kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

kızlar bugun ceyizime 3 parca daha ekledimm :KK1:
öncelikle ilk parça cok begenerek aldığım el emeği göz nuru kadife seccadem
$IMG_3020.jpg $IMG_3026.JPG $IMG_3028.JPG
:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
tesekkür ederim canımm :KK16:
Bu tarz ürünleri kendileri yapıp satan bi çeyiz dükkanı var canım burda ordan aldım canım
seccadem 125 lira,ilk havlu 28 lira diğer havlu 45 lira toptan 170 e aldım canım. Daha güzelleri senin olsun :KK16:

sagol canım benim.güzeller fiyatlarıda iyimiş cok begendim güle güle kullan datlım:KK19:

kızlar bugun baktığım setler ne yapayım alımmmı bi akıl verseniz banaa
$667757_mutfak-servis-seti-143-parca.jpg HİSAR MUTFAK-SERVİS SETİ 143 PARÇA 2250
$683469_rio-mutfak-servis-seti-134-parca.jpg HİSAR FIRSAT SETİ 134 PARÇA 1571 LİRA
İKİSİNİN FARKI SERAMİK SETİNİN DİĞERİNDE OLMAMASI :KK3::KK3::KK3:

Eki Görüntüle 843279 hisar mutfak-servis seti 143 parça 2250
Eki Görüntüle 843280 hisar fırsat seti 134 parça 1571 lira
ikisinin farkı seramik setinin diğerinde olmaması :KK3::KK3::KK3:

canım aynı sete bende baktım bugün cok begendim bende kahvaltı takımı ve günlük yemek takımıda birlikte 2500 dedi acık hesap yapan yer lazım bana kredi kartlarım doldu battım batacam ama bu takımı almak istiyom bende hisar ömür boyu garantili

canım aynı sete bende baktım bugün cok begendim bende kahvaltı takımı ve günlük yemek takımıda birlikte 2500 dedi acık hesap yapan yer lazım bana kredi kartlarım doldu battım batacam ama bu takımı almak istiyom bende hisar ömür boyu garantili

annemde seramik tencere kullanıslı olmuyo onsuz olanı al dedi alsammı ki ?? bizim burdada elden taksitli çarsıda var 10 taksit bunlar

annemde seramik tencere kullanıslı olmuyo onsuz olanı al dedi alsammı ki ?? Bizim burdada elden taksitli çarsıda var 10 taksit bunlar

canım ben o bastaki set varya onu begendim.seramik güzel mutlaka bulunsun ceyizinde dısardanda alabilirsin canım.ama hisar al kesinlikle ben insallah ankaradan almayı düsünyom taksitli yapan bir yerden

2250 olana kahvaltı ve günlük takımı ekleyip 2500 yaptıysa cok iyi canım sasırdım

2250 olana kahvaltı ve günlük takımı ekleyip 2500 yaptıysa cok iyi canım sasırdım

ciddenmi canım hisarın bayisinden sordum bizzat kütahyanın günlük yemek takımı ve kahvaltıda içinde 2500 dedi valla elden hesabı yok olsa alcam napsamki bende cok begendim cok güzeldi gercekten

Eki Görüntüle 843279 HİSAR MUTFAK-SERVİS SETİ 143 PARÇA 2250
Eki Görüntüle 843280 HİSAR FIRSAT SETİ 134 PARÇA 1571 LİRA
İKİSİNİN FARKI SERAMİK SETİNİN DİĞERİNDE OLMAMASI :KK3::KK3::KK3:

canım hisar olan çok pahalı geldi ama bende şu en üstteki altın sarılı tencerenin teflon olanından almıştım çok beğenerek. ikinci kampanyanında ÇKB takımına bayılıyorum :)

X