• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartı limitinizi sonuna kadar dolduruyor musunuz?

Hanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?

Ben her ay ne kadar borcum varsa tamamını ödüyorum, ona göre hesap ederek harcama yapıyorum garibime gitti.
Ben kredi kartı kullanmıyorum banka kartı kullanıyorum olanı harcıyorum yani olmayanı değil, böylece düşünmeme de gerek kalmıyor

kredi kartim yok bir ara ogrencyken almistim 500tllik... hep ici doluydu cunku ona guvenerek ne istersem aliyordum ama faiz cok geliyordu inanin paranin hayrini goremiyordum ...simdi dusunuyorum internette birsey alirsan lazim oluyor baska da lazim olmuyor ...olsa gene doldururum karti

kredi kartim yok bir ara ogrencyken almistim 500tllik... hep ici doluydu cunku ona guvenerek ne istersem aliyordum ama faiz cok geliyordu inanin paranin hayrini goremiyordum ...simdi dusunuyorum internette birsey alirsan lazim oluyor baska da lazim olmuyor ...olsa gene doldururum karti
Sanki oradaki para bedava gibi geliyor insana harcarken, ama sonra ödemeye gelince şok oluyoruz :)

Limiti dusuk bi tane cikardikta ama yine de son damlasina kadar kullaniyoruz kurus birakmiyoruz valla :)

Hanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?

Ben her ay ne kadar borcum varsa tamamını ödüyorum, ona göre hesap ederek harcama yapıyorum garibime gitti.

Kredi kartımın limiti maaşımın tam 30 katı, dolduramam o yüzden :)
Günlük yaşamda kullanmamaya çalışıyorum, taksitli bir şey alacaksam kullanırım ve ay sonunda ekstrenin tamamınnı kapatırım. Nakit harcıyorum, olmayan parayı yemek doğru değil ama yine de güvence olarak kartlarımı kapatmıyorum. Annemin hastalığı döneminde çok işime yaradılar, acil durumlarda bir dayanak oluyor ama normal zamanda kullanmıyorum, bir de düzenli yaptığım Darüşşafaka ve Tema vakfı bağışları kartlarımdan alınıyor, aksamaması için oradan talimat verdim

En iyisini yapıyorsun bizimd3 4.500 falan biz en fazla 500 kadar harcama yaparız en fazla genelde nakit kullanırız

Asgarisini değil odeyebildigimiz kadarını oderiz hatta tamamini

Biz de kullanıyoruz kredi kartı, niye kullanıyoruz anlamıyorum.
Eşim yapabileceği her şeye taksit yapar anlamsız bir şekilde.
O taksitler birleşip büyük harcama oluyor zaten, onun yerine nakit al ne fark eder.

Yok hayır. Benim limitim 7.000 eşiminki 10.000. Biz düğün ve ev taşıma sırasında kullandık ama şükür bitirdik. Şu an da kredi kartı kullanıyorum ama maksimum 1.000 tl harcıyorum o da maksimum. Eşim de aynı şekilde.

Eşim kullanıyor.Maaşı -3500 E kadar düşmüştü kredi kartlarında da baya eksiye düşmüştü şimdi hepsini kapattı şimdilik daha tedbirli davranıyor.Ekstradan araba kira taşınma giderlerimiz de var haliyle kredi kartı kolaylık oluyor ama ödemede sıkıntı olabiliyor.Keşke kullanılmasa.

Limitim altı bin ve kartta 400 tl falan ancak kalmıştır :eğlence:asgarisini değil aylık toplam borcu ödüyorum yahut taksitle birşey almam gerekirse yatırıp o şeye yer açıyorum. Şey gibi mutfak tezgahının üstü dopdolu. Karnım acıktıkça kirli bir iki tabak yıkayıp kullanıp tezgaha geri bırakmak gibi :KK53:

2 bin limit ne ki dolar zaten o. Benim limit daha yüksek,dolmuyor. Limitim daha var biraz daha harcayayım demedim hiç. Taksit yaptırmıyorum. 18 yaşından beri kart kullanıyorum, puan biriksin diye her şeyi kartla alırım neredeyse. Bu zamana kadar sorun yaşamadım. Gelirine göre harcadıktan sonra kart çok güzel bir şey bence. Üstümde fazla nakit taşımayı sevmiyorum ben.

Kredi kartı kullanmıyorum
Bank kartım var , ne kadar yatırdıysam o kadar kullanıyorum

kartımın limitini doldursam, ödemek için böbreğimi satmam gerekir sanırım :KK70:
en son 28 bin liraydı, daha da yükseldi şu an kaç bilmiyorum.
ama 3-4 bin tl olsa dolardı.

Back