Kpss Lisans Kaynak Kitap

kitapzede

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Haziran 2015
6.160
20.201
Burada kpss'ye hazırlanan birçok kişi var konuma göz atarsanız öneri veririseniz sevinirim. Lisans kpss'ye gireceğim ve kaynak önermenizi istiyorum. Kullandığınız gerçekten yormayan bilgi anlamında tam olan iyi kaynaklar varsa kullandığınız ya da duyup bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim.

Konum günceldir.

Elimdeki Kaynaklar:
Maematik : İhtiyaç, Benim Hocam, Antrenmanlarla Matematik 2, Pegem

Tarih: Bernim Hocam, Doğru Tercih, Pegem, İhtiyaç

Coğrafya: Pegem, Benim Hocam, Data, İhtiyaç

Türkçe: Pegem, İhtiyaç, Data

Vatandaşlık: Benim Hocam

Yargı Mucize Sorular Yaprak Test

Son düzenleme:
Ben yedi iklim soru bankalarından çözüyorum 2015ve Türkçesini çok beğendim tarihten ramazan yetkin hoca videolarını ve tarih pusulası kitabını çok önermişler vatandaşlıktan ihtiyaç yayınlarını onermişler yine evveliyat yayınlarından tarih coğrafyayı onerenler olmuş bide coğrafyayı haritalarla anlatan renkli kitaplarla öğrenin çalılın demişler

Bundan fazlasıni yazamadım heralde bende..

Tarih ve Coğrafya evveliyat. Diğerlerini bende bilmiyorum

Bide
Bundan fazlasıni yazamadım heralde bende..

Tarih ve Coğrafya evveliyat. Diğerlerini bende bilmiyorum
Bide farklı soru bankalarını çözün diyorlar erken başlayın çalışmaya diyorlar tarihler vatandaşlığa genelde geç başlanmış ekimde falan unutulmasın diye bide gazete okuyun bol bol diyorlar kendi fikirlerimden birini daha soyliyim asla murat yayınlarının genel kültür kitabını almayın kırmızı Bi kitap geçen sene aldım bukadar sıkıcı ve uzun anlatılır hiç beğenmedim

Ben bu sene ilk defa giriyorum sınava ama geçen seneden beri özet kitaplar genel kitaplar incelemeye çalıştım aklıma geldikçe yazarım matematikten ne bir video ne bir kitap önerisinde insanlar ısrar edememiş bilemiyorum keşke olsa 2016lar çıksın hemen alıcam zaten

2 kere kpss önlisansa girdim 2016 da lisansa gireceğim ve ihtiyaç düşünüyorum.
Geçen sene ihtiyaç önlisans setini aldım son bir kaç hafta sadece en çok çıkan konulara bakarak çalışmıştım 74,5 aldım.
Tabi yine bir araştırırım almadan, lisans daha farklı ve zor.

Bölümüm Mühendislik Fakültesinin bir dalı. Az sayıda alim yapılıyor bölümden.

Bölümü geçtim 4001 de olmadi.

Şimdi 2016 da hedef 90
çok iyi puanlar almışsın ya hangi yayınları çalıştın arkadaşım günde kaç saat çalışıyordun ben de kamu mezunuyum 85 i garantilemem lazım birbirimize destek olalım gaza gelmek için tarihten kaç net yaptın ben tarihten korkuyorum evveliyat konu anlatımları güzelmiydi evveliyatın..
kaç nete 87 geldi

Bölümden imkansiz. Olsa olsa 4001 olur. O da zor. Malum son atamada 20 kişi aldılar.
alımlar çok az ya keşke öğretmenlik hele de sağlık bölümü okusaydık aahh ahh zamanında sağlık meslek lisesini beğenmedik de üniversite okudukta ne oldu kasım atamasında umutlu ol bence canım inş atanırsın da bize de atandım diye yazarsın

2012 de 90 küsür nete 85.5 geldi. 2014 de 86 küsür nete 87 geldi.

Ama P3 başarı sırasına bakınca arada 20000 kişilik fark var. Geçen sene sorular zor olunca sıralama iyi geldi.

Ben ramazan yetkin videolarını dinledim. Evveliyat almamistim. Birkaç ay önce 2015 yayınlarını aldım. Kemal Karakaya konu + ramazan yetgin soru

Aklıma gelmiyor inan çözdügum şeyler. Ama bu sene ne cozecegimi biliyorum.

çok aşırı yüklenerek mi çalıştın bir seneye mi yaydın canım tarih seni zorladı mı?
bu sene neleri çalışmayı düşünüyorsun

Amin canım inşallah. Ama atarsan bile girdim bu yola. 2016 sınavına her türlü iyi hazirlanacagim. Çünkü memur olarak atanirsam Kit e kendi bransima geçiş yaparım sonraki atamalarda

Inşallah iyi sonuçlar alırız.

Bu arada ben basladim calismaya. Sen?

kitapzede konuyu işgal ettik sanırım. Kusura bakma

çok aşırı yüklenerek mi çalıştın bir seneye mi yaydın canım tarih seni zorladı mı?
bu sene neleri çalışmayı düşünüyorsun
Valla aşırı calismadim. Yıllardır doymuşum calismaya.

Ben ihtiyaç dershanesine gittim ama ne kattı hicbirsey. Ben dediğim gibi videolardan çok şey öğrendim. Birde dershanenin deneme sınavları çok işime yaradı.

Bu senede gidip ihtiyacın sınavlarına toplu kayıt yaptiracagim. 15 tane denemeleri oluyor sene sonuna kadar onlara girip ne durumdayim kontrol edeceğim kendimi

Yok canım istediğiniz kadar işgal edin güzel şeyler öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…