kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

kızlarr bi sorum daha var annem ve babam düğünde takmak üzere şimdiden birer bilezik alıp saklamayı düşünüyorlar.ama karar veremedim her zaman severek takacagım bi model mi olsun yada bozdurulunca degeri düşmeyen mi kararsızım???. cok pahalı bişe almıcaklar zaten. tanesi 1.500-1600 lira civarında olur diye düşünüyoruz v

Bilezikte her zaman takılabilecek bir model yok sanırım.
Ne olursa olsun bir süre sonra yakıştıramayacaksınız bilezikleri,yaşlı işi gibi görünecek bence gözünüze.

En iyisi işçiliksiz bir model alsınlar, bozdururken zararınız olmaz. Adana burma olabilir mesela. Eğer yine de takmak isterim derseniz, kalın bombeli olanlardan alabilirsiniz,onlarda da bozdurmada pek fark olmuyor.

canım tesekkür ederim yorumun için :) ben altını seviyorum ya güne giderken düğün vs yada aile toplantılarında kullanabilirim yani bileziklerimi ama işte burma modellerini sevmiyorumm onlarda yatırım için iyi

kalınlık olarak değilde bu model gibi sadeleri seviyorum canım

Son düzenleme:

Bunların da pek işçiliği yok. Kalın ve bombeli derken bunları kastetmiştim zaten.

Yine de alırken kuyumcuya bahsedersiniz işçiliksiz bir model istiyorum diye.
Seçeneklere göre seçersiniz.

Bunların da pek işçiliği yok. Kalın ve bombeli derken bunları kastetmiştim zaten.

Yine de alırken kuyumcuya bahsedersiniz işçiliksiz bir model istiyorum diye.
Seçeneklere göre seçersiniz.

gramına göre değişir ama pahalı mıdır hiç bilemiyorum :44: anneme kalın aldıktık ta ondan bi tane taksalar mesela ayıp mı ki anne baba bi tane 35 gr lık gibi

gramına göre değişir ama pahalı mıdır hiç bilemiyorum :44: anneme kalın aldıktık ta ondan bi tane taksalar mesela ayıp mı ki anne baba bi tane 35 gr lık gibi

Yani bilmiyorum, ailelerin durumuna göre değişir tabi ki. Biz de her iki tarafın anna babası da ayrı ayrı 200 gr. civarında bilezik taktı. Sayı olarak epey oldu yani ama ailemin durumu olmasa da en azından annem,babam,kardeşim birer tane takarlardı diye tahmin ediyorum.Sizinkiler de 35 gr bir tane takacaklarına iki tane 20-25 gr alıp taksalar daha iyi olur herhalde. Ama ağır olur dersen de baban bilezik taksın,annen tam altın taksın.

ayy canımm kahvaltı yakımına bayıldımm. maşallah eğer almadıysan kaçırma bence.. tabakların farklı bir şekli var özellikle:))

desenini cok begendim ama,çöp kutusu vs birlikte olsun isterim cok tercih edebileceğim bişey diil yada yedek olabilir

canımm aldıkların çok güzel güle güle kullanmayı nasıp olur inşallah
bence kahvaltı takımını 12lık alma 6+6 yapma 6 al günlük olsun misafirlik yemek takımlarımızın pasta tabaklarını kahvaltıya misafir geldiğined kullanabiliriz sonuçta onlarda kahvaltı tabagı boyunda ama yınede sen bılırsın :)

tesekkür ederim canım hepsini dikkate alıcam inşAllah :)

kızlar cok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum aldıklarım grdugunuz gibi üç beş parça. bide annemin hazırladıkları var. sözlü yada nişanlı degilim henüz.almam gereken ne var sırada bilemiyorum???
bide herkes biriktir sonra alırsın diyolar ne yapmalıyıım sizce???

küçücük şeylerle mutlu olmayı cok seviyorumm 4 liraya aldığım salata tabağım tabi farklı bi tabak olarakta kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…