Kpss Lisans Kaynak Kitap

O zaman evveliyat konu + soru al

Diğerini sadece soru al. Bence yani

Ben de aranıza Katılmak istiyorum :) branşım ilköğretim matematik öğretmenliği Mersin'de yaşıyorum kaynak kitap ve çalışma önerilerimizi paylaşalım

Slm arkadaşlar ben yeni katıldım gruba ☺ tarih için tarihin pusulası ve evveliyat öneriliyor bende arada kaldım sizin öneriniz hangisi
evveliyat video izliyorum çok memnunum. konu anlatımlı almayı düşünmüyorum soru bankası pusula da evveliyat da alacam ama kesinlikle 2016 yılı al geçen seneye göre 70 bilgi değişikliği varmış

O zaman evveliyat konu + soru al

Diğerini sadece soru al. Bence yani

evveliyat video izliyorum çok memnunum. konu anlatımlı almayı düşünmüyorum soru bankası pusula da evveliyat da alacam ama kesinlikle 2016 yılı al geçen seneye göre 70 bilgi değişikliği varmış
teşekkür ederim önerileriniz için yarın çıkıp alıyorum hemen Coğrafya ve vatandaşlik için ne önerirsiniz çok oluyorum ama

teşekkür ederim önerileriniz için yarın çıkıp alıyorum hemen Coğrafya ve vatandaşlik için ne önerirsiniz çok oluyorum ama
onlar için de evveliyat alabilirsiniz coğrafya kitabı oldukça güzel duruyor henüz almadım almayı düşünüyorum

onlar için de evveliyat alabilirsiniz coğrafya kitabı oldukça güzel duruyor henüz almadım almayı düşünüyorum
olabilir yarin bi incelerim bu arada mersinde pozcu da bi kitapçı var fiyatları çok uygun kpss kitaplarinin internet fiyatından daha uygun hatta ilgilenirseniz

evet orası fiyatları uygun olunca tereddüt yaşadım orjinal değil mi acaba diye ama
orijinaldir ben hep ordan alıyorum eski yılların denemesi filan olursa internetten sipariş ile alıyorum sadece. ayrıca kontrol etmek için baktım kitapların üzerinde bandrol var hep. güvenerek alabilirsin

orijinaldir ben hep ordan alıyorum eski yılların denemesi filan olursa internetten sipariş ile alıyorum sadece. ayrıca kontrol etmek için baktım kitapların üzerinde bandrol var hep. güvenerek alabilirsin
teşekkürler bilgi için yarın gidip almayi düşünüyorum bi kaç kitap. Tarihin pusulasi konu anlatimli,evveliyat soru bankasi Coğrafya ve vatandaşlık için de evveliyat olabilir bi bakarım kitaplara pegem in seti alıp almamakta kararsız kaldım bakalım

pegem biraz zorlar bende konu anlatımlı set var akdeniz dersanesi vermişti. onu biraz beklet daha iyi yayınlar çıkar
aldıkların 2016 olsun dikkat et

Baktın mı kitaplara??

Baktın mı kitaplara??
Evet tarihin pusulası 2015 vardı bende evveliyat in tarih konu anlatımi ve soru bankasını aldım şimdilik bide evveliyat Coğrafya konu anlatımlı bunlarla başlıyorum şimdilik matematik türkçe de pek sorunum yok ama tarih Coğrafya ve Vatandaşlık sıkıntı olacak sene içinde de çok çalışma fırsatım olmayacak şimdiden başlamam lazım

evveliyat tarihi nasıl buldunuz ayrıntılı mı?

evveliyat tarihi nasıl buldunuz ayrıntılı mı?
dün aldım henüz başlama fırsatım olmadi çalıştığım için yarin inceleyebilirim sanırım en erken bide yargı nin böyle bi kitabini buldum en azından biraz pratik yapmak için iyi olabilir diye düşündüm ne zamandır sinavlarla ilişkim yok. Bugün bunu inceleyebilirim en fazla nöbette sanırım

Oo güzelmiş bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…