- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
- Konu Sahibi meleksimam
-
benim bütün günüm okulda geçti yazamadım o yüzden :26: şimdi geldim osmanlı yı bi türlü fırsat bulup dağıtamadım şimdi bunu yapıcam
Siz naptınız kızlar nasıl geçti gününüz
bahar temizliği bitirdim, bu gece uyku ve bundan sonra uyku da iş de yok, hep ders hep ders...
sayfa sayısı azken bendee katıılıyımm bari aranızaa2 aydır calısıyorm bende calısmayaa calısıyorum daha dogrusu özel sktörde calıstıgım için
artı konuyu acan türkçe öğretmen adayıma bişi sormak istiyorm ben türkçede dilbilgisi konusunu atladım içimm daraldı canım çalışmak istemedi ç.ookk bişi kaybedermıyım acabaa ben ya ??:26::26:
tatlım, dil bilgisi anlatım bozukluğu dışında pek çıkmıyordu. Ama son sınavda 4-5 tane dil bilgisi sorusu sordular, herkes yan yattı. O soruları yapanlar fark attı. Tavsiyem yüzeysel bir gözden geçirmen. Daha çok soru çöz, sorularla öğren derim. Hem sıkılmazsın, hem de bir bilgin olur. :))
Ya nerdesiniiiiizzz? Derse mi daldınız, yoksa vaz mı geçtiniz? Bu arada haberiniz olsun, 9 nisanda kpss başvuruları başlıyormuş. Hadi hayırlısı...
artı siz lisanstann gırıceksınızz sanırımm ben önlisansss :26:
hoşgeldin canım
hoşbuldk cnm sen lisansmı önlisansmı ??:26::26:
hoşbuldk cnm sen lisansmı önlisansmı ??:26::26:
çalışmıyor musunuz yoksaaaa
ders çalışmaktan bilgisayarı unutuyorum. Yalaaan söylüyorum. Ya bilgisayara oturursam çok dalıyorum, o yüzden pek açmıyorum. Ya dersteyim, ya yemekte, ya uykuda, ya da bilgisayarda... :))
meleksimam öyt ye baktın mı. Kolb un öğrenme stili çok sıkıyor beni öğrenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?