- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halkalı tarafı olabilir, çok güzel prim yaptı evler orada. Aslında ben sizin yerinizde olsam, kira derdim olmadığı için şöyle yapardım, bilinen, ruhsatı olan bir projeden lansman döneminde uygun fiyatlı olarak alırdım. 24 gibi teslim süresi oluyor maksimum 36 ay ama gayrimenkul teslime kadar ciddi değer kazanıyor. Tabi kat irtifakı muhakkak kurulmuş olmalı.
1ay once aldim evi ihtiyac sahibi biriydi alisveris merkezinin tam karsisi cadde üstü baya uyguna aldik 650tl kira veriyordum 92bin kredi cektik 60bin pesin verdik 10seneye boldurduk 1230aylik odemesi iyiki hemen almisim diyorum zaten seneye kiram 700 750olacakti.ve biz tayinciyiz ben 1bin tlden asagi evime kira veremem.7aydir evliyim ama para biriktirmeyle olmuyor ev hep erteleniyor
istanbulda 5-6 yıl para biriktirerek alabileceğimiz bir ev yok bence ben yaklaşık 2 sene ev baktım sonundada kredi çektim çünkü bir yılda yaklaşık konut fiyatları 100000 arttı ..ya metrobüs ya marmaray yada metro durakları bunda etken ..ben bir senede 20000 biriktirsem bile o ev seneye o fiyat kalmıyor ne yazıkki
Tam da bu tarz projeleri araştırıyordum sahibinden.coma bakıyorum şimdilik.
İnşallah böyle ihtiyaç sahibi biri de bize denk gelir, büyük şans bence
Bu söylediğinize o kadar çok hak veriyorum ki. Birebir tanık oluyorum yakın çevremde. Kayınvalidem yeni açılacak olan metro durağına çok yakın oturuyor,evi çok fazla değerlendi. Yine arkadaşım metro yapılacağı için ev kirası çok fazla arttı. Bizim oturduğumuz evi arsa olarak aldık 10 sene olmuştur, çok komik bir rakama aldı annemler.İnek filan otlatıyorlardı,çayır çimen bir yerdi. Şuan en ucuz ve en ufak ev 180binden başlıyor. Keşke daha fazla arsa alsaymışız
Bilinen firmaların websitesine girip form doldurun muhakkak. Geri dönüş yaparlar, yeni projelerde ve kampanya donemlerindede mesaj gelir aklınizda olsun. Sahibinden.comda kelepir bulursunuz belki ama proje zaten primini yapmış olur.Tam da bu tarz projeleri araştırıyordum sahibinden.coma bakıyorum şimdilik.
İnşallah böyle ihtiyaç sahibi biri de bize denk gelir, büyük şans bence
Bu söylediğinize o kadar çok hak veriyorum ki. Birebir tanık oluyorum yakın çevremde. Kayınvalidem yeni açılacak olan metro durağına çok yakın oturuyor,evi çok fazla değerlendi. Yine arkadaşım metro yapılacağı için ev kirası çok fazla arttı. Bizim oturduğumuz evi arsa olarak aldık 10 sene olmuştur, çok komik bir rakama aldı annemler.İnek filan otlatıyorlardı,çayır çimen bir yerdi. Şuan en ucuz ve en ufak ev 180binden başlıyor. Keşke daha fazla arsa alsaymışız
Çok güzel bilgiler benim için. Çok teşekkürler. Önerebileceğiniz firmalar var mı?Bilinen firmaların websitesine girip form doldurun muhakkak. Geri dönüş yaparlar, yeni projelerde ve kampanya donemlerindede mesaj gelir aklınizda olsun. Sahibinden.comda kelepir bulursunuz belki ama proje zaten primini yapmış olur.
Seneler önce almış olsaydık ciddi paralar kazanırmışız gerçkten. Daha da pahalanır mı, nasıl olur Allah bilir. Biz sancaktepedeyiz,Anadolu yakası. Metro henüz açılmadı,bu sene mayıs gibi bitmiş olacakmış.merhaba nerde oturuyorsununz bilmiyorum ama istanbul tam bir felaket 3 sene önce 150000 civarı olan evler şimdi 350000 ve ben ciddi bir borca girdim Allah ödemeyide nasip etsin inş. evim metroya çok yakın ..ulaşımı için aldık ..birikim yapmaya kalksam hayatta alamazdım..7 ay oluyor şimdi almaya kalksam bulunduğum civarda evdeler ortalama 350000 her geçen ay 20-30 koyuyor ne yazıkki ..yakında istanbulda yaşamak mümkün olmayacak çünkü heryere ya avm yapılıyor ya metro ..bir şekilde kiralar ve fiyatlar uçuyoır
Isim yapmış firmalar belli zaten. Ağaoglu, Dumankaya olur Nef olur ki muazzam bir sistem kurmuslar foldhome diye sinema salonu, spor salonu, Playstation odasi hatta misafirler icin bile oda kiralayabiliyorsunuz 20-30 tl ödeyerek, ekstra mutfak bile kiralanabiliyor, ekstra salon. Muazzam bir proje Atakoydekine baktım ama prim yapmış artık fiyat anlamında yeni projelerini takip ediyorum Nef'in. Bunların dışında aklima gelen Toki-Emlak Konut projeleride guvenilir olur muhakkak teslim ederler.Çok güzel bilgiler benim için. Çok teşekkürler. Önerebileceğiniz firmalar var mı?
Merhaba kızlar, sizce 5-6 yıl para biriktirip sıkıntı çekmeden ev almak mı daha mantıklı yoksa kredi çekip fazladan faiz ödemek ama çocuğunu güzel bir muhitte büyütmek mi daha mantıklı?
**Şuan kirada değiliz
Kısa ve öz sordum,kendimi tebrik ediyorum
Isim yapmış firmalar belli zaten. Ağaoglu, Dumankaya olur Nef olur ki muazzam bir sistem kurmuslar foldhome diye sinema salonu, spor salonu, Playstation odasi hatta misafirler icin bile oda kiralayabiliyorsunuz 20-30 tl ödeyerek, ekstra mutfak bile kiralanabiliyor, ekstra salon. Muazzam bir proje Atakoydekine baktım ama prim yapmış artık fiyat anlamında yeni projelerini takip ediyorum Nef'in. Bunların dışında aklima gelen Toki-Emlak Konut projeleride guvenilir olur muhakkak teslim ederler.
Bölge belirleyip atiyorum beylikdüzü emlak projeleri gibi arama yaparsanız google'dan bulursunuz.
Aaaa saşkınım şu an. Merak ettim çünkü kesinlikle burdan ev alırım dediğim bir firmaydı, yatırım amaçlı ciddi ciddi düşünüyorum Nef'i ben. Bina tasarımları birinci olmuş ve yurtdışında da iş almış bir firma bildigim kadarıyla. Sevinirim nedenini söylersen.Nef hakkında bir sey soylemek istiyorum. Benim evime yurume mesafesi. Cok begeniyordum burdan alalim dedim esime. Hele bi tamamlansin dedi ve gecenlerde eşim bir kaç kisiye sormus nef nasil diye.
Adamlar hic hos seyler soylememisler.
Ahlak bakimindan yani. Burda soyleyemem ama ozelden yazabilirim.
O yuzden Neften tamamen sogudum.
Halkalı tarafı olabilir, çok güzel prim yaptı evler orada. Aslında ben sizin yerinizde olsam, kira derdim olmadığı için şöyle yapardım, bilinen, ruhsatı olan bir projeden lansman döneminde uygun fiyatlı olarak alırdım. 24 gibi teslim süresi oluyor maksimum 36 ay ama gayrimenkul teslime kadar ciddi değer kazanıyor. Tabi kat irtifakı muhakkak kurulmuş olmalı.
Aynen öyle. Prim yapsın isteniyorsa ki kim istemez muhakkak lansman doneminde degerlendirmek gerek. Zaten o dönemde satiyor firmalar % 20-% 25 hemende zamı yapıyorlar sonra.Sizin dediğinizi Ankara'da yaptım.
Firmaların araştırıp güvenilir olanları seçtim. Sonra lansman aşamasındaki projelerini gezdim. İçime yatanı oturup ödeme koşullarını konuştum. 24 ay sonra teslim edeceklerdi. Lansmana özel %15 indirim vardı zaten.
Daha önce İstanbul'da yine böyle ünlü bir projeden ev almıştık. 6 ay kalmıştı ama bitmesine. 555 bin TL'ye almıştık. Bizden 1 sene önce alanlar 400 küsür bine almışlar. İnşaat bitmesine yaklaştıkça fiyatlar artıyor.
Sokakta herhangi bir müteahhitin yaptığı değil de etiketi olan binalar daha çok prim yapıyor. İçine aynı malzemeyi kullansa bile "adı" sattırıyor.
3 sene oturduktan sonra tayin nedeniyle evimizi satmak zorunda kaldık. 555 bine aldığımız evi sadece firma etiketinden dolayı iyi bir karla sattık.
Yatırım amaçlı düşünülürse projeler daha mantıklı.
merhaba arkadaşım.. herkes sizin söylediklerinizi söylüyor.. emlak krizi patlayacak, ev fiyatları düşecek diyorlar.. sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi?Ha ayrica söyle de soyleyeyim. Konut fiyatlari 1 2 yila dusecek diyorlar o yüzden biriktirmeniz sizin kariniza olur.
Her iki yönden de kârlı olursunuz.
5 senelik evliyim. Evlendigimden beri ev fiyatlari dusevek deniyor.merhaba arkadaşım.. herkes sizin söylediklerinizi söylüyor.. emlak krizi patlayacak, ev fiyatları düşecek diyorlar.. sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi?
merhaba arkadaşım.. herkes sizin söylediklerinizi söylüyor.. emlak krizi patlayacak, ev fiyatları düşecek diyorlar.. sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Hiç düşeceğini zannetmiyorum Bilgece ev fiyatlarının biz oturduğumuz evi 110 bin ile 115 bin arasına almıştık yani tapusuyla ıvırı zıvırıyla 115 buldu,3.5 seneyi geçti 4. Yıla yaklaştık 165 mt ev oturduğum sitede 170 bin oldu doğalgazı olmayanlar doğal gazı olanlar 180 bin 190 bin arasında 4 sene içinde çok artı ki ben mersindeyim ama muhiti güzel orası ayrı,yoksa Mersin'de ev fiyatları daha uygun olur fakat çevresinden ötürü fiyatlar arttı.Bence mümkün.
Esimin arkadaslari var insaat sektorunde ve onlar da simdi alma bekle diyorlar. Bakalim. Çünkü herkes krediyle eve yoneldi artik.
Evler de gittikce cogaliyor. Bakalim ne olacak. Insallah düşer ya.