canım
Sende erken hazırlananlardansin benim gibi şimdiden mutluluklar canım Askilarin kilit sistemi var zaten o 3 katın aralığıni kendin belirleyebiliyorsun Bu arada ben yalnızca bu marka için konusuyorum memnunum cunku daha uygun fiyatlı olanlari var aynı modelin onlar devrilebiliyormus kirilabiliyormus vs çok şikayet var bilgin olsunteşekkür ederim bakıcam videosuna 4 ay sonra benim düğün temmuzda :)
Tesekkur ederim canim evet ta gecen seneden basladim ceyiz hazirliklarina her sey tamam sayilir:) camasir askiligini cok begendim alicam sanirim bundan cok sagolSende erken hazırlananlardansin benim gibi şimdiden mutluluklar canım Askilarin kilit sistemi var zaten o 3 katın aralığıni kendin belirleyebiliyorsun Bu arada ben yalnızca bu marka için konusuyorum memnunum cunku daha uygun fiyatlı olanlari var aynı modelin onlar devrilebiliyormus kirilabiliyormus vs çok şikayet var bilgin olsun
Kızlar çeyizlerinize toplam ne kadar masraf yaptınız acaba?
Ben de henüz aday bile yok.Ben şimdiden birikimlere başlayayım.benim sadece mutfak malzemesi 8bine yaklaştı valla daha içinde küçük ev aletleri falan yok
Ben de henüz aday bile yok.Ben şimdiden birikimlere başlayayım.
Bu arada Morhipo da bazı ürünlerde indirim vardı canım.Bi bak istersen.Aynen birikim yapın son 1 sene de her şeyi alırsınız