- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi moda tas ogrt
-
yoo kartın limiti 5000 binse mesela bizim öyel aylık 1800 falan geliyo asgarisi degil asgari 500 oluyo ama normal taksidi1700 1800 arasıHanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?
Ben her ay ne kadar borcum varsa tamamını ödüyorum, ona göre hesap ederek harcama yapıyorum garibime gitti.
Elimden geldiğince hiç kullanmıyorum. Okul taksidini ödüyorum kızımın mesela. Birikmiş bozulmasın diye.Hanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?
Ben her ay ne kadar borcum varsa tamamını ödüyorum, ona göre hesap ederek harcama yapıyorum garibime gitti.
Bu hatayi yapanlardanim sonuc husran issiz kaldim bir sure ve faizler zar zor kapattim ve tovbe birdaha asla elimi degmemHanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?