- 3 Şubat 2018
- 25.203
- 108.450
-
- Konu Sahibi Pamukannesi83
Kres yonetimine guvenmiyorsam olay bitmistir benim icin. Sahsen oglumun soylediginden emin olmak icin ogretmenine ve mudurune soruyorum ben. Onlara da guvenmeyeceksem neden gondereyim yani
Ben genelde öğretmenleri savunurum ama bu yazdığınız çok doğru. Öğretmenler nerede o sırada? Bir de koronadan dolayı kreş uygulamaları nasıl şu sırada? Ben onu da merak ediyorum.krese guvenmıyorsanız kesınlıkle devam etmeyın
o cocuklar bırılerını yerde tekmelerken ogretmenler ne halt edıyormus acaba ?
krese guvenmıyorsanız kesınlıkle devam etmeyın
o cocuklar bırılerını yerde tekmelerken ogretmenler ne halt edıyormus acaba ?
bu yıne de ıhmallerını gosterıyorKonustugum calisanin dedigine göre cocuklar mesela disarda oynadiklari zaman (büyük oyun alani var) bunu en cok yapiyormus. Onlar baska tarafa baktigi an vuruyorlar.
Ben genelde öğretmenleri savunurum ama bu yazdığınız çok doğru. Öğretmenler nerede o sırada? Bir de koronadan dolayı kreş uygulamaları nasıl şu sırada? Ben onu da merak ediyorum.
O zaman sorun yönetimde demek ki.Mesela devamli cocuklara el yikatiyorlar. Cevre devamli dezenfekte olmasi gerekiyor. Cocuklarin arasinda mesafe olusturmaya calismak zorundalar, ama gördügümüz gibi bu pek basarili olmuyor. Ordaki ögretmenlerin elinden sadece yönetim arkalarinda oldugu sürece birseyler gelir. Görüstügüm calisan mesela var olan sorunlari dile getirse ona "o zaman baska bir is bulmalisin" deniliyormus
bu yıne de ıhmallerını gosterıyor
cocugun oldugu heryerde goz kulak olmalı bırı dusup bayılabılır kafasını carpıp daha kotu sonuclar olabılır bogazına bırsey kacabılır illa kavgaya bıle gerek yok
cocuklar bırbırını morartacak kadar tekme tokat girişiyorsa burda ılgısızlık oldugu acık
derse ara verıldıgı zaman orda yardımcı ablalar var onlar gozlerını cocuklardan asla ayırmamalı
O zaman sorun yönetimde demek ki.
kresın ınstagram sayfası var mıEvet. Haftaya yönetimle görüsücegim. Diger anne babalarin numaralari yok bende. Yoksa onlarla da bir görüsmek isterim.
kresın ınstagram sayfası var mı
varsa belkı ordan ulasabılırsınız velılere ,sızde bu tarz sıkıntılar duydunuz mu gıbılerınden konuya gırebılırsın
Buyukler en fazla 6 yasinda degil mi?Hayatimda boyle 6 yas cocugu gormedim ya. Haydut muymus onlar? Ailelerine acil haber verilmesi lazim. Cok sasirdim. Bir suru gorevli-ogretmen olur kreste. Hele ki serbest acik hava etkinliklerinde tum personel disarida olur,cocuklari bahcede dizginlemek daha zor oldugu icin. Bir tanesi de bir sey yapamamis mi nasil olur yani aklim almadi. Kres kesinlikle guven kiriciOglum olayi hic abartmadan anlatti. Koluna, sirtina ve bacaklarina vurduklarini söyledi. Dün bir kres calisani ile görüstüm disarda. Oda olup biteni anlatti. Sorunu kontrol altina almaya calisdiklarini söyledi. Büyük cocuklar hep onlarin bakmadigi zamanlari kollayip yapiyormus. Corona uygulamalar dolayi istedikleri gibi cocuklarla calisamadiklarini da söyledi.yani sorunun tatilden önce de varoldugunu ve devam ettigini bilimiyordum bile. Oglumun dedigine göre ona dün kimse dokummamis ama Büyük oglanlardan biri bir kizin kolunu incitip aglatmis yine.
Buyukler en fazla 6 yasinda degil mi?Hayatimda boyle 6 yas cocugu gormedim ya. Haydut muymus onlar? Ailelerine acil haber verilmesi lazim. Cok sasirdim. Bir suru gorevli-ogretmen olur kreste. Hele ki serbest acik hava etkinliklerinde tum personel disarida olur,cocuklari bahcede dizginlemek daha zor oldugu icin. Bir tanesi de bir sey yapamamis mi nasil olur yani aklim almadi. Kres kesinlikle guven kirici
KesinlikleBende anlamadim. Tatilden önce sadece bir iki kere dalga gectiklerini söyledi. Bu hafta beni görür görmez ilk oglanlar ona vurdugunu söyledi. Ordaki görevli ögretmen biraz gecistirmeye calisti "cocuklar arasi olabilir" diye. Oglumun bacagi cizilip morardigini evde gördüm. Ertesi gün gidip diger ögretmeni cagirdim. Yasca daha büyük ve tecrübeli. O ban anlatti olan biteni. Oyun alan ilk cok büyüktü. Bunu firsat bilip ögretmenler bakmadigi bir anda yapiyorlarmis. Simdi oyun alani kücültmüsler. O cocuklara neden yaptiklarini sorsa "sadece saka yapiyoruz" diyormus. Neden anneler babalar cagrilmiyor veya bunlar genel olarak sorunlu cocuklar mi bilmiyorum. Ben hemen her kücük olayda veya kavgada cocuklarda araya girmiyorum, cünkü cocuklar bir cok durumu kendi aralarinda cözüyor. Ama bu böyle bir durum degil. Ben hep ogluma ögretirim kendinden kücük veya zayif olanlara karsi dikkatli olmasi gerektigini. Kendisi diger büyük cocuklar ona Neden böyle davrandigini anlamiyor tabi.biz simdi durumu cözene kadar oglumu evde birakicagiz. Okullarda cocuklara Mobbing uygulayanlar cünkü hep bu tipler. Burda kresin veya okulun net araya girmesi gerekirdi.
Kesinlikle
Yok bir sey yapamayacaklarsa,gorulmeyen pek cok sey de olabilir,ortalikta boyle davranan cocuk tuvalette falan da neler yapar arkadaslarina kimbilir? O yas cocugu icin inanilmaz korkutucu. Agzim acik okudum gercekten yazdiklarinizi. Asla yollamayin,kres mi yok sanki,once krese guven duyulmali cunku,can emanet ediyorsunuz. Allah korusun telafisi olmayacak bir sey olsa ne diyecekler arkamiz donukken kimse gormuyorken yapilmis vs vs denecek bir sey degil bu
Oglum olayi hic abartmadan anlatti. Koluna, sirtina ve bacaklarina vurduklarini söyledi. Dün bir kres calisani ile görüstüm disarda. Oda olup biteni anlatti. Sorunu kontrol altina almaya calisdiklarini söyledi. Büyük cocuklar hep onlarin bakmadigi zamanlari kollayip yapiyormus. Corona uygulamalar dolayi istedikleri gibi cocuklarla calisamadiklarini da söyledi.yani sorunun tatilden önce de varoldugunu ve devam ettigini bilimiyordum bile. Oglumun dedigine göre ona dün kimse dokummamis ama Büyük oglanlardan biri bir kizin kolunu incitip aglatmis yine.
gozlerı ustlerınde olmadıgı zaman yanıOnların bakmadığı zaman ne demek