- 1 Ekim 2013
- 8.453
- 20.461
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
Çok güzel bir takım güle güle kullan canım
çook severek aldığım diğer havlumPek narin
Eki Görüntüle 843271 Eki Görüntüle 843272
yerim ben bunu yaa
canım coookkkgüzeller nerden kaca aldın güle güle kullan kuzum
tesekkür ederim canımm
Bu tarz ürünleri kendileri yapıp satan bi çeyiz dükkanı var canım burda ordan aldım canım
seccadem 125 lira,ilk havlu 28 lira diğer havlu 45 lira toptan 170 e aldım canım. Daha güzelleri senin olsun
sagol canım benim.güzeller fiyatlarıda iyimiş cok begendim güle güle kullan datlım
tesekkür ederim yorumlarını merak ediyorum canımmAlırken diyorum kızlar begenir inşallah
bende bu ara güllü cicekli seylere merak saldım canım cok begendim inan
kızlar bugun baktığım setler ne yapayım alımmmı bi akıl verseniz banaa
Eki Görüntüle 843279 hisar mutfak-servis seti 143 parça 2250
Eki Görüntüle 843280 hisar fırsat seti 134 parça 1571 lira
ikisinin farkı seramik setinin diğerinde olmaması
canım aynı sete bende baktım bugün cok begendim bende kahvaltı takımı ve günlük yemek takımıda birlikte 2500 dedi acık hesap yapan yer lazım bana kredi kartlarım doldu battım batacam ama bu takımı almak istiyom bende hisar ömür boyu garantili
annemde seramik tencere kullanıslı olmuyo onsuz olanı al dedi alsammı ki ?? Bizim burdada elden taksitli çarsıda var 10 taksit bunlar
canım aynı sete bende baktım bugün cok begendim bende kahvaltı takımı ve günlük yemek takımıda birlikte 2500 dedi acık hesap yapan yer lazım bana kredi kartlarım doldu battım batacam ama bu takımı almak istiyom bende hisar ömür boyu garantili
2250 olana kahvaltı ve günlük takımı ekleyip 2500 yaptıysa cok iyi canım sasırdım
kızlar bugun baktığım setler ne yapayım alımmmı bi akıl verseniz banaa
Eki Görüntüle 843279 HİSAR MUTFAK-SERVİS SETİ 143 PARÇA 2250
Eki Görüntüle 843280 HİSAR FIRSAT SETİ 134 PARÇA 1571 LİRA
İKİSİNİN FARKI SERAMİK SETİNİN DİĞERİNDE OLMAMASI
canım hisar olan çok pahalı geldi ama bende şu en üstteki altın sarılı tencerenin teflon olanından almıştım çok beğenerek. ikinci kampanyanında ÇKB takımına bayılıyorum :)
ikisi de hisar canım,ckb takımlarını kendin seciosun hisar o da
canım içine hangisi siniyosa onu al o zaman ama dediğim gibi altın sarılı tencere favorim çok şık ve güzel duruyor :)