Kpss Lisans Kaynak Kitap

naçizane bir öneri vatandaşlığı ara ara bakın; zira ezber geldiği için çoğu kişileri zorluyor

benim mesleğim bu olduğu halde bazı sorularda ben dahi takılabiliyorum; soru çözerek soru tipi ve verilecek cevaplar öğrenilir ama süreç içerisinde

branş ilköğretim amtematik öğretmenliği
dershaneye gitmeyeceğim için
çalışma yöntemim
tarih evveliyat ın video izleyip not alıyorum kitaptan okuyup 3 soru bankasından test çözüyorum
tarih bitince coğrafya başlayacam. vatandaşlık çok üstüne düşmeyi düşünmüyorum
Türkçe tarih çalışmayacam. soru da çözmeyecem son aylarda tek kitaplara yönelince ordan çözerim anca.
eğitim temelim var sadece soru çözecem tabi çözümlü soru bankaları ile çalışmak daha iyi.
alan için de bn video alacam yine çözümlü soru bankası ile çalışacam.

günlük aylık planım yok. kafamda belirliyorum mesela bu tarih benim için aksaklıklarla beraber 2 gün bir üniteye denk geliyor. sıkı çalışarak 1 gün 1 ünite desek bayrama kadar bitmesini planlıyorum. coğrafya temposuna bakıp ne zaman biteceğini kestirecem..

ben normalde mezun oldum sadece 3 dersim kaldı güz dönemimde. bi yandan onların vize final durumu var. vizeler kasımda başlayacak o zamana kadar tarih coğrafya bitmeli benim için. ocakta eğitim soru alan konu ve genel kültür tekrar olarak devam edecem. tabi İNŞALLAH :KK23:

arkadaşlar mrb. KPSS Türkçe ve Matematik için iyi bir kaynak bulamadım, ihtiyac ya da pegemin kitaplarını alacaktım ama konu anlatımlı tek kitapları yok, data yayınlarının kitapları var , tavsiye eder misiniz?

arkadaşlar mrb. KPSS Türkçe ve Matematik için iyi bir kaynak bulamadım, ihtiyac ya da pegemin kitaplarını alacaktım ama konu anlatımlı tek kitapları yok, data yayınlarının kitapları var , tavsiye eder misiniz?
Sadece pegem hakkında fikir sahibiyim. Ve çok beğeniyorum. İlk kez Türkçe'de zorlanıyorum hoşuma gitti.

Vatandaşlik için data yi önerdiler nasıl sizce

datayı beğenen cok bende data alıcam ha illede pegem alalım dersenız 5000 lik soru bankası var onu alın cunku hep aynı soruları yayınladıklarını okudum biçok yerden:KK51:

Bu sene atanrsam elimde onlarca kitap 3 yillik kpss brikimi notlar defterler var. Kargosunu oderseniz isteyene yollarim. Bolumden alim 1088 bnm siralama 1173 snrdayim. Olursa alrm diyen mesaji begensn burda talep olmazsa face e koyucam
Edit: kitaplar yazili cizili. Ama ya soru cozulmus ya da notlar alinmis hor kullanilmadi

QUOTE="ikialinganasik, post: 42239537, member: 649087"]Ben 2012 de girdim 85.5 aldım

2014 de girdim 87 aldım.

Olmuyor olmuyor.

Şimdi sıra 2016 da.

İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.[/QUOTE]
Sen hangi kitaplardan çalıştın ve çalışıyorsun canım?Bana da kitap onerirmisin?

QUOTE="ikialinganasik, post: 42239537, member: 649087"]Ben 2012 de girdim 85.5 aldım

2014 de girdim 87 aldım.

Olmuyor olmuyor.

Şimdi sıra 2016 da.

İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.
Sen hangi kitaplardan çalıştın ve çalışıyorsun canım?Bana da kitap onerirmisin?[/QUOTE]
çalışmaya başladın mı

Arkadaslar merhaba.ben de 2016 kpss icin hazirlaniyorum.eylul basi iki set almistim.2016 icin.sonra uzaktan egitim icin yazildim ihtiyac akademi.su an onunla calisiyorum.fakat ihtiyac kitap gonderdi.benim aldigim setlerin aynisi.hic dokunmadim.bir adet sihirbaz set ihtiyac.1 adet de ihtuyac soru bankasi set.ikisi de 2016.kutulari bile duruyor.bu ikisinin fiyati kestikleri faturaya gore 200 civari.ben de elimden cikarmak istiyorum.ayni setlerim var cunku.ankaradayim.istiyen arkadaslar varda uygun fiyata saticam.omden benle irtibata gecebilirsiniz.

Eklentiler

• 2015-11-26-14-04-56-788608683.jpeg
    2015-11-26-14-04-56-788608683.jpeg
    8,3 KB · Görüntüleme: 65
  • images.jpeg
    images.jpeg
    12,7 KB · Görüntüleme: 62
Pusula Uzaktan eğitim yayınlarının eğitim bilimleri soru bankası setini çözen var mı ? Memnun kaldınız mı ?

X