kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

tesekkür ederim canım tam beyaz değilde kırık beyaz yada eskitme gibi düşünüyorum canım.çok koyu renkleri ve kırmızı sevmiyorum

ben simdiki aklim olsa mavi beyaz alirdim esyalari balikcilardaki renkler gibi. o kadar huzur verip mutlu ediyorki:) bide renklrei mutlu olacagin renkler sec:>

eşyalarının hepside çook güzel. allah güle güle kullanmak nasip etsin. klozet takımını nerden ve nekadara aldını öğrene bilirmiyim cnm. bide kahveli güllü engilish home nevresim takımınıda ne kadar aldını ögrene bilirmiyim

coook tesekkur ederim cnim bnim daha gzelleri sizin olsun.

Son düzenleme:
banyo takimimi bi ceyizciden aldim cnim pesin 200e havluda 25ti.sanirim.aynisi home sweet home markasindada grdum ama ck daha pahaliydi. nevresimimde ilk siradakini diosan 100tl resimdekinden daha toz pembe ve daha tatlı canım. 2.siradaki indirimli 70 3.sıradaki yatak ortusude yuzde elli.indirimde yakalamstim 90canimm.

Son düzenleme:
guya bu ay bişe almıcaktım ama nerdeee
bugunkü şekerim ; karaca home lauren pike takımı 10 liradan 10 taksit oh miss

guya bu ay bişe almıcaktım ama nerdeee
bugunkü şekerim ; karaca home lauren pike takımı 10 liradan 10 taksit oh miss
Eki Görüntüle 1024269

"Bu ay bişey almıycam" cılar güruhunun nadide parçası oldunuz hanımefendi tebrikler, bizdensiniz

Ama bu güzelliğe de kayıtsız kalınmaz ki, di mi ama

Güle güle kullan kuzucum çok güzel bayıldım

kronik uykucu olduğuna inanmıyorum zira hepsi insanın uykusu kaçırabilecek derecede tatlı şeyler, uykuluyken böyle güzel seçemezdin
mutlulukla kullan

kronik uykucu olduğuna inanmıyorum zira hepsi insanın uykusu kaçırabilecek derecede tatlı şeyler, uykuluyken böyle güzel seçemezdin
mutlulukla kullan

valla kulübe geldiğimden beri ilk kez böyle farklı bi msj aldım çok tesekkür ederim daha güzelleri hepinizin olsun.Rabbim saglıkla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…