- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi moda tas ogrt
-
En iyisi o tabi de taksitli alışveriş için iyi oluyor yine de :)Kredi karti kullanmiyorum .En guzeli de bu benim icin.
Alisanlar icin buyuk kolaylik benimki aile prensibi sanirim babadan gelen bir alışkanlık. Evlendim esim de kullanmiyor ben de :)En iyisi o tabi de taksitli alışveriş için iyi oluyor yine de :)
Mumkun oldugunca esime de kendime kullanmamayi tavsiye ediyorum. Sadece olanakli.olacaksa kullanmak mantikli. Cebim de para varsa borclanmanin anlami yok. Bide kesinlikle butceye zarar veriyor yani alacagin az bisey olacaksada cok oluyor saglikli degil pek. Duzeyli kullanmak mantkli sonuna kadar doldurmak sacma gereksiz yere ise
500 normal bir limitmis, o dolabilir :)Bende bazen dolduruyorum ama genelde max. 2 ayda tüm borcu ödüyorum. Gerçi limitim 500 lira :) 500 er liradan iki kartım var.
Gozumde cok buyur 500 bi anda olunca500 normal bir limitmis, o dolabilir :)
Belki limitBenim limit 30bin her ay o kadar harcama neye yapayım? :)) onların limiti düşüktür. Ben gerektiğinde kullanıyorum mesela şu an kartımda hiç borcum yok. Nakit daha seviyorum.
:) Yani iki üç tane 100 liralık taksit yapsaniz hemen dolar zaten :)Gozumde cok buyur 500 bi anda olunca
Ben cok dolasirim alacagm sey kurusuna kadar degmesi lazm o konuda zorum.. bekarken doldururdum amaBelki limit
:) Yani iki üç tane 100 liralık taksit yapsaniz hemen dolar zaten :)
Bunu kullanıcı oranlarına bakarak çözümleyemezsinHanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?
Ben her ay ne kadar borcum varsa tamamını ödüyorum, ona göre hesap ederek harcama yapıyorum garibime gitti.
Evlenince sorumluluk artıyor gerçekten bı de çocuk olsa :)Ben cok dolasirim alacagm sey kurusuna kadar degmesi lazm o konuda zorum.. bekarken doldururdum ama
Haha bnm de 1000 toplamBende bazen dolduruyorum ama genelde max. 2 ayda tüm borcu ödüyorum. Gerçi limitim 500 lira :) 500 er liradan iki kartım var.
Cocukta olunca hic dusunemiyorum :)Evlenince sorumluluk artıyor gerçekten bı de çocuk olsa :)
Nasıl ödendiği konusunda fikrim yok maalesef eşimin kartı o ödüyoHanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?
Ben her ay ne kadar borcum varsa tamamını ödüyorum, ona göre hesap ederek harcama yapıyorum garibime gitti.
30000 miBenim limit 30bin her ay o kadar harcama neye yapayım? :)) onların limiti düşüktür. Ben gerektiğinde kullanıyorum mesela şu an kartımda hiç borcum yok. Nakit daha seviyorum.
Asgarisini odedikce faiz biniyor , borç daha da katlanıyor. O da zor bişeyNasıl ödendiği konusunda fikrim yok maalesef eşimin kartı o ödüyo
Asgarisini ödediğinden bahsetmişti gerçi
Aynen zaten hepsini kapatabileceksen harcanmali.. asgariyi odemek mantiksiz faize gecirmekte yanlis.Asgarisini odedikce faiz biniyor , borç daha da katlanıyor. O da zor bişey
Limitleri az tutmak da bir seçenek. Ne kadar çok olursa tüketim de o kadar fazla oluyor.500 normal bir limitmis, o dolabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?