- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
- Konu Sahibi moda tas ogrt
-
Ben kredi kartı kullanmıyorum banka kartı kullanıyorum olanı harcıyorum yani olmayanı değil, böylece düşünmeme de gerek kalmıyorHanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?
Ben her ay ne kadar borcum varsa tamamını ödüyorum, ona göre hesap ederek harcama yapıyorum garibime gitti.
Aynen bende cogunlukla hesap karti.Ben kredi kartı kullanmıyorum banka kartı kullanıyorum olanı harcıyorum yani olmayanı değil, böylece düşünmeme de gerek kalmıyor
Aaa bilmiodumAsgarisini odedikce faiz biniyor , borç daha da katlanıyor. O da zor bişey
Evet az limiti düşünmemiş oluyosunLimitleri az tutmak da bir seçenek. Ne kadar çok olursa tüketim de o kadar fazla oluyor.
Sanki oradaki para bedava gibi geliyor insana harcarken, ama sonra ödemeye gelince şok oluyoruz :)kredi kartim yok bir ara ogrencyken almistim 500tllik... hep ici doluydu cunku ona guvenerek ne istersem aliyordum ama faiz cok geliyordu inanin paranin hayrini goremiyordum ...simdi dusunuyorum internette birsey alirsan lazim oluyor baska da lazim olmuyor ...olsa gene doldururum karti
Hanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?
Ben her ay ne kadar borcum varsa tamamını ödüyorum, ona göre hesap ederek harcama yapıyorum garibime gitti.
Sanki oradaki para bedava gibi geliyor insana harcarken, ama sonra ödemeye gelince şok oluyoruz :)
En iyisini yapıyorsun bizimd3 4.500 falan biz en fazla 500 kadar harcama yaparız en fazla genelde nakit kullanırızHanımlar bir kaç zamandır farkediyorum çoğu kadın kredi kartı limitini her ay sonuna kadar dolduruyor, Instagram'da yazmış biri limitim bitti harcama yapamicam bu ay diye, birkaç gün önce de bir öğrencim aynı şeyi söyledi . Şaşırıyorum , kredi kartı limiti 2 bin 3 bin 7 bin olsa sonuna kadar bitirip asgarisini mı ödüyor çoğu insan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?