- 1 Ekim 2013
- 8.454
- 20.463
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
hayırlı olsun,aldıklarınız çok güzel
demlik ne kadaar sempatik. nevresim takımını da sevdim, sanırım ben bu çiçekli şeyleri seviyorum mutlulukla uyu
hepsi çok güzel hayırlı olsun
bittimi cnim vardi sitesinde,cook tesekkur ederimmBayıldımmm bayıldımmm ben bu renklere soft en sevdiğim madam coco nun internet sitesine baktım yoktu
bittimi cnim vardi sitesinde,cook tesekkur ederimm
yoktu göremedim sanırım bitmiş sen ne kadar aldın canım?
canım sevdiceğim aldı ilk kez ama ben begendim tabi63 lira. yalnız carsafı yok. nevresim+ yastık. benim pembe carsaflarım var diye önemsemedim. fiyatıda uygun cunku canım. sen de oyle dusunebilirsin. baktım diğer rengi kalmış
bu linki: http://www.madamecoco.com/?urun-16101-classique-c-k--200x220-cm
biz alırken de netten almadan önce bi soralım avm de varmı dedik 3 tane kalmıs ayırttırdık hemen bitiyo diye canım
bunlar da pek bi begendiğim ama henüz almadığım bornozlarr
Eki Görüntüle 823889 Eki Görüntüle 823890 Eki Görüntüle 823891
teşkkür ederim canım ama seninki daha güzel şansıma denk gelirse ondan alırım inşallah sende mutlu huzurlu yuvanda kullan inşallah şekerim nazarlardan korusun rabbim
ay bayıldımm bornozlara nerde satılıyor canım ?
ilk fotodaki chakra canım. ben de modeline bayılıyorummm ama ben cok sık yıkıyorum her seyi alırsam dantel kısımları hemen deforme olur diye düşündüm.chakra bornozlarında solma oluyo diye okumustum o da tabi karıstırdı aklımı bide kurulama olayı şüpheli.:26::26:
velhasıl kelam ama nolursa olsun bu olmasa bile iki tane kısa bornoz alıcam inşsetleri sevmiyorum ben canım. ikincisi de hobby yanlıs hatırlamıyosam.
Hadi ya hmmm kullanışsız yanii ama çok güzelmiiş off içim gitti