Bundan fazlasıni yazamadım heralde bende..Ben yedi iklim soru bankalarından çözüyorum 2015ve Türkçesini çok beğendim tarihten ramazan yetkin hoca videolarını ve tarih pusulası kitabını çok önermişler vatandaşlıktan ihtiyaç yayınlarını onermişler yine evveliyat yayınlarından tarih coğrafyayı onerenler olmuş bide coğrafyayı haritalarla anlatan renkli kitaplarla öğrenin çalılın demişler
Bide farklı soru bankalarını çözün diyorlar erken başlayın çalışmaya diyorlar tarihler vatandaşlığa genelde geç başlanmış ekimde falan unutulmasın diye bide gazete okuyun bol bol diyorlar kendi fikirlerimden birini daha soyliyim asla murat yayınlarının genel kültür kitabını almayın kırmızı Bi kitap geçen sene aldım bukadar sıkıcı ve uzun anlatılır hiç beğenmedimBundan fazlasıni yazamadım heralde bende..
Tarih ve Coğrafya evveliyat. Diğerlerini bende bilmiyorum
Ben lisans tan 85alsam havalara uçarımBen 2012 de girdim 85.5 aldım
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
İhtiyaç yediiklim yargı gibi Setler almayın.
BÖLÜM NE ATANAMADINIZ MIBen 2012 de girdim 85.5 aldım
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
Bölümüm Mühendislik Fakültesinin bir dalı. Az sayıda alim yapılıyor bölümden.BÖLÜM NE ATANAMADINIZ MI
çok iyi puanlar almışsın ya hangi yayınları çalıştın arkadaşım günde kaç saat çalışıyordun ben de kamu mezunuyum 85 i garantilemem lazım birbirimize destek olalım gaza gelmek için tarihten kaç net yaptın ben tarihten korkuyorum evveliyat konu anlatımları güzelmiydi evveliyatın..Bölümüm Mühendislik Fakültesinin bir dalı. Az sayıda alim yapılıyor bölümden.
Bölümü geçtim 4001 de olmadi.
Şimdi 2016 da hedef 90
gerçi 2 atama dönemi var belli de olmaz atanırsınBölümüm Mühendislik Fakültesinin bir dalı. Az sayıda alim yapılıyor bölümden.
Bölümü geçtim 4001 de olmadi.
Şimdi 2016 da hedef 90
Bölümden imkansiz. Olsa olsa 4001 olur. O da zor. Malum son atamada 20 kişi aldılar.gerçi 2 atama dönemi var belli de olmaz atanırsın
alımlar çok az ya keşke öğretmenlik hele de sağlık bölümü okusaydık aahh ahh zamanında sağlık meslek lisesini beğenmedik de üniversite okudukta ne oldu kasım atamasında umutlu ol bence canım inş atanırsın da bize de atandım diye yazarsınBölümden imkansiz. Olsa olsa 4001 olur. O da zor. Malum son atamada 20 kişi aldılar.
çok iyi puanlar almışsın ya hangi yayınları çalıştın arkadaşım günde kaç saat çalışıyordun ben de kamu mezunuyum 85 i garantilemem lazım birbirimize destek olalım gaza gelmek için tarihten kaç net yaptın ben tarihten korkuyorum evveliyat konu anlatımları güzelmiydi evveliyatın..
kaç nete 87 geldi
çok aşırı yüklenerek mi çalıştın bir seneye mi yaydın canım tarih seni zorladı mı?2012 de 90 küsür nete 85.5 geldi. 2014 de 86 küsür nete 87 geldi.
Ama P3 başarı sırasına bakınca arada 20000 kişilik fark var. Geçen sene sorular zor olunca sıralama iyi geldi.
Ben ramazan yetkin videolarını dinledim. Evveliyat almamistim. Birkaç ay önce 2015 yayınlarını aldım. Kemal Karakaya konu + ramazan yetgin soru
Aklıma gelmiyor inan çözdügum şeyler. Ama bu sene ne cozecegimi biliyorum.
Amin canım inşallah. Ama atarsan bile girdim bu yola. 2016 sınavına her türlü iyi hazirlanacagim. Çünkü memur olarak atanirsam Kit e kendi bransima geçiş yaparım sonraki atamalardaalımlar çok az ya keşke öğretmenlik hele de sağlık bölümü okusaydık aahh ahh zamanında sağlık meslek lisesini beğenmedik de üniversite okudukta ne oldu kasım atamasında umutlu ol bence canım inş atanırsın da bize de atandım diye yazarsın
Valla aşırı calismadim. Yıllardır doymuşum calismaya.çok aşırı yüklenerek mi çalıştın bir seneye mi yaydın canım tarih seni zorladı mı?
bu sene neleri çalışmayı düşünüyorsun
Ben 2012 de girdim 85.5 aldım
2014 de girdim 87 aldım.
Olmuyor olmuyor.
Şimdi sıra 2016 da.
Valla aşırı calismadim. Yıllardır doymuşum calismaya.
Ben ihtiyaç dershanesine gittim ama ne kattı hicbirsey. Ben dediğim gibi videolardan çok şey öğrendim. Birde dershanenin deneme sınavları çok işime yaradı.
Bu senede gidip ihtiyacın sınavlarına toplu kayıt yaptiracagim. 15 tane denemeleri oluyor sene sonuna kadar onlara girip ne durumdayim kontrol edeceğim kendimi