Kpss Lisans Kaynak Kitap

bende de bunun matı var kardeşimden kalma ben de onu da çözeceğim
Ben bitirmiştim onu güzel kitap eli alıştırıyor hızlandırıyor problemleri güzel hemde ağır değil alıştırma için iyi bitirip bi üst seviye kpss alırsan çok iyi olur

Olur bende takip ederim seni. hakan dedeyi bende duydum. Bakıcam videolara ama videolarla çalışmak biraz oyalar gibi geliyor bana tarihe okuyarak ve özet çıkararak çalışmak daha cazip geliyor bana bakalım ...
aslında özet çıkarmadan çalışmak benimde pek alışkın olduğum çalışma tarzı değil yazmadan pek anlayamam ama inan yazmak çok vakit kaybı oluyor geçen yıldan biliyorumbhem çok yorucu hem çok vakit alıyor. videolardan dinlerden not alabilirsin mesela ben öyle yapıcam

aslında özet çıkarmadan çalışmak benimde pek alışkın olduğum çalışma tarzı değil yazmadan pek anlayamam ama inan yazmak çok vakit kaybı oluyor geçen yıldan biliyorumbhem çok yorucu hem çok vakit alıyor. videolardan dinlerden not alabilirsin mesela ben öyle yapıcam
Yine de kitaba bakarım ben sannırım pek güvenemiyorum nedense :)

Benim elimde hiçbir kitap olmadığı için şimdilik Pegem'in setini aldım. Onu kısa sürede bitirip diğer meşhur yayınevlerinin soru bankalarına geçmek istiyorum. Allah azmimizi artırsın :)

Yine de kitaba bakarım ben sannırım pek güvenemiyorum nedense :)
tabiki kitaba bakılır bunun içinde tarihin pusulasını alıcam yakın zamanda. bende güvenemem hiç başkasının anlattığı derse yada tuttuğu nota. üniversitetdede böyleydim kimseden not almazdım siz tutamamışsınızdır diye =))

tabiki kitaba bakılır bunun içinde tarihin pusulasını alıcam yakın zamanda. bende güvenemem hiç başkasının anlattığı derse yada tuttuğu nota. üniversitetdede böyleydim kimseden not almazdım siz tutamamışsınızdır diye =))
Kızz aynı ben bende not alınca birinden diyorum ki eksik not çıkartmışsın bu ne nefret etcekler benden :-)

kızlaaarr bugün çok şükür tarihle çalışmaya başladım. ramazan yetgin in videolarını izliyorum ve kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. çok değişiklikler olmuş müfredatta ve bir çok konu anlatımında olmayan ama kpss de çıkmış ve çıkabilecek bilgiyi paylaşıyor. açıköğretim kitaplarından da ders anlatımına bilgiler aktarmış. çok memnun kaldım. isterseniz link de verebilirim

kızlaaarr bugün çok şükür tarihle çalışmaya başladım. ramazan yetgin in videolarını izliyorum ve kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. çok değişiklikler olmuş müfredatta ve bir çok konu anlatımında olmayan ama kpss de çıkmış ve çıkabilecek bilgiyi paylaşıyor. açıköğretim kitaplarından da ders anlatımına bilgiler aktarmış. çok memnun kaldım. isterseniz link de verebilirim
Link atsan olur canım ya bi bakayım bende :)

bugün 3 video izledim ama bayıldım yani kitapla birlikte gidiyorum kitabın boş bi cm yeri kalmadı not tutmaktan eksikleri yazmaktan

X