- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 34
Yedi iklim git dershanelerin denemeleri oluyor onların sınavlarını kaçırma bence Türkiye genelenindekilere gir mutlaka sınav ortam zaman açısından baya yönlendirir bende öyle yapıcam şuan hangi konuyu bitirdiysem ona dair soru çözüyorum ben deneme çözmedim hiçDoğru söylüyorsun bi farkı pek yok ama yeni basım kaynaklar almak istiyorum bende hem onu beklemiş olurum evde deneme alıcam deneme çözücem aynı zamanda ne sıklıkla çözmeliyim bilmiyorum ilk başta az konu biliyorum diye çözmemezlik yapmak istemiyorum hem süreye alışmak adına da iyi olur
Sadece denemelerine girebiliyor muyuz böyle ? Öyleyse çok güzel İzmir e gidince bi uğrarım şubelerine. Evede alırım ama yine facebook ta bi sayfayı takip ediyorum birisi ilk deneme çözmesinde düşük puanlardayken son denemesinde 100 puan çıkarıp geçtiğimiz kpss de de alan birinciliği yapmış azmin zaferi heralde diye imrenerek baktım .Yedi iklim git dershanelerin denemeleri oluyor onların sınavlarını kaçırma bence Türkiye genelenindekilere gir mutlaka sınav ortam zaman açısından baya yönlendirir bende öyle yapıcam şuan hangi konuyu bitirdiysem ona dair soru çözüyorum ben deneme çözmedim hiç
Vay be benim öyle büyük şeylerde gözüm yok 78 80 82 bana yeter mis gibiSadece denemelerine girebiliyor muyuz böyle ? Öyleyse çok güzel İzmir e gidince bi uğrarım şubelerine. Evede alırım ama yine facebook ta bi sayfayı takip ediyorum birisi ilk deneme çözmesinde düşük puanlardayken son denemesinde 100 puan çıkarıp geçtiğimiz kpss de de alan birinciliği yapmış azmin zaferi heralde diye imrenerek baktım .
Benimde 100 de gözüm yok ama en az bi 85 istiyorumVay be benim öyle büyük şeylerde gözüm yok 78 80 82 bana yeter mis gibi
ben en az 95 istiyorum bunun için de bir yılımı gerekirse iki yılımı gözden çıkarcam. ilk yıl kendim temel atmak istiyorum ikinc yıl ise adam akıllı dersaneye yazılıp kazanmak.Benimde 100 de gözüm yok ama en az bi 85 istiyorum
İnşallahh :) Benim az çok temelim var ama yinede aradan iki sene geçti bakmayalı matematiğime güveniyorum biraz ama ona da bir senedir bakmadım hiç bakalım nasıl oalcakben en az 95 istiyorum bunun için de bir yılımı gerekirse iki yılımı gözden çıkarcam. ilk yıl kendim temel atmak istiyorum ikinc yıl ise adam akıllı dersaneye yazılıp kazanmak.
100 alanlar nasıl çalışıyorlar anlamıyorum amabende alcam
inşallah çok iyi puanlar alırız. başlayım diyorum her gün sonra amaan diyorumİnşallahh :) Benim az çok temelim var ama yinede aradan iki sene geçti bakmayalı matematiğime güveniyorum biraz ama ona da bir senedir bakmadım hiç bakalım nasıl oalcak
Bende bende ..inşallah çok iyi puanlar alırız. başlayım diyorum her gün sonra amaan diyorum
,Ben 2012 de girdim 85.5 aldım
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.
Araştırdığım her şeyi kaynak kitapları, çalışma stratejilerini daha önce girenlerin çalışma programlarını edindiğim bilgileri paylaşacağım burda kızlar amaç birbirimize yardımcı olmak. Dilerim her şey çok güzel olur tüm sene bu hevesimizi kaybetmeden çalışabiliriz ..
bende mühendisim özel değilse bölümünüzü öğrenebilirmiyim?Ben 2012 de girdim 85.5 aldım
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.
2014 te 78 de kaldım bu yıl 85 i görmek istiyorum en az. çalışma stratejisi, kaynak kitap ve çalışma proğramları konusunda konunuzu takipteyim. bende tecrübelerimi yazarım, beğendiğim kaynakları falan..
hatta şöyle başlayım: data tarih soru bankasını çok beğendim geçen yıl çalışırken ve yine datanın çözümlü matematik soru bankasıda güzeldi
tarih için tarihin pusulasını çok övüyorlar onu edinmeyi planlıyorum kısa zamanda hem konu anlatımı hem soru bankası var yayın evini bilmiyorum belki aynı kitaptan bahsediyo olabiliriz. çalışma stili olarakta şunu söyleyim çevrende yarışabileceğin bilgi paylaşımında bulunabileceğin insanlar yoksa çalışmak gerçekten sıkıcı ve zor olur ama iyi kk varda burda birbirimize destek olarak günlük yaptıklarımızı yapacaklarımızı yazarak birbirimizi gaza getirebiliriz.Data yı çok duydum herkesten tarihte de evveliyat çok gördüm sitelerde çok tutulmuş.
Uygun vakitte edindiğim bilgileri ekleyeceğim şu bir ay araştırmalarımla geçsin de bende başlayacağım inşallah dediğin gibi 85 istiyorum bende..
Evet birileri olmalı gazlamak için birbirimizi yoksa amaan deyip boşveriyoruz daha önceleri hep öyle yaptım dershaneye bile gitmeme rağmen .tarih için tarihin pusulasını çok övüyorlar onu edinmeyi planlıyorum kısa zamanda hem konu anlatımı hem soru bankası var yayın evini bilmiyorum belki aynı kitaptan bahsediyo olabiliriz. çalışma stili olarakta şunu söyleyim çevrende yarışabileceğin bilgi paylaşımında bulunabileceğin insanlar yoksa çalışmak gerçekten sıkıcı ve zor olur ama iyi kk varda burda birbirimize destek olarak günlük yaptıklarımızı yapacaklarımızı yazarak birbirimizi gaza getirebiliriz.
bu arada hangi bölüm mezunusun?
keşke banada yetse 60 70 =(( bende ne kamu mezunuym 85 bile yetmiyor bazen bide evliyim ev işleri ve ders bir arada çok zor olacak ama bu sene çok kararlıyım ömrümü ev hanımı olarak geçirmiycem. ben pazartesi başlıyorum allah izin verirse. tarihi ramazan yetgin in videolarıyla birlikte ilerliycem geçen yıl çok beğenmiştim. sanada önere bilrim. hakan dede yide öneriyolar tarih konusunda ama ben izlemedim hiç. gün gün çalışmalarımı yazarım buraya
olur canım neden olmasın önemli olan çok soru çözmekKızlar elimde bu kitap var geçen senenin baskısı tertemiz türkçeye burdan başlasam nasıl olur sizce konular aynı sonuçta ?Eki Görüntüle 1613407