- 1 Nisan 2013
- 88
- 1
- Konu Sahibi kronikuykucu
kullanıslı bornozumuz olur zaten canım bu da dursun cunku coook tatlı inş alırım
he o zaman ayrııııııı ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanıslı bornozumuz olur zaten canım bu da dursun cunku coook tatlı inş alırım
canım yapa yapa ögrenirsin insallah bende herseyi mükemmel yapamıyom netten bakıyom anneme soruyom sende öyle myle halledersin merak etme simdiden bişiler yapmaya basla tatil günlerinde canım
kızlarr bi sorum daha var annem ve babam düğünde takmak üzere şimdiden birer bilezik alıp saklamayı düşünüyorlar.ama karar veremedim her zaman severek takacagım bi model mi olsun yada bozdurulunca degeri düşmeyen mi kararsızım???. cok pahalı bişe almıcaklar zaten. tanesi 1.500-1600 lira civarında olur diye düşünüyoruz v
Bilezikte her zaman takılabilecek bir model yok sanırım.
Ne olursa olsun bir süre sonra yakıştıramayacaksınız bilezikleri,yaşlı işi gibi görünecek bence gözünüze.
En iyisi işçiliksiz bir model alsınlar, bozdururken zararınız olmaz. Adana burma olabilir mesela. Eğer yine de takmak isterim derseniz, kalın bombeli olanlardan alabilirsiniz,onlarda da bozdurmada pek fark olmuyor.
canım tesekkür ederim yorumun için :) ben altını seviyorum ya güne giderken düğün vs yada aile toplantılarında kullanabilirim yani bileziklerimi ama işte burma modellerini sevmiyorumm onlarda yatırım için iyi
Eki Görüntüle 828370
kalınlık olarak değilde bu model gibi sadeleri seviyorum canım
Bunların da pek işçiliği yok. Kalın ve bombeli derken bunları kastetmiştim zaten.
Yine de alırken kuyumcuya bahsedersiniz işçiliksiz bir model istiyorum diye.
Seçeneklere göre seçersiniz.
gramına göre değişir ama pahalı mıdır hiç bilemiyorum :44: anneme kalın aldıktık ta ondan bi tane taksalar mesela ayıp mı ki anne baba bi tane 35 gr lık gibi
ayy canımm kahvaltı yakımına bayıldımm. maşallah eğer almadıysan kaçırma bence.. tabakların farklı bir şekli var özellikle:))
Çoook begndim çook güzellerEki Görüntüle 835618
kızlar cok begendim hem de 39.90 mıs :18:
tesekkür ederim canım hepsini dikkate alıcam inşAllah :)canımm aldıkların çok güzel güle güle kullanmayı nasıp olur inşallah
bence kahvaltı takımını 12lık alma 6+6 yapma 6 al günlük olsun misafirlik yemek takımlarımızın pasta tabaklarını kahvaltıya misafir geldiğined kullanabiliriz sonuçta onlarda kahvaltı tabagı boyunda ama yınede sen bılırsın :)
Çok güzel bir takım güle güle kullan canımsevdiceğim antepten getirmiş hemmen koydum çeyize
antep meşhur bakır işi fincan ve lokumluk
Eki Görüntüle 839054