• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss sınavına 3 ay kala...

ben ilçede oturuyorum cnm liseden başvuru yapsam olur mu ? Birde atm derken hesap nosunu falan bankadan mı alıcam.liselerden kılavuz mu almam gerekiyor..cevap için sağol cnm..

sen kpss'ye gireceğini söyle, bankada gerekli işlemleri yaparlar. Bir de ösym'nin sayfasına bak, hangi oturumlara gireceğini öğrenebilirsin.

hesap numarsına gerek yok canım. para yatırmalı atmlerden kartsız işlem yapıyorsun girişe basıyorsun sonra ödemeler-eğitim ödemeleri-ösym ödemeleri diyorsun sırayla sonra oturum sayısını seçip parayı yatırıyorsun

hesap numarsına gerek yok canım. para yatırmalı atmlerden kartsız işlem yapıyorsun girişe basıyorsun sonra ödemeler-eğitim ödemeleri-ösym ödemeleri diyorsun sırayla sonra oturum sayısını seçip parayı yatırıyorsun

tamam canım çok sağol.zaten tek oturum gireceğim.

öğrenme psikolojisini bitirdim. Her şeyi anladım. Ama yanlış çok çıkıyor, bunu hiç anlamıyorum.

öğrenme psikolojisini bitirdim. Her şeyi anladım. Ama yanlış çok çıkıyor, bunu hiç anlamıyorum.

aslında şimdi çıkması iyi. öğrenirsin doğrularını da şimdi yapıp geçen seneki gibi sorular gelip de sınavda yapamazsak o kötü. Allah korusun

aslında şimdi çıkması iyi. öğrenirsin doğrularını da şimdi yapıp geçen seneki gibi sorular gelip de sınavda yapamazsak o kötü. Allah korusun

sen de haklısın. Ama diğerlerinde sıkıntı yok. Bu dersi en iyi anlıyorum, en zor çözüyorum. Allah yardımcımız olsun.

Ders çalışmıyonuz mu? ;( hep bakıyorum yoksunuz. Ben sorularımı kime soracağım... ;((

ben geldiiiimm sınavlarım bittiiii :52: :36: :62: :64: :65: ohh yaa 1 aylığına geri kpss ye dönüyorumm :10: hemen bu akşam tarihi bi tekrar ederim en baştan yarın yola çıkıyorum evime gidiyorumm. :32: ama annemle bahar temizliği yapcaz yani birkaç gün daha çalışamam :19: ancak hafta ortasına yeni konuya geçebilirim sizde durumlar ne bıraktığım yerde değilsinizdir umarım :30:

ben geldiiiimm sınavlarım bittiiii :52: :36: :62: :64: :65: Ohh yaa 1 aylığına geri kpss ye dönüyorumm :10: Hemen bu akşam tarihi bi tekrar ederim en baştan yarın yola çıkıyorum evime gidiyorumm. :32: Ama annemle bahar temizliği yapcaz yani birkaç gün daha çalışamam :19: Ancak hafta ortasına yeni konuya geçebilirim sizde durumlar ne bıraktığım yerde değilsinizdir umarım :30:
ooo maşallah canım. Hiç duramıyorsun yerinde. Biz de ilerleme var da hiç topikte görüşmüyoruz. :19:yalnız kaldım niyeyse...

ayy amanin yalnız mı kaldınn geldik bizz burdayız :16: tarihte nerdesiniz kızlar benden ileri olmuş olmanız lazımm :23:

Back