• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss sınavına 3 ay kala...

benim bütün günüm okulda geçti yazamadım o yüzden :26: şimdi geldim osmanlı yı bi türlü fırsat bulup dağıtamadım şimdi bunu yapıcam :23: :23:
siz naptınız kızlar nasıl geçti gününüz :10:

benim bütün günüm okulda geçti yazamadım o yüzden :26: şimdi geldim osmanlı yı bi türlü fırsat bulup dağıtamadım şimdi bunu yapıcam :23: :23:
Siz naptınız kızlar nasıl geçti gününüz :10:

bahar temizliği bitirdim, bu gece uyku ve bundan sonra uyku da iş de yok, hep ders hep ders... :10:

sayfa sayısı azken bendee katıılıyımm bari aranızaa ;) 2 aydır calısıyorm bende calısmayaa calısıyorum daha dogrusu özel sktörde calıstıgım için ;)
artı konuyu acan türkçe öğretmen adayıma bişi sormak istiyorm ben türkçede dilbilgisi konusunu atladım içimm daraldı canım çalışmak istemedi ç.ookk bişi kaybedermıyım acabaa ben ya ??:26::26:

sayfa sayısı azken bendee katıılıyımm bari aranızaa ;) 2 aydır calısıyorm bende calısmayaa calısıyorum daha dogrusu özel sktörde calıstıgım için ;)
artı konuyu acan türkçe öğretmen adayıma bişi sormak istiyorm ben türkçede dilbilgisi konusunu atladım içimm daraldı canım çalışmak istemedi ç.ookk bişi kaybedermıyım acabaa ben ya ??:26::26:

tatlım, dil bilgisi anlatım bozukluğu dışında pek çıkmıyordu. Ama son sınavda 4-5 tane dil bilgisi sorusu sordular, herkes yan yattı. O soruları yapanlar fark attı. Tavsiyem yüzeysel bir gözden geçirmen. Daha çok soru çöz, sorularla öğren derim. Hem sıkılmazsın, hem de bir bilgin olur. :))

tatlım, dil bilgisi anlatım bozukluğu dışında pek çıkmıyordu. Ama son sınavda 4-5 tane dil bilgisi sorusu sordular, herkes yan yattı. O soruları yapanlar fark attı. Tavsiyem yüzeysel bir gözden geçirmen. Daha çok soru çöz, sorularla öğren derim. Hem sıkılmazsın, hem de bir bilgin olur. :))

hmm mecburr yaa :( mat hiç sıfırım ama mecbur onadaa calıscaam en iisi bakmak bi tabi..
çatlaya patlayaa kafama sokmaya calıscam artk:52:

hoşbuldk cnm sen lisansmı önlisansmı ??:26::26:

benim ortaöğretiimm birlikte gircez sınava canım :23: bu ara bugün bizde öğretim tekniklerini işledik sunum yaptık. benim bölümüm mühendislik öğretmenlik ve mimarlık arasında sıkışmış bir bölüm olduğundan her dersi görüyrm maşallah :53:

çalışmıyor musunuz yoksaaaa:20::52:

ders çalışmaktan bilgisayarı unutuyorum. Yalaaan söylüyorum. Ya bilgisayara oturursam çok dalıyorum, o yüzden pek açmıyorum. Ya dersteyim, ya yemekte, ya uykuda, ya da bilgisayarda... :))

meleksimam öyt ye baktın mı. kolb un öğrenme stili çok sıkıyor beni öğrenemiyorum:19:

Back