Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece pegem hakkında fikir sahibiyim. Ve çok beğeniyorum. İlk kez Türkçe'de zorlanıyorum hoşuma gitti.arkadaşlar mrb. KPSS Türkçe ve Matematik için iyi bir kaynak bulamadım, ihtiyac ya da pegemin kitaplarını alacaktım ama konu anlatımlı tek kitapları yok, data yayınlarının kitapları var , tavsiye eder misiniz?
Vatandaşlik için data yi önerdiler nasıl sizce
datayı beğenen cok bende data alıcam ha illede pegem alalım dersenız 5000 lik soru bankası var onu alın cunku hep aynı soruları yayınladıklarını okudum biçok yerdenarkadaşlar mrb. KPSS Türkçe ve Matematik için iyi bir kaynak bulamadım, ihtiyac ya da pegemin kitaplarını alacaktım ama konu anlatımlı tek kitapları yok, data yayınlarının kitapları var , tavsiye eder misiniz?
Sen hangi kitaplardan çalıştın ve çalışıyorsun canım?Bana da kitap onerirmisin?[/QUOTE]QUOTE="ikialinganasik, post: 42239537, member: 649087"]Ben 2012 de girdim 85.5 aldım
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.
Şimdi gördüm yorumu daha önce hiç almadım kahin aklıma bulunsun inceleyimkahin yayınlarının gk gy çözümlü soru bankası setini incelemelisin
Soruna cevap gelmemiş tekrar konuyu hortlatmak için yazdım umarım çözen ve cevap veren biri olur.Pusula Uzaktan eğitim yayınlarının eğitim bilimleri soru bankası setini çözen var mı ? Memnun kaldınız mı ?
Teşekkür ederimSoruna cevap gelmemiş tekrar konuyu hortlatmak için yazdım umarım çözen ve cevap veren biri olur.