kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

kızlaarrr :) eve gelir gelmez hemmen sizinle paylasım dedim yemek takımı ckb takımı kahvaltı takımımı aldım sayılır :KK16::KK16::KK1:
sayılır diyorum çünkü üzerimde yoktu para alamadım yarın gidicem inşAllah.kredi kartı kullanmıyorum bi kısmı peşin olmak üzere elden taksit imkanıda sagladılar saolsunlar.
begenicekmisiniz merak ediyorummm
BERNARDO YEMEK TAKIMI Eki Görüntüle 846985 $634927211829850390.jpg
70 Parça

12 Adet Servis Tabağı - 27cm
12 Adet Servis Tabağı - 25cm
12 Adet Yemek Tabağı - 23cm
12 Adet Tatlı Tabağı - 18cm
12 Adet Komposto Kasesi - 16,50cm
1 Adet Salata Kasesi - 25cm
2 Adet Küçük Boy Kayık - 25cm
1 Adet Orta Boy Kayık - 31cm
1 Adet Büyük Boy Kayık - 36cm
2'şer adet Tuzluk-Biberlik
Çorba Tenceresi ve Kapağı
BERNARDO KAHVALTI TAKIMI $634938673923688594.jpg $634938673287985469 (3)JJOLOL.jpg

6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Fincanı Tabağı
6 Adet Küçük Kayık
6 Adet Yumurtalık
Tuzluk
Biberlik
BERNARDO ÇKB TAKIMIEki Görüntüle 847050

12 Adet Yemek Kaşığı
12 Adet Yemek Çatalı
12 Adet Yemek Bıçağı
12 Adet Tatlı Kaşığı
12 Adet Tatlı Çatalı
12 Adet Tatlı Bıçağı
12 Adet Çay Kaşığı
1 Adet Spatula
1 Adet Kepçe
1 Adet Salata Servis Kaşığı
1 Adet Salata Servis Çatalı
1 Adet Kevgir
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
NORMALDE SIRAYLA 2100-349-800 TL fakat hepsini 2180 e aldım 500 ü peşin gerisi 10 taksit yorumlarınızı bekliyorummm

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzel canım hayırlı olsun :KK16:

saol canımmm nasıl fiyatta iyi mi sence ckb takımından pek emin olamadım ama satıs yapan kişi çok methetti haliyle.annem ve ben de begendik. yemek takımı ve kahvaltı takımına bayıldım resmenn:KK16: elden taksit yapıyoruz diyince sasrdım acıkcası.sadece bernardo ürünleri satan ana bayiiden beklemiodum :KK9:

bu da daha evvel fotografını ekleyemedğim pike takımım cemil ipekçi by siber mert-butterfly olarak geçiyo modelin adı .
aslında rengi açık krem yandaki benim çektiğim kutusundaki hali gibi. $pike takımımdan..JPG
fakat serili olan örnek resimde başka rengi aynı modelin $pike takımım.jpg

Son düzenleme:
kızlaarrr :) eve gelir gelmez hemmen sizinle paylasım dedim yemek takımı ckb takımı kahvaltı takımımı aldım sayılır :KK16::KK16::KK1:
sayılır diyorum çünkü üzerimde yoktu para alamadım yarın gidicem inşAllah.kredi kartı kullanmıyorum bi kısmı peşin olmak üzere elden taksit imkanıda sagladılar saolsunlar.
BERNARDO YEMEK TAKIMI Eki Görüntüle 846985 Eki Görüntüle 846986
70 Parça

BERNARDO KAHVALTI TAKIMI Eki Görüntüle 847018 Eki Görüntüle 847038

6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Küçük Kayık
6 Adet Yumurtalık
Tuzluk
Biberlik

12 Adet Yemek Kaşığı
12 Adet Yemek Çatalı
12 Adet Yemek Bıçağı
12 Adet Tatlı Kaşığı
12 Adet Tatlı Çatalı
12 Adet Tatlı Bıçağı
12 Adet Çay Kaşığı
1 Adet Spatula
1 Adet Kepçe
1 Adet Kevgir
NORMALDE SIRAYLA 2100-349-800 TL fakat hepsini 2180 e aldım 500 ü peşin gerisi 10 taksit yorumlarınızı bekliyorummm

canım tencere takımı dahil degilmi eger dahil degilse pahalı bence:26:içinde neler var:26:Aldıysan güle güle kullan kuzum insallah.bende bugün aldım hisarın ceyiz setini aldım o dediğimi 2590 a aldım içinde kahvaltı takımı ve ayrıyeten günlük yemek takımıda var.cey seti teflon tencere ve sahan takımı yemek takımı kasık catal düdüklü caydanlık cevze takımı ve misafir yemek takımıda var içinde.12 taksit yaptılar.elden vercem taksiti.
eger almadıysan bir hisar magazasına yada satan yere bak derim canım

canım tencere takımı dahil degilmi eger dahil degilse pahalı bence:26:içinde neler var:26:Aldıysan güle güle kullan kuzum insallah.bende bugün aldım hisarın ceyiz setini aldım o dediğimi 2590 a aldım içinde kahvaltı takımı ve ayrıyeten günlük yemek takımıda var.cey seti teflon tencere ve sahan takımı yemek takımı kasık catal düdüklü caydanlık cevze takımı ve misafir yemek takımıda var içinde.12 taksit yaptılar.elden vercem taksiti.
eger almadıysan bir hisar magazasına yada satan yere bak derim canım

güle güle kullan canım çok mutlu günlerinde inşAllah:KK16: düşündüm dediğini canım ama çok begendim alayım diyorum zaten daha sonra hepsi üstüste gelince en uygununu en hesaplısını arıcam bu seferlik pahalıda olsa cok begendiğimi alım dıyorum ne dersin:KK1:
bu arada aldıklarının fotograflarını bekliyorummm eminim cok güzellerdir

Son düzenleme:
aldım kızlar dün resmini paylastıklarımı,inşAllah hayırlı günlerde kullanmak nasip olur

güle güle kullan canım Allah agız dadıyla kullanmayı nasip etsin:KK16: sagol canım Allah hayırlı ugurlu etsin aldıklarımızı mutlu huzurlu kullanmayı eskitmeyi nasip etsin sevdiklerimizle.tamam canım netten bulursam koyarım:KK16:

tantitoniden morunu aldım bugun kızlar sevgilim kekler yapıcam :KK1::KK1:
şimdilik annecime aldım ama çeyizime de eklicem inşAllah :KK16::KK16:
$13131_buyuk.jpg

kızlar ilk kez kullandım silikon kalıp beceremedim galiba ya aynı işlemeleri yaptığım halde o gül deseninin en üstteki ince kısımları yanık olarak çıktı neden oldu anlayamadım her yer normal desenli kısımlar kara kalemle çizilmiş gibi yanık.bilen var mı acep :KK14::KK14::KK14:

BERNARDO YEMEK TAKIMI Eki Görüntüle 846985 Eki Görüntüle 846986
70 Parça

BERNARDO KAHVALTI TAKIMI Eki Görüntüle 847018 Eki Görüntüle 847038

6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Küçük Kayık
6 Adet Yumurtalık
Tuzluk
Biberlik

12 Adet Yemek Kaşığı
12 Adet Yemek Çatalı
12 Adet Yemek Bıçağı
12 Adet Tatlı Kaşığı
12 Adet Tatlı Çatalı
12 Adet Tatlı Bıçağı
12 Adet Çay Kaşığı
1 Adet Spatula
1 Adet Kepçe
1 Adet Kevgir

aldıkların çok güzel güle güle ağız tadıyla kullan ama birazcık pahalı geldi bana ben daha pahalı bi yemek takımı almıştım bernardodan üstüne çelik tencere takımı seramik tencere takımı çaydanlık cezve takımı falan almıştım hemen hemen senin aldığın fiyata denk geldi.

aldıkların çok güzel güle güle ağız tadıyla kullan ama birazcık pahalı geldi bana ben daha pahalı bi yemek takımı almıştım bernardodan üstüne çelik tencere takımı seramik tencere takımı çaydanlık cezve takımı falan almıştım hemen hemen senin aldığın fiyata denk geldi.

tesekkür ederim canım valla bi anda oldu her sey:KK1: ama cok begenerek aldım.pahalı gercektende:KK14::KK14::KK14: yakın zamanda mı aldın?
bu arada bernardoda yine tencere seti vs olan daha uygun takımlarda vardı ama bunun hem modelini begendim hem de daha iyi dediler bende bunu aldım.napayım artık olan oldu:KK9::KK9:

Son düzenleme:
kızlar yılbaşına doğru annemler ilerde düğünümde takmak üzere şimdiden gücleri yettiğince iki bilezik almaya niyetlendiler.modeli ben seçicem inşAllah ama malum çok kararsızım anca seçerim:KK1::KK1: altının gram fiyatıda biraz düşsün zaten acelemiz yok:KK9:kalın olmayacak bileziklerim 2 bilezik toplamda 3 3,5 binlik bişe olacak kadar olmasını düşünüyoruz.
bu tarz modelleri begeniyorum bakalım siz begenicekmisiniz yada önerilerinizi cevap olarak atarsanız sevinirim :)
Eki Görüntüle 852496 $2014-Altın-Bilezik-Modelleri-Gold-Bangles-Bracelets-22.jpg :KK16::KK16:

X