• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss sınavına 3 ay kala...

meleksimam öyt ye baktın mı. Kolb un öğrenme stili çok sıkıyor beni öğrenemiyorum:19:

canım kolb'un öğrenme stilinde ana kavramları öğrensen yeterli, detaya girmene gerek yok. Kolb'un öğrenme stili 4 çeşittir:
1) somut yaşantı: Hissederek, dokunarak yapılan öğrenmeler.
2) yansıtıcı gözlem: Izleyerek yapılan öğrenmeler.
3) soyut kavramsallaştırma: Düşünerek, mantık analizi yaparak öğrenmeler.
4) etkin yaşantı: Yaparak, yaşayarak öğrenmeler.

Kolb'un öğrenme stillerine sahip kişiler yerleştiren, değiştiren, ayrıştıran ve özümseyen özelliklere sahip olur.

Daha da ayrıntıya gerek yok bence, zaten sadece bir soru gelmiş, o da bu kavramlarla ilgili bir soru.
Umarım özetleyebilmişimdir. Kolay gelsin..

canım kolb'un öğrenme stilinde ana kavramları öğrensen yeterli, detaya girmene gerek yok. Kolb'un öğrenme stili 4 çeşittir:
1) somut yaşantı: Hissederek, dokunarak yapılan öğrenmeler.
2) yansıtıcı gözlem: Izleyerek yapılan öğrenmeler.
3) soyut kavramsallaştırma: Düşünerek, mantık analizi yaparak öğrenmeler.
4) etkin yaşantı: Yaparak, yaşayarak öğrenmeler.

Kolb'un öğrenme stillerine sahip kişiler yerleştiren, değiştiren, ayrıştıran ve özümseyen özelliklere sahip olur.

Daha da ayrıntıya gerek yok bence, zaten sadece bir soru gelmiş, o da bu kavramlarla ilgili bir soru.
Umarım özetleyebilmişimdir. Kolay gelsin..

sağol canım:54: denemelerde çok geliyor ya önemli sanıyordum ben de:20:

ohoo kimse çalışmıyor çalışsa da yazmıyor ben gidiyorum arkadaş daha da durmam bu topicte :47:

ohoo kimse çalışmıyor çalışsa da yazmıyor ben gidiyorum arkadaş daha da durmam bu topicte :47:

oy ben sana kıyamam, kızdın mı sen? E bacı hiç sorum yok şu sıralar, yoksa günde iki-üç kere giriyorum, bakıyorum bir sorunuz var mı diye. Senin tarih nasıl? Soru çözüyor musun? Bi de ben şu sıralar eğitim bilimleri çalışıyorum.

kızdım vallahi :20: ama affediyorum seni meleksimam çünkü konularımız farklı :16: benim vizeler kapıya dayandı bugün an itibariyle 2 haftalık bir ara veriyorum kpss ye mecburen :ssz:

ben de giriyorum kimse yok diye yazmıyorum:19: dün denemeye girdim. gk-gy 73. eğitim 87 net:24:

kızdım vallahi :20: Ama affediyorum seni meleksimam çünkü konularımız farklı :16: Benim vizeler kapıya dayandı bugün an itibariyle 2 haftalık bir ara veriyorum kpss ye mecburen :ssz:

kolay gelsin canım, vizelerde başarılar dilerim. Senin için şu anda kpss'den çok vizeler önemli. çok çalış...

ben de giriyorum kimse yok diye yazmıyorum:19: Dün denemeye girdim. Gk-gy 73. Eğitim 87 net:24:

gkgy seninki kadar yapıyorum. :(( daha çok yapmalıyız... Eğitim den de öyle. Bunlar mümkün değil yetmez.. Sen hangi konuları bitirdin? Ben çalışıyorum çalışıyorum, sanki aynı yerde sayıyorum... :((

kolay gelsin canım, vizelerde başarılar dilerim. Senin için şu anda kpss'den çok vizeler önemli. çok çalış...

çok iyi puanlar daha3 ay var çok daha iyi yaparsın o zamana :16: 4 tanecik sınavım var benim zaten 2 si formasyon dersi özel öğretim yöntemleri sınıf yönetimi diğer ikiside bilgisayar programı neyse ki zor değil o bitsin hemen geri döncem çalışmaya ben ilk çalışmaya başladığımda girmiştim sınava bişey bilmeden kaç puan alıyorum ona bakıyım diye 63 almıştım :17: :9: bide tarihi bitirince gircem coğrafya tamam tarihte tamam olursa 75 in altında almamam lazım :8: matematikle anayasayı bitirince de bir daha girerim tamamdır :32:

çok iyi puanlar daha3 ay var çok daha iyi yaparsın o zamana :16: 4 tanecik sınavım var benim zaten 2 si formasyon dersi özel öğretim yöntemleri sınıf yönetimi diğer ikiside bilgisayar programı neyse ki zor değil o bitsin hemen geri döncem çalışmaya ben ilk çalışmaya başladığımda girmiştim sınava bişey bilmeden kaç puan alıyorum ona bakıyım diye 63 almıştım :17: :9: bide tarihi bitirince gircem coğrafya tamam tarihte tamam olursa 75 in altında almamam lazım :8: matematikle anayasayı bitirince de bir daha girerim tamamdır :32:

ya coğrafya ve tarih kötüydü:20: tarihten eskiden inkılap yapamazdım şimdi osmanlıda zorlandım:27:

gkgy seninki kadar yapıyorum. :(( daha çok yapmalıyız... Eğitim den de öyle. Bunlar mümkün değil yetmez.. Sen hangi konuları bitirdin? Ben çalışıyorum çalışıyorum, sanki aynı yerde sayıyorum... :((

öytye bakıyorum şimdi. not çıkarıyorum. konu bitince o notları tekrar okuyorum öyle test çözüyorum iyi oluyor öyle:23: öğretim yöntemleri biter bugün herhalde:55:

öytye bakıyorum şimdi. Not çıkarıyorum. Konu bitince o notları tekrar okuyorum öyle test çözüyorum iyi oluyor öyle:23: öğretim yöntemleri biter bugün herhalde:55:

ben senin gibi çalışıyorum. Nisanın sonuna kadar konular bitse iyi olur. Mayıs- haziranda hep deneme çözmeliyiz. Seninki biter mi?

ben senin gibi çalışıyorum. Nisanın sonuna kadar konular bitse iyi olur. Mayıs- haziranda hep deneme çözmeliyiz. Seninki biter mi?

tekrar yapıyorum aslında zaten. konular bitti gibi de tekrar yapmazsam olmaz herhalde. deneme kitapçıklarını bir kenara ayırdım dün. mayısta başlayabilirim sanırım ben de:26:

Back