Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KREŞ YARDIMI ÇIKTI AMA 2 AY OLDU PARA YATMADI ÇOK ZORLANDIK ASGARİ
merhaba Zeynep hanim kres yardimi 2 yillik bi projeydi basvurular bitti benide pandemide kimse krese gondermeyince yedeklerden aldilar 1 yili kaldi zaten projenin bitmesineKonunuzdan bir enbze bağımsız olacak ama kreş yardımı için nasıl işlem yaptınız öğrenebilir miyim,teşekkürler![]()
Teşekkür ettimmerhaba Zeynep hanim kres yardimi 2 yillik bi projeydi basvurular bitti benide pandemide kimse krese gondermeyince yedeklerden aldilar 1 yili kaldi zaten projenin bitmesine
biz 1250 veriyoruzKREŞ YARDIMI ÇIKTI AMA 2 AY OLDU PARA YATMADI ÇOK ZORLANDIK ASGARİ ÜCRETLE ÇALŞIP OLDUĞU GİBİ 2 AYDIR KREŞE GİDİYOR MAAŞIM
Ankara dayım şükür şu anda aldım bi grup kurmuş arkadaşlar vatsaptan kreş desteği alanlar die isterseniz ekleyebilirler her şehirden arkadaşlar varMerhaba nasılsınız bizede yeni çıktı ilk ödemeler 2 ay sonra oluyormuş sanırım öyle yazıyor broşürde sizde süreç nasıl işledi nerdesiniz şehir olarak acaba
Cok iyi olur nasıl iletişime geçebilirizAnkara dayım şükür şu anda aldım bi grup kurmuş arkadaşlar vatsaptan kreş desteği alanlar die isterseniz ekleyebilirler her şehirden arkadaşlar var
Mazeret girmeyle ilgili bir sınırlama var mı biliyor musunuzAnkara dayım şükür şu anda aldım bi grup kurmuş arkadaşlar vatsaptan kreş desteği alanlar die isterseniz ekleyebilirler her şehirden arkadaşlar v
Mrb benide ekler misiniz acabaAnkara dayım şükür şu anda aldım bi grup kurmuş arkadaşlar vatsaptan kreş desteği alanlar die isterseniz ekleyebilirler her şehirden arkadaşlar var
ben proje başladığı aydan itibaren destek alıyorum. 2019dan beri. ilk başvuru yapanlardanım yani.merhaba Zeynep hanim kres yardimi 2 yillik bi projeydi basvurular bitti benide pandemide kimse krese gondermeyince yedeklerden aldilar 1 yili kaldi zaten projenin bitmesine
Bişey sormak istiyorum. Bende yedekten asile alındım. Kesin çıkıyor mu. Kreşe verdikten ne kadar süre sonra destek alabiliyoruz. Bide belediyeye bağlı kreşleri kabul ediyorlar mıben proje başladığı aydan itibaren destek alıyorum. 2019dan beri. ilk başvuru yapanlardanım yani.
projenin bitimine bir sene kalmadı. sizin projede kalma süreniz bir sene kalmış olabilir, onu bilemem ama
çocuğunuz 72 aylık olana yani 1. sınıfa başlayana kadar Sgk'dan 100 Euro almaya devam ediceksiniz. projenin sonlanma tarihi diye bir şey şu an için yok.
başvuru da evet alınıyor ancak sadece belli illerden alınıyor. zira diğer illerde talep yoğunluğu çok fazla.
başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.
asile alındıysanız evet projeye kesin katıldınız demektir. proje ofisine evrakları teslim edip ilk ayki ödemenizi halkbank hesabından yaptığınızda iki ay sonra, ay sonunda ödemelerinizi almaya başlıyosunuz.Bişey sormak istiyorum. Bende yedekten asile alındım. Kesin çıkıyor mu. Kreşe verdikten ne kadar süre sonra destek alabiliyoruz. Bide belediyeye bağlı kreşleri kabul ediyorlar mı
estafurullah ne sıkması, ama bu izinlerde süreç nasıl devam eder onu hiç bilmiyorum çünkü hiç bu durumu yaşamadım o yüzden sormaya araştırmaya gerek de duymadım, aşağıya projenin linkini bırakıyorum orada bütün sorularınızın cevapları var. ben de öğrenmiş oldum ki; maalesef doğum iznindeyken destek alamıyormuşsunuz, işe dönünce devam ediyormuş.Bi sorum daha olucak, sizi çok sıkmayacaksam. Ben şimdi 1 hafta sonra doğum iznine ayrılıcam, bu süreçte destekten faydalanabilir miyim.
Teşekkürlerestafurullah ne sıkması, ama bu izinlerde süreç nasıl devam eder onu hiç bilmiyorum çünkü hiç bu durumu yaşamadım o yüzden sormaya araştırmaya gerek de duymadım, aşağıya projenin linkini bırakıyorum orada bütün sorularınızın cevapları var. ben de öğrenmiş oldum ki; maalesef doğum iznindeyken destek alamıyormuşsunuz, işe dönünce devam ediyormuş.
bizde yeni alındık asilden yedeğe ocak itibariyle hak kazandık ve sadece 10 ay destek verilecekmiş proje bitiyormuş 10 ay sonra 72 aya kadar devam etmiyormuş ödeme birde kırtasiye desteğide ilk 13000 kişiyeymiş oda dolmuş yeni kayıt olanların bilgisi olsun dedim :)asile alındıysanız evet projeye kesin katıldınız demektir. proje ofisine evrakları teslim edip ilk ayki ödemenizi halkbank hesabından yaptığınızda iki ay sonra, ay sonunda ödemelerinizi almaya başlıyosunuz.
ödeme aldığınız ilk ay bir kereye mahsus kreş ödemesi için yatırılan 100 euroya ek olarak 100 euro da kırtasiye destek parası yatırılıyor.
belediyenin kreşlerini de şöyle eğer kreş milli eğitim bakanlığına ya da aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığına bağlıysa yararlanabiliyosunuz diye biliyorum.