kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

tesekkür ederim canım :KK16::KK16: tam beyaz değilde kırık beyaz yada eskitme gibi düşünüyorum canım.çok koyu renkleri ve kırmızı sevmiyorum

ben simdiki aklim olsa mavi beyaz alirdim esyalari balikcilardaki renkler gibi. o kadar huzur verip mutlu ediyorki:) bide renklrei mutlu olacagin renkler sec:>

kızlarrr ben de aldıklarımı paylasayım sayfamda dedim, şimdilik azlar ama birikir inşAllah hayırlısıylaa :KK9::KK9:
bi de hepsini kendi paramla almaya calısıyorum o zaman sloganımız neymiş :KK1:
Nazar Etme Nolur, Çalış Seninde Olur :KK1::KK1::KK55:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ilk olarak ev tekstili ürünlerimi sıralayayım kızlar :)
Cemil ipekçi gelin pike ve nevresim takımı. 2 resimdekinin kırık beyazı benimki kutudaki hali gibi yani :)
attachment.php

attachment.php

Cemil ipekçi 2li set havlu + 3 küçük boy sepet havlu 50 TL(fotograflarını eklicem inşAllah )
madame coco 2 battaniye
attachment.php

attachment.php

madame coco pike (yatak örtüsü )
attachment.php

madame coco çarşaf
attachment.php

madame coco havlularım
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

english home nevresim takımı
attachment.php

attachment.php

english home 2.nevresim takımım
attachment.php

attachment.php

english home yatak örtüsü
attachment.php

attachment.php

english home masa örtüsü+ paspas
attachment.php

attachment.php

english home 4 adet sehpa örtüm
attachment.php

english home 40*90 runner
attachment.php

attachment.php

english home fiskos yada masa örtüm
attachment.php

attachment.php

banyo klozet takımı ve havlusu
attachment.php

attachment.php

el işi seccadem
attachment.php

attachment.php

marjinal home havlum
attachment.php

evvet mutfagım için aldıklarım :
Bernardo impressive yemek takımı+Bernardo ÇKB seti (yemek takımının hediyesi
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Bernardo rosalinda kahvaltı takımı
attachment.php

attachment.php

porselen ısıya dayanıklı saklama tencereleri 3 lü
attachment.php

attachment.php

Güral 18 li bardak seti+ 2 salata tabağı
attachment.php

attachment.php

ananeciğimin hatırası 50 yıllık fincanları+ günlük tepsisini ve porselen çaydanlığını da aldımmmm ( çeyizimin en değerlileri):KK16:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

anneciğimin hediyeleri ikea cicilerim :)
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

madame coco polar sabahlığım
attachment.php

henüz tanışmadığım müstakbel kv min ilk hediyesi 4lü english home tepsilerim
attachment.php
attachment.php
attachment.php

a101 cam bardak altlıklarım :KK16::KK16: fotografı netten buldum kızlar :KK1: gül desenli ve en alttaki cupcake liler benimkiler :KK16::KK16::KK16:
attachment.php

A101 paşabahçe süt şişelerimmm
attachment.php

english home hasır çantam (havluluk )
attachment.php

attachment.php

(güncellemeyi yeni öğrendim ancak yapabildim aşagıdaki fotograflar geçerliliğini kaybetti :KK1::KK1: topiğimde fikirlerinizi her zaman bekliyorum kızçeler Allaha emanet olun :KK16::KK16::KK16: )

eşyalarının hepside çook güzel. allah güle güle kullanmak nasip etsin. klozet takımını nerden ve nekadara aldını öğrene bilirmiyim cnm. bide kahveli güllü engilish home nevresim takımınıda ne kadar aldını ögrene bilirmiyim

eşyalarının hepside çook güzel. allah güle güle kullanmak nasip etsin. klozet takımını nerden ve nekadara aldını öğrene bilirmiyim cnm. bide kahveli güllü engilish home nevresim takımınıda ne kadar aldını ögrene bilirmiyim
coook tesekkur ederim cnim bnim daha gzelleri sizin olsun.

Son düzenleme:
banyo takimimi bi ceyizciden aldim cnim pesin 200e havluda 25ti.sanirim.aynisi home sweet home markasindada grdum ama ck daha pahaliydi. nevresimimde ilk siradakini diosan 100tl resimdekinden daha toz pembe ve daha tatlı canım. 2.siradaki indirimli 70 3.sıradaki yatak ortusude yuzde elli.indirimde yakalamstim 90canimm.

Son düzenleme:
guya bu ay bişe almıcaktım ama nerdeee :KK1::KK1::KK1::KK1:
bugunkü şekerim ; karaca home lauren pike takımı 10 liradan 10 taksit oh miss :KK1::KK1::KK1::KK1:
Eki Görüntüle 1024269

"Bu ay bişey almıycam" cılar güruhunun nadide parçası oldunuz hanımefendi tebrikler, bizdensiniz :KK9: :KK60:

Ama bu güzelliğe de kayıtsız kalınmaz ki, di mi ama :KK9:

Güle güle kullan kuzucum çok güzel bayıldım :KK16:

kronik uykucu olduğuna inanmıyorum :KK19: zira hepsi insanın uykusu kaçırabilecek derecede tatlı şeyler, uykuluyken böyle güzel seçemezdin :KK9:
mutlulukla kullan

kronik uykucu olduğuna inanmıyorum :KK19: zira hepsi insanın uykusu kaçırabilecek derecede tatlı şeyler, uykuluyken böyle güzel seçemezdin :KK9:
mutlulukla kullan

valla kulübe geldiğimden beri ilk kez böyle farklı bi msj aldım çok tesekkür ederim :KK1: :KK16::KK16: daha güzelleri hepinizin olsun.Rabbim saglıkla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin cümlemize:KK16::KK16::KK16:

X