Çok sağol canım aslında senin gibi videoyu izlerken kitabı açıp eksikleri yazabiliriz sonrada not çıkarıp tekrarla falan çözebiliriz işi.ama sanırım yalnıca ilk 4 dersi eklemişler diğerleri ücretli zorlu eğitimin sitesinde
not çıkarma konusunda henüz karar veremedim aslında çok vakit kaybederim diye korkuyorum çünkü geçen yıl öyle olmuştu. 4 video bitti bugün sonrada aldığım notlara hızlıca göz gezdirdim test çözmeye kitabım olsaydı iyi olur pekişirdi ama kitabım yok henüz malesef. konu anlatımlı kitaptan değilde x yayınlarının kpss defterinden çalışıyorum daha net bilgi olsun diye o yüzden not çıkarmam muhtemelenÇok sağol canım aslında senin gibi videoyu izlerken kitabı açıp eksikleri yazabiliriz sonrada not çıkarıp tekrarla falan çözebiliriz işi.
geç kalmış sayılmazsın başlarsın sende yavaş yavaş. ben başladım ama bu haftadan sonra yine bölünecek kurban bayramı sonrasına kadar çalışamıycam malesef. napalım bizde sonrasında daha çok çabalar yetişirizkızlarr hala başlayamadım bende. oturdum güzel güzel ama o kadar esik var ki nerden başlayım nasıl yapıyım bilemedim valla
Hangi yayinla gidiyosun canimbugün 3 video izledim ama bayıldım yani kitapla birlikte gidiyorum kitabın boş bi cm yeri kalmadı not tutmaktan eksikleri yazmaktan
x yayınlarının kpss defterini takip ediyorum hikaye kısmı yok direk net bilgi ama tarihin pusulası kitabını da almayı planlıyorum yakın zamanda ondanda tekrar edicemHangi yayinla gidiyosun canim
bugün 3 video izledim ama bayıldım yani kitapla birlikte gidiyorum kitabın boş bi cm yeri kalmadı not tutmaktan eksikleri yazmaktan
evet evet dün gece araştırırken buldum onları da. gerçekten mükemmel anlatım ben hayran kalarak dinliyorumCanım benim youtube da 2016 videolarını çekip yayınlıyor. Bu videodakinden daha güzel ve güncel. Onları izleyin ben oradan izliyorum. Kpss tarih 2016 yazın çıkıyor zaten ramazan yetgin. Sınıf ortamında çekilmiş videoları var taze taze.
evet evet dün gece araştırırken buldum onları da. gerçekten mükemmel anlatım ben hayran kalarak dinliyorum
ramazan hocanın kitabını mı aldın ? içeriği nasıl bende düşünüyorum?Gerçekten çok beğeniyorum bende. Kitabınıda aldım dün. Dinlerken not alıyorum kitabımdaki eksik yerleri, önemli yerlerin altını çiziyorum ve sürekli tekrar ediyorum. Ben normalde not tutan biriyim ama gercekten cok vakut kaybı okuyor bu şekilde yapıp bol tekrarla aklımda kalıcı bir yer ediniyor. Başarılar dilerim sanada herkese de. :)
ramazan hocanın kitabını mı aldın ? içeriği nasıl bende düşünüyorum?
akşam hemen sipariş vereyim o zamanEvet hem evveliyat soru bankasını hemde evveliyat konu anlatımını aldım. Ikisinide çok beğendim. Soruları güzel anlatım güzel ayrıntılar güzel.
Aynı heyecanla ben aldım kitapları fakat hala hevesliyim tüm gün tarih çalıştım keyifle. :) Bilmiyorum ben kitapları sevdim. :)Şu an can atıyorum kitap almak için ya inşallah alınca da içimdeki bu hevesim kaybolmaz ..
Evveliyatı de mi o kadar çok güzel şey duydum ki sanırım bende evveliyat alıcam :)Aynı heyecanla ben aldım kitapları fakat hala hevesliyim tüm gün tarih çalıştım keyifle. :) Bilmiyorum ben kitapları sevdim. :)
Tamm canimx yayınlarının kpss defterini takip ediyorum hikaye kısmı yok direk net bilgi ama tarihin pusulası kitabını da almayı planlıyorum yakın zamanda ondanda tekrar edicem
Evet evveliyat. Bende artık almalıyım dedim aldım memnunum :)Evveliyatı de mi o kadar çok güzel şey duydum ki sanırım bende evveliyat alıcam :)
ben bir haftadır çalışamıyorum seninkiSelam kızlar, Nasılsıniz? Dersler nasıl gidiyor?
Benim başlamama bir ay var daha :) Senin nasıl gidiyor ?Selam kızlar, Nasılsıniz? Dersler nasıl gidiyor?