Kpss sınavına 3 ay kala...

benim bütün günüm okulda geçti yazamadım o yüzden :26: şimdi geldim osmanlı yı bi türlü fırsat bulup dağıtamadım şimdi bunu yapıcam
siz naptınız kızlar nasıl geçti gününüz

bahar temizliği bitirdim, bu gece uyku ve bundan sonra uyku da iş de yok, hep ders hep ders...

sayfa sayısı azken bendee katıılıyımm bari aranızaa 2 aydır calısıyorm bende calısmayaa calısıyorum daha dogrusu özel sktörde calıstıgım için
artı konuyu acan türkçe öğretmen adayıma bişi sormak istiyorm ben türkçede dilbilgisi konusunu atladım içimm daraldı canım çalışmak istemedi ç.ookk bişi kaybedermıyım acabaa ben ya ??:26::26:

tatlım, dil bilgisi anlatım bozukluğu dışında pek çıkmıyordu. Ama son sınavda 4-5 tane dil bilgisi sorusu sordular, herkes yan yattı. O soruları yapanlar fark attı. Tavsiyem yüzeysel bir gözden geçirmen. Daha çok soru çöz, sorularla öğren derim. Hem sıkılmazsın, hem de bir bilgin olur. :))

hmm mecburr yaa mat hiç sıfırım ama mecbur onadaa calıscaam en iisi bakmak bi tabi..
çatlaya patlayaa kafama sokmaya calıscam artk

Ya nerdesiniiiiizzz? Derse mi daldınız, yoksa vaz mı geçtiniz? Bu arada haberiniz olsun, 9 nisanda kpss başvuruları başlıyormuş. Hadi hayırlısı...

internette sorun vardı yaa giremedim 2 gündür öğr. yönt. ve tekn.lerine başladım bende

hoşbuldk cnm sen lisansmı önlisansmı ??:26::26:

benim ortaöğretiimm birlikte gircez sınava canım bu ara bugün bizde öğretim tekniklerini işledik sunum yaptık. benim bölümüm mühendislik öğretmenlik ve mimarlık arasında sıkışmış bir bölüm olduğundan her dersi görüyrm maşallah

çalışmıyor musunuz yoksaaaa

ders çalışmaktan bilgisayarı unutuyorum. Yalaaan söylüyorum. Ya bilgisayara oturursam çok dalıyorum, o yüzden pek açmıyorum. Ya dersteyim, ya yemekte, ya uykuda, ya da bilgisayarda... :))

meleksimam öyt ye baktın mı. kolb un öğrenme stili çok sıkıyor beni öğrenemiyorum

dana yeni türkçeyi bitircem inş bugun anlatım bozuklugu son konumuzz pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…