- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
tek sorun seramik tencereler için 680 lira fazladan ödemelimiyim almalıyım kullanırmıyım bilmiyorumtecrübesizim
canım ben aynı modelin teflon olanını indirimden 200 TL ye almıştım. seramik modelinide geçen hafta indirimde gördüm yine 350 TL idi
O zaman snra indirimden alırım deyip seramiksiz olanı alayım
evet canım bence de öyle yap çünkü ben indirimi takip edip almıştım tencereler çok hoşuma gitmişti :)
diğer sayfalara baktım 2010 yorumlarında çok sikayet okudum hisar için falan yazmıslar aklım karıstı yine hiç sevmiyorum bu huyumu
Hepsi birbirinden güzel canım hayırlı olsun
kızlaarrr :) eve gelir gelmez hemmen sizinle paylasım dedim yemek takımı ckb takımı kahvaltı takımımı aldım sayılır
sayılır diyorum çünkü üzerimde yoktu para alamadım yarın gidicem inşAllah.kredi kartı kullanmıyorum bi kısmı peşin olmak üzere elden taksit imkanıda sagladılar saolsunlar.
begenicekmisiniz merak ediyorummm
BERNARDO YEMEK TAKIMI Eki Görüntüle 846985 Eki Görüntüle 846986
70 Parça
12 Adet Servis Tabağı - 27cm
12 Adet Servis Tabağı - 25cm
12 Adet Yemek Tabağı - 23cm
12 Adet Tatlı Tabağı - 18cm
12 Adet Komposto Kasesi - 16,50cm
1 Adet Salata Kasesi - 25cm
2 Adet Küçük Boy Kayık - 25cm
1 Adet Orta Boy Kayık - 31cm
1 Adet Büyük Boy Kayık - 36cm
2'şer adet Tuzluk-Biberlik
Çorba Tenceresi ve Kapağı
BERNARDO KAHVALTI TAKIMI Eki Görüntüle 847018 Eki Görüntüle 847038
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Fincanı Tabağı
6 Adet Küçük Kayık
6 Adet Yumurtalık
Tuzluk
Biberlik
BERNARDO ÇKB TAKIMIEki Görüntüle 847050
12 Adet Yemek Kaşığı
12 Adet Yemek Çatalı
12 Adet Yemek Bıçağı
12 Adet Tatlı Kaşığı
12 Adet Tatlı Çatalı
12 Adet Tatlı Bıçağı
12 Adet Çay Kaşığı
1 Adet Spatula
1 Adet Kepçe
1 Adet Salata Servis Kaşığı
1 Adet Salata Servis Çatalı
1 Adet Kevgir
NORMALDE SIRAYLA 2100-349-800 TL fakat hepsini 2180 e aldım 500 ü peşin gerisi 10 taksit yorumlarınızı bekliyorummm
canım tencere takımı dahil degilmi eger dahil degilse pahalı bence:26:içinde neler var:26:Aldıysan güle güle kullan kuzum insallah.bende bugün aldım hisarın ceyiz setini aldım o dediğimi 2590 a aldım içinde kahvaltı takımı ve ayrıyeten günlük yemek takımıda var.cey seti teflon tencere ve sahan takımı yemek takımı kasık catal düdüklü caydanlık cevze takımı ve misafir yemek takımıda var içinde.12 taksit yaptılar.elden vercem taksiti.
eger almadıysan bir hisar magazasına yada satan yere bak derim canım
Hepsi birbirinden güzel canım hayırlı olsun
aldım kızlar dün resmini paylastıklarımı,inşAllah hayırlı günlerde kullanmak nasip olur
güle güle kullan canım Allah agız dadıyla kullanmayı nasip etsinsagol canım Allah hayırlı ugurlu etsin aldıklarımızı mutlu huzurlu kullanmayı eskitmeyi nasip etsin sevdiklerimizle.tamam canım netten bulursam koyarım
kızlaarrr :) eve gelir gelmez hemmen sizinle paylasım dedim yemek takımı ckb takımı kahvaltı takımımı aldım sayılır
sayılır diyorum çünkü üzerimde yoktu para alamadım yarın gidicem inşAllah.kredi kartı kullanmıyorum bi kısmı peşin olmak üzere elden taksit imkanıda sagladılar saolsunlar.
begenicekmisiniz merak ediyorummm
BERNARDO YEMEK TAKIMI Eki Görüntüle 846985 Eki Görüntüle 846986
70 Parça
12 Adet Servis Tabağı - 27cm
12 Adet Servis Tabağı - 25cm
12 Adet Yemek Tabağı - 23cm
12 Adet Tatlı Tabağı - 18cm
12 Adet Komposto Kasesi - 16,50cm
1 Adet Salata Kasesi - 25cm
2 Adet Küçük Boy Kayık - 25cm
1 Adet Orta Boy Kayık - 31cm
1 Adet Büyük Boy Kayık - 36cm
2'şer adet Tuzluk-Biberlik
Çorba Tenceresi ve Kapağı
BERNARDO KAHVALTI TAKIMI Eki Görüntüle 847018 Eki Görüntüle 847038
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Fincanı Tabağı
6 Adet Küçük Kayık
6 Adet Yumurtalık
Tuzluk
Biberlik
BERNARDO ÇKB TAKIMIEki Görüntüle 847050
12 Adet Yemek Kaşığı
12 Adet Yemek Çatalı
12 Adet Yemek Bıçağı
12 Adet Tatlı Kaşığı
12 Adet Tatlı Çatalı
12 Adet Tatlı Bıçağı
12 Adet Çay Kaşığı
1 Adet Spatula
1 Adet Kepçe
1 Adet Salata Servis Kaşığı
1 Adet Salata Servis Çatalı
1 Adet Kevgir
NORMALDE SIRAYLA 2100-349-800 TL fakat hepsini 2180 e aldım 500 ü peşin gerisi 10 taksit yorumlarınızı bekliyorummm
aldıkların çok güzel güle güle ağız tadıyla kullan ama birazcık pahalı geldi bana ben daha pahalı bi yemek takımı almıştım bernardodan üstüne çelik tencere takımı seramik tencere takımı çaydanlık cezve takımı falan almıştım hemen hemen senin aldığın fiyata denk geldi.