• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss sınavına 3 ay kala...

Bir de uzman kariyer yayınevinin "tarih öğreten soru bankası" var. Ben netten aldım. Tek kelimeyle süper. Her konu öncesi konuyu 2-3 sayfada kavram haritalarıyla anlatmış. Sonra da soruları sormuş. Tarihi benim gibi kıt olan herkese tavsiye ederim.

Bir de uzman kariyer yayınevinin "tarih öğreten soru bankası" var. Ben netten aldım. Tek kelimeyle süper. Her konu öncesi konuyu 2-3 sayfada kavram haritalarıyla anlatmış. Sonra da soruları sormuş. Tarihi benim gibi kıt olan herkese tavsiye ederim.

ben de kavram haritasından çalışamıyorum:19: tarih değil de anayasa beni düşündürüyor:44:

kızlaar ben hep kavram haritası yaptım tarihten biraz karışık görünsede her konuyu 1 A4 kagıda sıgdırabilmek süper oluyo :9:

kızlaar ben hep kavram haritası yaptım tarihten biraz karışık görünsede her konuyu 1 a4 kagıda sıgdırabilmek süper oluyo :9:

ben demiştim, anlamak daha kolay oluyor, hem de unuttuğun bir şey için kitap karıştırmak zorunda kalmıyorsun, haritaya bak, bitti.

Türkiye, 1941 yılında düzenlenen coğrafya kongresinde 7 coğrafi bölgeye ayrılmıştır.

Bu ayrımda aşağıdakilerden hangisinin etkisi olmamıştır?
a)yeraltı zenginlikleri
b)yerşekilleri
c)bölgenin konumu
d)nüfus özellikleri
e)bitki örtüsü

Back