Para biriktirmek demek kira için 5-6 yıl boyunca ödenen havaya giden para demek. Tabi kirada olup ev almayı düşündüğünüzü varsayıyorum. Kredi öder kendi evinizde oturursunuz bu süre içinde.Merhaba kızlar, sizce 5-6 yıl para biriktirip sıkıntı çekmeden ev almak mı daha mantıklı yoksa kredi çekip fazladan faiz ödemek ama çocuğunu güzel bir muhitte büyütmek mi daha mantıklı?
Kısa ve öz sordum,kendimi tebrik ediyorum
%25 peşinatınız varsa hiç durma kredi Çek evini al,5-6 yıl hem para biriktirmek hem kira ödemek kolay olmaz en azından kredi çekersen sadece kredini ödersin.Merhaba kızlar, sizce 5-6 yıl para biriktirip sıkıntı çekmeden ev almak mı daha mantıklı yoksa kredi çekip fazladan faiz ödemek ama çocuğunu güzel bir muhitte büyütmek mi daha mantıklı?
Para biriktirmek demek kira için 5-6 yıl boyunca ödenen havaya giden para demek. Tabi kirada olup ev almayı düşündüğünüzü varsayıyorum. Kredi öder kendi evinizde oturursunuz bu süre içinde.
Ben kesinlikle çocuğumu daha güzel bir muhitte büyütmeyi tercih ederdim.
Kredi cektiginizde uste gelen faiz para birikene kadar verdiginiz kiradan ne kadar fazla?
%25 peşinatınız varsa hiç durma kredi Çek evini al,5-6 yıl hem para biriktirmek hem kira ödemek kolay olmaz en azından kredi çekersen sadece kredini ödersin.
Konut ve aaç kredisinde kar kisteyi pek önemsemiyorlar. İpotekli olduğu için işlerine bile geliyor vermek.Pardon yazmamışım kira ödemiyoruz şuan
Araba var 25 bin ediyor satarsak. 20 civarı da altın var. Cevaplar için çok sağolun, galiba kredi çekmek mantıklı. Tabi önce güzel uygun bir ev bulmak lazımBir de bize kredi çıkacak mı o var.Evlenirken çekmişti eşim, geç geç ödedik.Kara listede olabilir büyük ihtimalle
Vallahi butcenize bagli ama ben biriktirin derim, biz hirikmis altinlarimizi bozdurduk 15 bin kadar o tuttu, 70 bin kredi cektik 15 15 aileler verdi aldik. Ama yetmis binden fazlasini 1 sene gecmeden kazandik krediyi odedik faiziyle tabi. Simdiki aklim olsa acele etmezdim. Biriktirebilcegini dusunuyorsan cekmeyin derim faizi cebinize kalir.Merhaba kızlar, sizce 5-6 yıl para biriktirip sıkıntı çekmeden ev almak mı daha mantıklı yoksa kredi çekip fazladan faiz ödemek ama çocuğunu güzel bir muhitte büyütmek mi daha mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?