Kpss sınavına 3 ay kala...

meleksimam öyt ye baktın mı. Kolb un öğrenme stili çok sıkıyor beni öğrenemiyorum

canım kolb'un öğrenme stilinde ana kavramları öğrensen yeterli, detaya girmene gerek yok. Kolb'un öğrenme stili 4 çeşittir:
1) somut yaşantı: Hissederek, dokunarak yapılan öğrenmeler.
2) yansıtıcı gözlem: Izleyerek yapılan öğrenmeler.
3) soyut kavramsallaştırma: Düşünerek, mantık analizi yaparak öğrenmeler.
4) etkin yaşantı: Yaparak, yaşayarak öğrenmeler.

Kolb'un öğrenme stillerine sahip kişiler yerleştiren, değiştiren, ayrıştıran ve özümseyen özelliklere sahip olur.

Daha da ayrıntıya gerek yok bence, zaten sadece bir soru gelmiş, o da bu kavramlarla ilgili bir soru.
Umarım özetleyebilmişimdir. Kolay gelsin..

sağol canım denemelerde çok geliyor ya önemli sanıyordum ben de

ohoo kimse çalışmıyor çalışsa da yazmıyor ben gidiyorum arkadaş daha da durmam bu topicte

ohoo kimse çalışmıyor çalışsa da yazmıyor ben gidiyorum arkadaş daha da durmam bu topicte

oy ben sana kıyamam, kızdın mı sen? E bacı hiç sorum yok şu sıralar, yoksa günde iki-üç kere giriyorum, bakıyorum bir sorunuz var mı diye. Senin tarih nasıl? Soru çözüyor musun? Bi de ben şu sıralar eğitim bilimleri çalışıyorum.

kızdım vallahi ama affediyorum seni meleksimam çünkü konularımız farklı benim vizeler kapıya dayandı bugün an itibariyle 2 haftalık bir ara veriyorum kpss ye mecburen

ben de giriyorum kimse yok diye yazmıyorum dün denemeye girdim. gk-gy 73. eğitim 87 net

kızdım vallahi Ama affediyorum seni meleksimam çünkü konularımız farklı Benim vizeler kapıya dayandı bugün an itibariyle 2 haftalık bir ara veriyorum kpss ye mecburen

kolay gelsin canım, vizelerde başarılar dilerim. Senin için şu anda kpss'den çok vizeler önemli. çok çalış...

ben de giriyorum kimse yok diye yazmıyorum Dün denemeye girdim. Gk-gy 73. Eğitim 87 net

gkgy seninki kadar yapıyorum. ( daha çok yapmalıyız... Eğitim den de öyle. Bunlar mümkün değil yetmez.. Sen hangi konuları bitirdin? Ben çalışıyorum çalışıyorum, sanki aynı yerde sayıyorum... (

kolay gelsin canım, vizelerde başarılar dilerim. Senin için şu anda kpss'den çok vizeler önemli. çok çalış...

çok iyi puanlar daha3 ay var çok daha iyi yaparsın o zamana 4 tanecik sınavım var benim zaten 2 si formasyon dersi özel öğretim yöntemleri sınıf yönetimi diğer ikiside bilgisayar programı neyse ki zor değil o bitsin hemen geri döncem çalışmaya ben ilk çalışmaya başladığımda girmiştim sınava bişey bilmeden kaç puan alıyorum ona bakıyım diye 63 almıştım bide tarihi bitirince gircem coğrafya tamam tarihte tamam olursa 75 in altında almamam lazım matematikle anayasayı bitirince de bir daha girerim tamamdır

çok iyi puanlar daha3 ay var çok daha iyi yaparsın o zamana 4 tanecik sınavım var benim zaten 2 si formasyon dersi özel öğretim yöntemleri sınıf yönetimi diğer ikiside bilgisayar programı neyse ki zor değil o bitsin hemen geri döncem çalışmaya ben ilk çalışmaya başladığımda girmiştim sınava bişey bilmeden kaç puan alıyorum ona bakıyım diye 63 almıştım bide tarihi bitirince gircem coğrafya tamam tarihte tamam olursa 75 in altında almamam lazım matematikle anayasayı bitirince de bir daha girerim tamamdır

ya coğrafya ve tarih kötüydü tarihten eskiden inkılap yapamazdım şimdi osmanlıda zorlandım

öytye bakıyorum şimdi. not çıkarıyorum. konu bitince o notları tekrar okuyorum öyle test çözüyorum iyi oluyor öyle öğretim yöntemleri biter bugün herhalde

öytye bakıyorum şimdi. Not çıkarıyorum. Konu bitince o notları tekrar okuyorum öyle test çözüyorum iyi oluyor öyle öğretim yöntemleri biter bugün herhalde

ben senin gibi çalışıyorum. Nisanın sonuna kadar konular bitse iyi olur. Mayıs- haziranda hep deneme çözmeliyiz. Seninki biter mi?

ben senin gibi çalışıyorum. Nisanın sonuna kadar konular bitse iyi olur. Mayıs- haziranda hep deneme çözmeliyiz. Seninki biter mi?

tekrar yapıyorum aslında zaten. konular bitti gibi de tekrar yapmazsam olmaz herhalde. deneme kitapçıklarını bir kenara ayırdım dün. mayısta başlayabilirim sanırım ben de:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…