Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kpss Lisans Kaynak Kitap
- Konu Sahibi kitapzede
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2012
- 933
- 42
- 68
branş ilköğretim amtematik öğretmenliği
dershaneye gitmeyeceğim için
çalışma yöntemim
tarih evveliyat ın video izleyip not alıyorum kitaptan okuyup 3 soru bankasından test çözüyorum
tarih bitince coğrafya başlayacam. vatandaşlık çok üstüne düşmeyi düşünmüyorum
Türkçe tarih çalışmayacam. soru da çözmeyecem son aylarda tek kitaplara yönelince ordan çözerim anca.
eğitim temelim var sadece soru çözecem tabi çözümlü soru bankaları ile çalışmak daha iyi.
alan için de bn video alacam yine çözümlü soru bankası ile çalışacam.
günlük aylık planım yok. kafamda belirliyorum mesela bu tarih benim için aksaklıklarla beraber 2 gün bir üniteye denk geliyor. sıkı çalışarak 1 gün 1 ünite desek bayrama kadar bitmesini planlıyorum. coğrafya temposuna bakıp ne zaman biteceğini kestirecem..
ben normalde mezun oldum sadece 3 dersim kaldı güz dönemimde. bi yandan onların vize final durumu var. vizeler kasımda başlayacak o zamana kadar tarih coğrafya bitmeli benim için. ocakta eğitim soru alan konu ve genel kültür tekrar olarak devam edecem. tabi İNŞALLAH
dershaneye gitmeyeceğim için
çalışma yöntemim
tarih evveliyat ın video izleyip not alıyorum kitaptan okuyup 3 soru bankasından test çözüyorum
tarih bitince coğrafya başlayacam. vatandaşlık çok üstüne düşmeyi düşünmüyorum
Türkçe tarih çalışmayacam. soru da çözmeyecem son aylarda tek kitaplara yönelince ordan çözerim anca.
eğitim temelim var sadece soru çözecem tabi çözümlü soru bankaları ile çalışmak daha iyi.
alan için de bn video alacam yine çözümlü soru bankası ile çalışacam.
günlük aylık planım yok. kafamda belirliyorum mesela bu tarih benim için aksaklıklarla beraber 2 gün bir üniteye denk geliyor. sıkı çalışarak 1 gün 1 ünite desek bayrama kadar bitmesini planlıyorum. coğrafya temposuna bakıp ne zaman biteceğini kestirecem..
ben normalde mezun oldum sadece 3 dersim kaldı güz dönemimde. bi yandan onların vize final durumu var. vizeler kasımda başlayacak o zamana kadar tarih coğrafya bitmeli benim için. ocakta eğitim soru alan konu ve genel kültür tekrar olarak devam edecem. tabi İNŞALLAH
- 20 Haziran 2010
- 499
- 433
- 133
Sadece pegem hakkında fikir sahibiyim. Ve çok beğeniyorum. İlk kez Türkçe'de zorlanıyorum hoşuma gitti.arkadaşlar mrb. KPSS Türkçe ve Matematik için iyi bir kaynak bulamadım, ihtiyac ya da pegemin kitaplarını alacaktım ama konu anlatımlı tek kitapları yok, data yayınlarının kitapları var , tavsiye eder misiniz?
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
Vatandaşlik için data yi önerdiler nasıl sizce
datayı beğenen cok bende data alıcam ha illede pegem alalım dersenız 5000 lik soru bankası var onu alın cunku hep aynı soruları yayınladıklarını okudum biçok yerdenarkadaşlar mrb. KPSS Türkçe ve Matematik için iyi bir kaynak bulamadım, ihtiyac ya da pegemin kitaplarını alacaktım ama konu anlatımlı tek kitapları yok, data yayınlarının kitapları var , tavsiye eder misiniz?
- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 108
- 34
Bu sene atanrsam elimde onlarca kitap 3 yillik kpss brikimi notlar defterler var. Kargosunu oderseniz isteyene yollarim. Bolumden alim 1088 bnm siralama 1173 snrdayim. Olursa alrm diyen mesaji begensn burda talep olmazsa face e koyucam
Edit: kitaplar yazili cizili. Ama ya soru cozulmus ya da notlar alinmis hor kullanilmadi
Edit: kitaplar yazili cizili. Ama ya soru cozulmus ya da notlar alinmis hor kullanilmadi
QUOTE="ikialinganasik, post: 42239537, member: 649087"]Ben 2012 de girdim 85.5 aldım
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.[/QUOTE]
Sen hangi kitaplardan çalıştın ve çalışıyorsun canım?Bana da kitap onerirmisin?
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.[/QUOTE]
Sen hangi kitaplardan çalıştın ve çalışıyorsun canım?Bana da kitap onerirmisin?
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
Sen hangi kitaplardan çalıştın ve çalışıyorsun canım?Bana da kitap onerirmisin?[/QUOTE]QUOTE="ikialinganasik, post: 42239537, member: 649087"]Ben 2012 de girdim 85.5 aldım
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.
çalışmaya başladın mı
- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
Arkadaslar merhaba.ben de 2016 kpss icin hazirlaniyorum.eylul basi iki set almistim.2016 icin.sonra uzaktan egitim icin yazildim ihtiyac akademi.su an onunla calisiyorum.fakat ihtiyac kitap gonderdi.benim aldigim setlerin aynisi.hic dokunmadim.bir adet sihirbaz set ihtiyac.1 adet de ihtuyac soru bankasi set.ikisi de 2016.kutulari bile duruyor.bu ikisinin fiyati kestikleri faturaya gore 200 civari.ben de elimden cikarmak istiyorum.ayni setlerim var cunku.ankaradayim.istiyen arkadaslar varda uygun fiyata saticam.omden benle irtibata gecebilirsiniz.
Eklentiler
- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- 348
Şimdi gördüm yorumu daha önce hiç almadım kahin aklıma bulunsun inceleyimkahin yayınlarının gk gy çözümlü soru bankası setini incelemelisin
- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- 348
Soruna cevap gelmemiş tekrar konuyu hortlatmak için yazdım umarım çözen ve cevap veren biri olur.Pusula Uzaktan eğitim yayınlarının eğitim bilimleri soru bankası setini çözen var mı ? Memnun kaldınız mı ?
- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Teşekkür ederimSoruna cevap gelmemiş tekrar konuyu hortlatmak için yazdım umarım çözen ve cevap veren biri olur.