Kpss Lisans Kaynak Kitap

Ben de pegem'in türkçe ve matematiğinden memnunum. Zorluyor açıkçası basit düzey değil. Diğerlerini daha detaylı inceleyemedim.

bende başlamadım daha...sizi görünce maşallah dedim helal olsun ALLAH cc emeklerinizin karşılığını versin inşALLAH

bende dersane düşünüyorum ankaradayım

ücretleri hakkında bilgisi olab varmı birde büyük ihtimal 2.dönem gitcem

Slm arkadaşlar ben yeni katıldım gruba ☺ tarih için tarihin pusulası ve evveliyat öneriliyor bende arada kaldım sizin öneriniz hangisi

Ikisini de alabilirim aslında ama konu anlatımlı iki kitap yerine birinin konu anlatimlisini birinin de soru bankasıni almayi düşünüyorum. Konu anlatımlı hangisini alacağıma karar veremedim yoksa iki kitaptan da mi çalışsam konuya da
Canım ikisinde al durumun musaitse

Aslında bana önerilen pegem in seti oldu sonra araştırınca bunları buldum şimdi set olarak almaktan vazgeçtim derslere göre önerilen yayinlari almaya karar verdim nasil olur sizce böyle

Aslında bana önerilen pegem in seti oldu sonra araştırınca bunları buldum şimdi set olarak almaktan vazgeçtim derslere göre önerilen yayinlari almaya karar verdim nasil olur sizce böyle
Ben isim yapmış övülen her kitabı almayı düşünüyorum. Birini alır birini bırakırsam aklım hep öbüründe kalır ki :)

X