2020 kpss lisans çalışma arkadaşı aranıyor

Merhaba kızlar, ben de 2020 kpss ye Kasım ayında niyetlenmiştim sözde başlamaya. Bi de daha çok mu erken diye söyleniyordu kendime 8-9ay geçmiş bile hala oturup çalışcam sözde. Şuan tam zamanı, motive olmalıyız tam 1 sene süremiz var ve konular çok fazla. Konuları biran önce bitirip sınava son 2 3 ay kala sırf deneme çözecek duruma gelmeliyiz. Ertelemeyelim,bir gün bile çok kıymetli inanın
kesinlikle çok haklisin . gercekten konular cok fazla :KK43: bir kopmaya gelmiyor zamaninda hic degeri yok

Selam ben de kpssye gırıcem daha erken dıye düşünoyrudm ama sızle beraberken motıve olabılırım. Gıbı benı de alır mısınız gruba.sizın bolumler ne okuyor musunuz

Evet arkadaşlar bölümler ne? Lisans kpss hazırlığı mı? Benim bölüm kamu yönetimi düz memurluk için hazırlanıcam. Ben de grubunuz dahil olmak istiyorum 🤗

TARİH
●İslamiyet öncesi türk tarihi bitti
●Türk islam tarihi devam
●Türkiye tarihi
●Osmanlı tarihi
●Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri
●Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Türk-İslam - Dünyasına Etkileri
●XX.Yüzyılda Osmanlı Devleti
●Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi
●Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar
Dönemi
●Cumhuriyet Dönemi
●Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası
●Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi
soru bankalarım
_tarih soru bankası devam
_benim hocam video soru bankası 2018 devam
_bumerang 2018 yediiklim devam
_tarihin pusulası 2017 devam
_pegem 2018 devam

COĞRAFYA
●Türkiye’nin Coğrafi Konumu
●Türkiye’nin Yer Şekilleri ve Özellikleri
●Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü
●Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme
●Türkiye’de Tarım, Hayvancılık ve Ormancılık
●Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi
●Türkiye’de Ulaşım, Turizm ve Ticaret
●Türkiye’nin Bölgesel Coğrafyası

VATANDAŞLIK

MATEMATİK

TÜRKÇE
●Sözcükte Anlam
●Cümlede Anlam
●Paragrafta Anlam
●Ses Bilgisi
●Yapı Bilgisi
●Sözcük Türleri
●Cümle Bilgisi
●Yazım Kuralları
●Noktalama İşaretleri
●Anlatım Bozuklukları
●Sözel Mantık

TARİH
●İslamiyet öncesi türk tarihi bitti
●Türk islam tarihi devam
●Türkiye tarihi
●Osmanlı tarihi
●Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri
●Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Türk-İslam - Dünyasına Etkileri
●XX.Yüzyılda Osmanlı Devleti
●Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi
●Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar
Dönemi
●Cumhuriyet Dönemi
●Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası
●Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi
soru bankalarım
_tarih soru bankası devam
_benim hocam video soru bankası 2018 devam
_bumerang 2018 yediiklim devam
_tarihin pusulası 2017 devam
_pegem 2018 devam

COĞRAFYA
●Türkiye’nin Coğrafi Konumu
●Türkiye’nin Yer Şekilleri ve Özellikleri
●Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü
●Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme
●Türkiye’de Tarım, Hayvancılık ve Ormancılık
●Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi
●Türkiye’de Ulaşım, Turizm ve Ticaret
●Türkiye’nin Bölgesel Coğrafyası

VATANDAŞLIK

MATEMATİK

TÜRKÇE
●Sözcükte Anlam
●Cümlede Anlam
●Paragrafta Anlam
●Ses Bilgisi
●Yapı Bilgisi
●Sözcük Türleri
●Cümle Bilgisi
●Yazım Kuralları
●Noktalama İşaretleri
●Anlatım Bozuklukları
●Sözel Mantık
merhaba bende şuan başlamak istiyorum sana seve seve arkadaşlık ederim benim de tam böyle birşeye ihtayacım vardı birbizirimize destek oluruz. Fakat sen çok ilerlemişsindir. Şuan konu olarak neredesin ben sana yetişebilir miyim ?

Selam kızlar
Ben de 9 temmuzda mezun oldum. Yeni mezunum önceden kpssye girmedim, 2018de yeltendim ama çalışamadığım için girmek istemedim. Böylelikle kalmış oldu. Şuan iş aramıyorum ama sözleşmeli vs bi yer olursa girip kadroluya geçmek istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Eylülden itibaren sınava çalışmaya başlayacağım...

Son düzenleme:
Tabi ki neden olmasın birlikte çalışıp gün sonunda ne çalıştığımızı yazabiliriz. Benim daha çalışacak kpss kitabım yok , onları temin edeceğim:KK48:

Benim de henüz kitaplarım yok ama ne yayın alacağım o konuda baya kararsızım :KK16: :KK16:

uzun zamandır yazamadım..
coğrafyayı bugün tamamen bitirdim. hergün paragraf çözmeye başlayacağım. buraya hergün yazmaya çalışıcam

merhaba arkadaşlar ben de ders çalışıyorum bir ay sonra sınavım var, odaklanmam lazım ama dikkatim çok dağınık. gün içinde evdeyim izinedyim, 5te kızım kreşten geliyo o zamana kadar olan saatleri güzelce planlamam lazım, ayrıca telefona çok bakıyoum whatsappa falan, bana motivasyon için bişeyler yazabilir misiniz? dikkati toplamak ve verimli çalışmak için nerele dikkat etmeliyim?

merhaba arkadaşlar ben de ders çalışıyorum bir ay sonra sınavım var, odaklanmam lazım ama dikkatim çok dağınık. gün içinde evdeyim izinedyim, 5te kızım kreşten geliyo o zamana kadar olan saatleri güzelce planlamam lazım, ayrıca telefona çok bakıyoum whatsappa falan, bana motivasyon için bişeyler yazabilir misiniz? dikkati toplamak ve verimli çalışmak için nerele dikkat etmeliyim?
valla ne diyecegimi bilemiyorum. konsantrem daginik ve yorgunum. bu surec cok zor. suan diyebilecegim vicdaninizi sık sık sizlatin zaman ayirdiginiz insanlarin ve ugraslarin ne olcude sinav surecinizden nemalanma hakkina sahip oldugunu belirleyin. dersinize odaklanin

●Sözcükte Anlam
●Cümlede Anlam
●Paragrafta Anlam
●Ses Bilgisi
Şimdi türkçe'nin ses bilgisi konusuna giriş yapıyorum. :KK76:

Sözcükte Anlam bitti
Cümlede Anlam bitti
Paragrafta Anlam bitti
Ses Bilgisi bitti
Şimdi türkçe'nin yazım kurallarına giriş yapıyorum :)
cografya konularim bitmisti. umarim kisa zamanda türkçe konularımda bitmiş olur

X