Bende matematikte zorlayıcı bir şeylr almak istiyorum . Aynı konunun kaç testi var acaba pegemde?Ben de pegem'in türkçe ve matematiğinden memnunum. Zorluyor açıkçası basit düzey değil. Diğerlerini daha detaylı inceleyemedim.
ben bir haftadır çalışamıyorum seninki
Benim başlamama bir ay var daha :) Senin nasıl gidiyor ?
evet bende aynı düşünüyorum plan mı yapsak acabaValla bende aynı durumdayım. Calisamiyorum
Oyalanmamam gerek ama tek bildiğim o
Valla düzen gerekli. Aklımda hep çalışmadım üzüntüsü var ve ben yine çalışmıyorum yine çalışmıyorumevet bende aynı düşünüyorum plan mı yapsak acaba
bende de çalışıyordum ama birkaç haftadır düzenim bozulduValla düzen gerekli. Aklımda hep çalışmadım üzüntüsü var ve ben yine çalışmıyorum yine çalışmıyorum
Bir başlayalım.. Bayrama kadar aralıksız olsun.. Bayramda çalışamayız muhtemelen beyinde dinlenirbende de çalışıyordum ama birkaç haftadır düzenim bozuldu
evet bayramda memlekete gideceğiz bizde eşimle 2 hafta kafadan çöpe gitmiş olacak o zamanBir başlayalım.. Bayrama kadar aralıksız olsun.. Bayramda çalışamayız muhtemelen beyinde dinlenir
Konudan konuya değişiyor.Bende matematikte zorlayıcı bir şeylr almak istiyorum . Aynı konunun kaç testi var acaba pegemde?
Çalışan çalışıyor hadi tembellik yap yap nereye kadar :))Herkesler ders mi çalışiyor?
Bir ben mi kaldim böyle tembel
Çalışan çalışıyor hadi tembellik yap yap nereye kadar :))
ben de çalışamıyorum ne oldu banaHerkesler ders mi çalışiyor?
Bir ben mi kaldim böyle tembel
benben de çalışamıyorum ne oldu bana
Canım ikisinde al durumun musaitseSlm arkadaşlar ben yeni katıldım gruba ☺ tarih için tarihin pusulası ve evveliyat öneriliyor bende arada kaldım sizin öneriniz hangisi
Canım ikisinde al durumun musaitse
Ben isim yapmış övülen her kitabı almayı düşünüyorum. Birini alır birini bırakırsam aklım hep öbüründe kalır ki :)Aslında bana önerilen pegem in seti oldu sonra araştırınca bunları buldum şimdi set olarak almaktan vazgeçtim derslere göre önerilen yayinlari almaya karar verdim nasil olur sizce böyle