- 11 Ağustos 2013
- 590
- 44
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
tesekkür ederim canım valla bi anda oldu her seyama cok begenerek aldım.pahalı gercektende yakın zamanda mı aldın?
bu arada bernardoda yine tencere seti vs olan daha uygun takımlarda vardı ama bunun hem modelini begendim hem de daha iyi dediler bende bunu aldım.napayım artık olan oldu
evet canım yeni daha eylül aayında aldım . yemek takımım normal setteki takımlara göre pahalıydı üstüne para ekledik biraz. zaten sırf yemek takımımı bernardodan beğendiğim için almışken de hepsi beraber daha uygun olsun diye bernardodan aldım her şeyimi. yoksa hisardaki sette ne güzel tencereler vardı üstüne hediye çay setleri kadeh su bardağı takımı falan veriyorlardı ama işte yemek takımı beğenemedim. benim yemek takımım da rose garden . hayırlı olsun tekrar canım
ilki daha güzel bence canım
bkalım canım hala kararsızım
çoookkk begenerek aldım bugunnn,kararsızdım ama fotograftaki gibi karısık durmuyo daha guzel duruyo.annem kardesım sevdiceğim diğerini begendi ama ben bunu tercih ettim kızlar inşAllah begenirsiniz
Eki Görüntüle 856412 Eki Görüntüle 856411
tek kalmıstı vitrindeki yataga serdiklerini aldım kızlar daha yeni serdik diyolar
cok güzel kuzum güle güle kullan canım
çok tesekkür ederim canım. bu arada erkek arkadasıma kulupten bahsediyorum bazen yorumları syluyorum bildiklerimi isminizle anlatıyorum. aklında kalmıs demekki gecende klupte en cok kımı seviyorum ben dedim gulerek bizim de bebişimiz olsunu dedi ayy nası güldüm
unutmamıs anlattıgm zmn
hihi alemsin kızzzz enişte diycek bu nasıl nik:) sagolasın datlım:) unutmamıs demek. eeeee bende seni sevyom datlım sagolasın.sizinde bebişiniz olsun emiiiiiiiiiiidimi hepimizin olsun bebişi insallah amin
once senin,sizin olsun teyze olayım ondan snra
pek bi begendim ama almadım kahvaltı takımı henüz fotograflar kaliteli değil ama gözüküyo en azından
Eki Görüntüle 823894 Eki Görüntüle 823892 Eki Görüntüle 823893
bu takımı ben de çok beğeniyorum hatta almayı düşünüyorum
Cok begendim canim guzel gunlerde kullaan
günlük yemek takımımı en son almayı düşünüodum ama bu takımı begendim ne dersiniz daha güzel yada daha uygunları cıkarmı sonraya bırakmalı mıyım ??? Bu takım kütahya porselen 149 lira,indirime de girebilir sonradan ??
Eki Görüntüle 867835