- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
- Konu Sahibi meleksimam
ben osmanlıyı bitirdiimm heyooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben osmanlıyı bitirdiimm heyooo
meleksimam öyt ye baktın mı. Kolb un öğrenme stili çok sıkıyor beni öğrenemiyorum
canım kolb'un öğrenme stilinde ana kavramları öğrensen yeterli, detaya girmene gerek yok. Kolb'un öğrenme stili 4 çeşittir:
1) somut yaşantı: Hissederek, dokunarak yapılan öğrenmeler.
2) yansıtıcı gözlem: Izleyerek yapılan öğrenmeler.
3) soyut kavramsallaştırma: Düşünerek, mantık analizi yaparak öğrenmeler.
4) etkin yaşantı: Yaparak, yaşayarak öğrenmeler.
Kolb'un öğrenme stillerine sahip kişiler yerleştiren, değiştiren, ayrıştıran ve özümseyen özelliklere sahip olur.
Daha da ayrıntıya gerek yok bence, zaten sadece bir soru gelmiş, o da bu kavramlarla ilgili bir soru.
Umarım özetleyebilmişimdir. Kolay gelsin..
ohoo kimse çalışmıyor çalışsa da yazmıyor ben gidiyorum arkadaş daha da durmam bu topicte
kızdım vallahi Ama affediyorum seni meleksimam çünkü konularımız farklı Benim vizeler kapıya dayandı bugün an itibariyle 2 haftalık bir ara veriyorum kpss ye mecburen
ben de giriyorum kimse yok diye yazmıyorum Dün denemeye girdim. Gk-gy 73. Eğitim 87 net
kolay gelsin canım, vizelerde başarılar dilerim. Senin için şu anda kpss'den çok vizeler önemli. çok çalış...
kolay gelsin canım, vizelerde başarılar dilerim. Senin için şu anda kpss'den çok vizeler önemli. çok çalış...
ay bu kaç kez göndermiş bunu bende internet yok sanıyordum
gkgy seninki kadar yapıyorum. ( daha çok yapmalıyız... Eğitim den de öyle. Bunlar mümkün değil yetmez.. Sen hangi konuları bitirdin? Ben çalışıyorum çalışıyorum, sanki aynı yerde sayıyorum... (
öytye bakıyorum şimdi. Not çıkarıyorum. Konu bitince o notları tekrar okuyorum öyle test çözüyorum iyi oluyor öyle öğretim yöntemleri biter bugün herhalde
ben senin gibi çalışıyorum. Nisanın sonuna kadar konular bitse iyi olur. Mayıs- haziranda hep deneme çözmeliyiz. Seninki biter mi?