• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss sınavına 3 ay kala...

türkiye, 1941 yılında düzenlenen coğrafya kongresinde 7 coğrafi bölgeye ayrılmıştır.

Bu ayrımda aşağıdakilerden hangisinin etkisi olmamıştır?
A)yeraltı zenginlikleri
b)yerşekilleri
c)bölgenin konumu
d)nüfus özellikleri
e)bitki örtüsü

cevap: A bence doğru mu? Doğruysa açıklayayım, yanlışsa beni yorma... :))

ben o kadar uçamadım, paralelinde başka dersler de çalışıyorum. :( nasıl gidiyor peki?

vallahi iyi gidiyo gibi yani anlıyorum ama daha testlerini çözmedim o yüzden bi yorum yapamıyorum :19: osmanlı nın gerilemesi ve dağılması kaldı bi tek. kuruluş yükselme duraklama kültür ve medeniyeti bitirdim:8: sizde durumlar ne bakalım :31:

vallahi iyi gidiyo gibi yani anlıyorum ama daha testlerini çözmedim o yüzden bi yorum yapamıyorum :19: osmanlı nın gerilemesi ve dağılması kaldı bi tek. kuruluş yükselme duraklama kültür ve medeniyeti bitirdim:8: sizde durumlar ne bakalım :31:

2. hazırlanışım olduğundan her konudan az çok bilgim var. test çözüyorum daha çok. tarihte 2. üniteye başladım. eğitimden rehberlik-bireyi tanıma teknikleri bitti

vallahi iyi gidiyo gibi yani anlıyorum ama daha testlerini çözmedim o yüzden bi yorum yapamıyorum :19: Osmanlı nın gerilemesi ve dağılması kaldı bi tek. Kuruluş yükselme duraklama kültür ve medeniyeti bitirdim:8: Sizde durumlar ne bakalım :31:

konulara çalıştıktan sonra o konuyla ilgili test de çöz mutlaka, sonra kafanda konular karışır, emeğin boşa gider. :( öyle yüklenme, sana da yazık. Hakikaten uçuyorsun :))

ama vizelerim var 2 hafta sonra bu hafta osmanlı bitsin ki hafta sonu soruları çözeyim diyorum sonra ki haftaya vizelere çalışır geri tarihe devam ederim:56: benim tuzum kuru 6 ayım var sizin uçmanız gerekiyor artık :20:

ama vizelerim var 2 hafta sonra bu hafta osmanlı bitsin ki hafta sonu soruları çözeyim diyorum sonra ki haftaya vizelere çalışır geri tarihe devam ederim:56: benim tuzum kuru 6 ayım var sizin uçmanız gerekiyor artık :20:

temmuzdan sonra bizim sınav geçince deee ben de sana böyle deriiiim:17::24::52:

siz naptnız çalışabildiniz mi? ben şimdi bi osmanlıyı geriletip derse geçiyorum geldiğimde yazarım size :16:

gerilemeyi de bitirdimmm sıra geldi dağılmayaa hafta sonuna biter diyodum ama bu akşam bitiyo galibaa sonra ver elini testlerr hepsini bi okurum kalan zaman da da 1 hafta boyunca yat kalk test çözz :23::23:

gerilemeyi de bitirdimmm sıra geldi dağılmayaa hafta sonuna biter diyodum ama bu akşam bitiyo galibaa sonra ver elini testlerr hepsini bi okurum kalan zaman da da 1 hafta boyunca yat kalk test çözz :23::23:

maşallah maşallah... Inşallah test çözerken de böyle su gibi devam edersin canım. Darısı benim başıma...

Ya nerdesiniiiiizzz? Derse mi daldınız, yoksa vaz mı geçtiniz? Bu arada haberiniz olsun, 9 nisanda kpss başvuruları başlıyormuş. Hadi hayırlısı...

Back