• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss sınavına 3 ay kala...

diğer kpss başlığına da yazmıştım ancak henüz isteyen çıkmadı kitaplar boşa durmasın diye buraya da yazmak istedim
merhaba arkadaşlar öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum:) elimde ablamdan kalma kpss setleri var pegem eğitim bilimleri konu anlatımlı modüler set(2009) başarı yayınları eğitim bilimleri konu anlatımlı modüler set(2011) ihtiyaç gk-gy konu anlatımlı modüler set(2011)(yalnız matematik kitabı eksik) bu kitaplar bana lazım olmadığından her birini farklı kişilere vermek istiyorum ancak yarın akşama kadar isteyen olmazsa diğer kalanlarıda isterse aynı kişiye verebilirim sadece kargo parası ödeyeceksiniz bana özel mesaj yoluyla ya da buraya yazarak hangisini istediğinizi söylemeniz yeterli:)

not:kitaplar temiz sadece konu anlatımlarında altı çizili yerler var ancak testlerin üstü işaretlenmemiş

diğer kpss başlığına da yazmıştım ancak henüz isteyen çıkmadı kitaplar boşa durmasın diye buraya da yazmak istedim
merhaba arkadaşlar öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum:) elimde ablamdan kalma kpss setleri var pegem eğitim bilimleri konu anlatımlı modüler set(2009) başarı yayınları eğitim bilimleri konu anlatımlı modüler set(2011) ihtiyaç gk-gy konu anlatımlı modüler set(2011)(yalnız matematik kitabı eksik) bu kitaplar bana lazım olmadığından her birini farklı kişilere vermek istiyorum ancak yarın akşama kadar isteyen olmazsa diğer kalanlarıda isterse aynı kişiye verebilirim sadece kargo parası ödeyeceksiniz bana özel mesaj yoluyla ya da buraya yazarak hangisini istediğinizi söylemeniz yeterli:)

not:kitaplar temiz sadece konu anlatımlarında altı çizili yerler var ancak testlerin üstü işaretlenmemiş

canım çok güzel düşünmüşsün, umarım ihtiyacı olan birine gönderirsin.

girdiğim deneme sınavından sorular ve öğrendiklerim:44:

Türkiye'de en çok kullanılan enerji kaynağı doğalgaz imiş

tanzimat ve ıslahat fermanları, devletin şekli ve yapısı belirtilmediği için bir anayasa değilmiş. burada cevap anahtarında bir hata mı var diye düşündüm ben çünkü 1921 anayasasının ilk halinde de devletin şekli ve yapısı belirtilmiyordu ama anayasa oluyor. acaba 1923te bunlar belirtildiği için mi anayasa olabiliyor

en fazla döviz rezervine sahip ülke çin

bunlar da eğitimden

sezgisel düşünme neydi hatırlayamadım

içgörüsel öğrenme ile kavrama yoluyla öğrenme aynı şey değil miydi

hangisi yaygın öğretimin özelliği değildir diye bir sorunun cevabı: uzun sürelidir. nasıl oluyor ki bu uzun süreli değil mi

Son düzenleme:
canım çok güzel düşünmüşsün, umarım ihtiyacı olan birine gönderirsin.

teşekkürler:) sınava bir kaç ay kala bulmasaydım kitapları daha iyi olurdu tabi ama olsun olmadı seneye eylül gibi sorarım tekrar çünkü kitaplar yeni gibi duruyor yazık olur atarsam

tanzimat ve ıslahat fermanları, devletin şekli ve yapısı belirtilmediği için bir anayasa değilmiş. Burada cevap anahtarında bir hata mı var diye düşündüm ben çünkü 1921 anayasasının ilk halinde de devletin şekli ve yapısı belirtilmiyordu ama anayasa oluyor. Acaba 1923te bunlar belirtildiği için mi anayasa olabiliyor

bunlar da eğitimden

hangisi yaygın öğretimin özelliği değildir diye bir sorunun cevabı: Uzun sürelidir. Nasıl oluyor ki bu uzun süreli değil mi

canım, şu an çok yorgunum, okudum ama hiçbir şey anlamıyorum. Bugün doktora gittim, yorgunluktan bitiyorum. Bütün sorularını yarın sabah cevaplayacağım, söz!

tanzimat ve ıslahat fermanları, devletin şekli ve yapısı belirtilmediği için bir anayasa değilmiş. Burada cevap anahtarında bir hata mı var diye düşündüm ben çünkü 1921 anayasasının ilk halinde de devletin şekli ve yapısı belirtilmiyordu ama anayasa oluyor. Acaba 1923te bunlar belirtildiği için mi anayasa olabiliyor

bunlar da eğitimden

hangisi yaygın öğretimin özelliği değildir diye bir sorunun cevabı: Uzun sürelidir. Nasıl oluyor ki bu uzun süreli değil mi

sened-i ittifak anayasal bir belgedir. Tanzimat fermanı, bir anayasa taslağıdır. ıslahat da bir fermandır. Hatta hepsi de birer fermandır, anayasa değil. 1921 anayasasında egemenliğin millete ait olduğunu belirtmesi devletin olması gereken şeklini sezdirir, ayrıca dediğin gibi 1923'teki yapılan değişiklikler de bunu anayasa resmi olarak yapar.
öyt'ye henüz çalışmadım, yanlış bir şey söylemek istemem. Yaygın eğitim canım uzun süreli değildir. çünkü ömrümüzün sonuna kadar devam eden bir sistemi yoktur. Isteğe bağlı eğitim alabiliriz, ancak önemli olan kendiliğinden ömrümüzün sonuna kadar devam etmesidir. Böyle bir şey yok, di mi? Tıpkı senle ben gibi, şu an eğitimimiz bitti. Devam etmiyor. Tamam? :))

benim vizelerim var kızlar giremiyorum sık sık :ssz: hayırlı olsun meleksimam inş son başvuruşun olur da atanırsın güzel güzel :31:

Ohh hepinizin başvurusu hayırlı olsun. dualarım sizinle kızlar :54: ben kaçıyorum tekrar ders çalışmaya yarın sınavım var :18: çabucak bitiyor ama cuma günü son sonra çalışmaya devam :10:

Ohh hepinizin başvurusu hayırlı olsun. dualarım sizinle kızlar :54: ben kaçıyorum tekrar ders çalışmaya yarın sınavım var :18: çabucak bitiyor ama cuma günü son sonra çalışmaya devam :10:

sağolasın canım. İnşallah sen de sınavlarını yüksek yüksek notlarla geçersin

slm herkeze..bişey sormak istiyorum işletme mezunu olarak ilk defa giricem sınava.baş vuru aşamaları nasıl allah aşkına.yardımcı olurmusunuz?bana çok karışık geldi

canım önce ziraat bankasının atmsinden parayı yatırıyorsun sonra da ösym bürosuna gidip başvuru yapıorsun

canım önce ziraat bankasının atmsinden parayı yatırıyorsun sonra da ösym bürosuna gidip başvuru yapıorsun

ben ilçede oturuyorum cnm liseden başvuru yapsam olur mu ? birde atm derken hesap nosunu falan bankadan mı alıcam.liselerden kılavuz mu almam gerekiyor..cevap için sağol cnm..

Back