kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

Aynılarını bir önceki kampanyasndan almıştım güle güle kullanalımm

çok guzel ballim bunlar bende aynılarından aldım ki :)) gule gule kullanırsın inş.

bunlarda çookk guzel ballim çok begendim :) burda bunlardan kalmamış ya hep tek tekti .

tesekkür ederim canımmmm haftasonu nihayet tencere seti mi alıcam inşAllah :) hisar rio tencere seti yanında da caydanlık 550 lira dedi 10 aya kadar da taksit olur dedi

Kuzucum son aldıklarını da güle güle kullan çok güzeller

Tencerelerin şimdiden hayırlı olsun, aldığında bizimle de paylaş muhakkak

canım güle güle kullan hepsinden bende de var ama hala gözüm kayıyo aç gözlü müyüm neyim

canım güle güle kullan hepsinden bende de var ama hala gözüm kayıyo aç gözlü müyüm neyim

tesekkür ederim canım. gcen pazar avm de sırayla çeyizle alakalı yerlere giriyodum kardesimde yanımda.diyoki "abla sana emel sayının yeni şarkısını armağan ediyorum sarkıda dioki aç aç gözün aç " sen yazınca o geldi aklıma

Son düzenleme:
bunlar olmadan kız çeyiz yaptı sayılmıyormuşşş mutlulukla kullan canım ben de çok beğeniyorm bunları ama ikea bana çok yakın evde kalabalık yapmayayım diyorm şimdiden

ayy canım benim bulunduğum yerde yok malesef,hatta ben daha gitmedim yakın olsam senin gibi, kesin giderim sık sık istanbula ankaraya gidincede gezmekten sıra ikeaya gelmio malesef neyse gittiğimde bi toplu alırım ınsAllah

ayy Allah iyiliğini versin güldürdün beni hepimize armağan olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…